Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay evettt annem hep der ben evlenirken 48kiloydum 50ye cıkamıyodum hiç diye :KK70: bende 48 olcam cocuklarıma anlatcm ben evlenirken 48 kiloydum diye:ukala::ukala:

perma bende düşünüyorum şaka gibi ama :KK70::KK70: daha kıvırcık olmasını istiyorum ama böyle olmuyo az perma mı yaptırsam diyorum :KK70::KK70::KK70:

sizin oralar deniz knarı ya kuzucuk hem batıya geldikce yobazlaşıyo bizim ülkemiz ben anlamadım :confused::confused:
ben oraları daha modern sanıyordum kuzum

Eskiden 48 kilo olmayınca evlendirmiyorlarmış herhalde :KK45: herhalde aç yaşayarak 48 kilo olabilirim anca :KK70: çok istiyorsan dene Perma kuzum beğenmezsen bir daha yaptırmazsın :KK51:
beni herkes düğün hazırlıklarında verirsin diye kandırdı ama vermedm aldım bk haberin olsun kuzu :D:Dumutlanma :D:D
biz 48 olamayız bence kii:confused:

Sen tabi Hoppa güzel kıvırcık saçlı nişanlı kız az kaldı düğüne :-) diğer nişanlı güzelimiz poncikbirgelincik poncikbirgelincik ortalarda pek yok bu ara o napıyor acep :KK52:

burdayım canım :deli: benim düğüne bi sene var diye acıkın salmış olabilirim listeden çıktığım kiloma gelebilsem gircem tekrar listeye :ruh:

ben öyle ucuk paralar harcamadım valla zaten sembolikti bitek nişanlımla baya yapıldı bizde gittik ben cimri oldugumdan pek uçamadı o da yoksa marka pahalı seyleri pek sever :KK70::KK70:
Cimrimisin kiiiz ayy keşke bende olsam. Valla kıskandım:D ben birde yok bitane yetmez ikitane al diorum salak gibi :D

Back
X