Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

abisinin seni konuşturmadığını gördü mü ?

yok kuzum abisi beni konusturmadı değil benim kuzenim annem ben gitmistik düğün günü eve annem annesini görmek istedi annemi kuzenimi öptü beni öpmeden es geçti ve düğün günü nişanlımlada benimle de konusmadı hiç yani tavır yaptı

*** ADAYLAR LİSTESİ***
@Favelayn 66,5 olursa listeye giriş 17kasım cuma

@Melekemal 70,2 olursa listeye giriş 17kasım cuma

@emelinbusesi 72,8 olursa listeye giriş tarihi 17kasım cuma

@pembebalerin 84,8 olursa listeye giriş tarihi 17kasım cuma

@UMEYYE 71 olursa listeye giriş tarihi 24kasım cuma

@SaiKing listeye giriş tarihi 24kasım cuma

@yesiltazenane listeye giriş tarihi 24kasım cuma

@heksi listeye giriş tarihi 24kasım cuma

***diskalifiye olanlar***

@mihracee

@ertugrulunhalimesi
@Cgkfte
Ben 70.1 otaman listedeyim demek

yok kuzum abisi beni konusturmadı değil benim kuzenim annem ben gitmistik düğün günü eve annem annesini görmek istedi annemi kuzenimi öptü beni öpmeden es geçti ve düğün günü nişanlımlada benimle de konusmadı hiç yani tavır yaptı
poncik görmezden gelmiş sonuçta hiçte arayıp sorma sen bu insnları mesafeni uzak tut kardeşi onun için izin alıp nerelerden geldi sen de aynı şekilde sizde tavır yapın mesafenizi koruyun çok ayıp yaptıkları

poncik görmezden gelmiş sonuçta hiçte arayıp sorma sen bu insnları mesafeni uzak tut kardeşi onun için izin alıp nerelerden geldi sen de aynı şekilde sizde tavır yapın mesafenizi koruyun çok ayıp yaptıkları
nişanlım mesafe koymaz bende koy demem karışmam ama ben artık mesafeliyim çok severdim abisini ama gerçekten çok kırıldım ben senin düğünün için gelmişim ne olursa olsun bide hep koşuşturdum ordan oraya elimden geleni yaptım kırıldım gerçekten ben eltiyede onada mesafeliyim artık

nişanlım mesafe koymaz bende koy demem karışmam ama ben artık mesafeliyim çok severdim abisini ama gerçekten çok kırıldım ben senin düğünün için gelmişim ne olursa olsun bide hep koşuşturdum ordan oraya elimden geleni yaptım kırıldım gerçekten ben eltiyede onada mesafeliyim artık
en iyisi öyle olmak kuzum

Aynen canım sağolsun oğlum hoplatmadan uyumuyor yine bu sıralar 10 dk zıplıyoruz :spor:

Günaydın canım hoşgeldin :21:
Ayağımı burkmuşum nasıl olduysa beş gündür ağrıyor artı oğlumla yapamıyorum :işsiz:
Oo şahane spor :KK8: onun peşinde koşturmaktan yeterince kalori yakıyosndur beybi :D

o zaten gitmedi gitseydi ben belki bırakamazdım ama toparlanamazdık ta ona da söyledim benim istenmediğim yerde onunda işi yok oda gitmedi ben olsam bende gitmezdim o zaten biliyor o kızın huyunu bana nasıl davrandığını herşeyi görüyor ben abisine kırıldım çok o yüzden kötü geçti bitse de gitsek havasındaydım hep
abisine kimse anlatmamış mı eltinin yaptıklarını boş yere trip cekiyosunuz :deli:

he acık işe yaradı :KK70::KK70::KK70:
bi işe yaramış eltin :D:D neyse geçti gitti senin düğünde sende ona öyle yaparsn :D

Ben 70.1 otaman listedeyim demek
cumaya da 70,2 altında olursan aynen kuzuu listedesinnn :KK15:

en iyisi öyle olmak kuzum
kesinlikle

Oo şahane spor :KK8: onun peşinde koşturmaktan yeterince kalori yakıyosndur beybi :KK70:

abisine kimse anlatmamış mı eltinin yaptıklarını boş yere trip cekiyosunuz :deli:

bi işe yaramış eltin :KK70::KK70: neyse geçti gitti senin düğünde sende ona öyle yaparsn :KK70:

cumaya da 70,2 altında olursan aynen kuzuu listedesinnn :KK15:
nişanlım anlatmış düğün bittikten sonra hiçbişey yokmuş gibi davranmaya başladı ama ben kırgınım :(

kesinlikle

nişanlım anlatmış düğün bittikten sonra hiçbişey yokmuş gibi davranmaya başladı ama ben kırgınım :KK43:
bu saatten sonra sen hiç bişi deme kuzum cünkü karı koca arasına girmiş gibi olursun koy mesafeni oyle mesaj flnda ataym deme ne eltine ne abisine evlendiginizde zaten mecbur aynı ortamlarda olcaksınız :işsiz: bari simdi uzak dur kafan rahat olsun

bu saatten sonra sen hiç bişi deme kuzum cünkü karı koca arasına girmiş gibi olursun koy mesafeni oyle mesaj flnda ataym deme ne eltine ne abisine evlendiginizde zaten mecbur aynı ortamlarda olcaksınız :işsiz: bari simdi uzak dur kafan rahat olsun

aynen kuzu yok daha ne eltiye ne abisine mesaj atmam grubumuz var whatsapta videoları vardı onları atarım demiştim gruptan atarım bidaha da mecbur kalmadıkca bayram seyran olmadıkca aramam :işsiz:

aynen kuzu yok daha ne eltiye ne abisine mesaj atmam grubumuz var whatsapta videoları vardı onları atarım demiştim gruptan atarım bidaha da mecbur kalmadıkca bayram seyran olmadıkca aramam :işsiz:
en azından abi ortalıgı eltinin karıstırdıgını biliyo bu da bişey :KK51: görümcelerin ne dedi:KK53:

en azından abi ortalıgı eltinin karıstırdıgını biliyo bu da bişey :KK51: görümcelerin ne dedi:KK53:
büyük görümcem aradı ağlıyodum ağlama noldu ne yazdı sana dedi boşver abla dedim atıyosun bana o mesajı bekliyorum itin köpeğin lafına bakmıyosun geliyosun dedi kücüğün haberi yoktu onada ben analttım böyle böyle oldu benim istenmediğm yere oda gidemezdi dedim ama oda onun kuzeni dedi bende olsun dedim :ıslık:

büyük görümcem aradı ağlıyodum ağlama noldu ne yazdı sana dedi boşver abla dedim atıyosun bana o mesajı bekliyorum itin köpeğin lafına bakmıyosun geliyosun dedi kücüğün haberi yoktu onada ben analttım böyle böyle oldu benim istenmediğm yere oda gidemezdi dedim ama oda onun kuzeni dedi bende olsun dedim :ıslık:
ooo küçük eltine hak veriyo gibi :KK53::KK53: kuzeni olsun ne olursa olsun ben kocamdan hoşlandıgını bile bile onu bi kadının yanına göndermem ne olursa olsun kocama güvensizlik değil bu
sonucta orda bi ortam oluşturulmaya calışılmış sensiz planlı gibi de duruyo:işsiz:

nişanlım düğün arabasını kullancakmış bana kına günü falan dedi ben kullancam sende yanımda oturcaksın ben bişey demedim düğün günü bana hazırlan dedi sonra elti mesaj attı poncik sende gelicekmisin kuzenim gelecekte arabaya sığamayız keşke sende gelebilsen kuzenide nişanlıma kör kütük aşıkmış önceden hala sinsi sinsi bakıyo kızın üstüne atlamamak icin zor tutuyorum kendimi ben tabii delirdim ben gitmiyosam gidip o kız oturamaz nişanımın yanına hadi başkası olsa neyse gidersen bu iş biter dedim bide çok üzüldüm ağladım o da abisine demiş o geliyosa ben gelmyiorum abiside düğün evinde herkesin icinde bu yaptığını unutmucam diye bağırmış bide benimlede nişanlımlada hiç konuşmadı herkesi öptü beni es geçti
Bence sen haklisin kim olsa aynisini yapardi eltinin dusunmesi lazimdi bunu kendine olsa hoslanir mi:KK12:

ooo küçük eltine hak veriyo gibi :KK53::KK53: kuzeni olsun ne olursa olsun ben kocamdan hoşlandıgını bile bile onu bi kadının yanına göndermem ne olursa olsun kocama güvensizlik değil bu
sonucta orda bi ortam oluşturulmaya calışılmış sensiz planlı gibi de duruyo:işsiz:

yok oda ona haklı demedi ama ben sinirli konusunca abisine yengesine kızmayım diye orta yolu bulmak icin öyle konustu oda kuzeniydi gibi :KK53: görümcelerim bek tatlı nazar değmesin Allah bozmasın severim :nazar::KK200:
dimi bencede hayalini bile kuramıyorum onlar beraber cekime gitcekler gelin damat beraber cekim yapcak onlar yanyana yürücek Allahım kan beynıme sıcrıyo hem yanına oturcak düşüncesine bile katlanamıyorum :mad::KK34::KK34:
Bence sen haklisin kim olsa aynisini yapardi eltinin dusunmesi lazimdi bunu kendine olsa hoslanir mi:KK12:
bende aynısını söyledim konusu acılırsa da sorucam oda cok kıskanc aynı durumda sen olsaydın izin verir miydin yada ben böyle bi mesaj atsaydım sen kırılmaz mıydın diye

inşllah dediğin gibidir karnımda şişlik var hissediyorum ama kilo mu iner gram mı iner bilemedim :KK70: sen ne durumdasın
İner iner yüreğini temiz tut. Ben hafta sonu biraz kaçırdım ama bu sabah yine Cuma sabahki kilomdaydım yani 58.3. Bu Cuma'ya kadar 57.9'a inmek istiyorum :dua:

yok oda ona haklı demedi ama ben sinirli konusunca abisine yengesine kızmayım diye orta yolu bulmak icin öyle konustu oda kuzeniydi gibi :KK53: görümcelerim bek tatlı nazar değmesin Allah bozmasın severim :nazar::KK200:
dimi bencede hayalini bile kuramıyorum onlar beraber cekime gitcekler gelin damat beraber cekim yapcak onlar yanyana yürücek Allahım kan beynıme sıcrıyo hem yanına oturcak düşüncesine bile katlanamıyorum :mad::KK34::KK34:

bende aynısını söyledim konusu acılırsa da sorucam oda cok kıskanc aynı durumda sen olsaydın izin verir miydin yada ben böyle bi mesaj atsaydım sen kırılmaz mıydın diye
aman bosver geçti gitti senin istediğin oldu :KK53::KK53:

Akşam bir arkadaşımla buluşacağım eve geç gideceğim menümü geç yazacağım ama sporumu yazayım. emelinbusesi emelinbusesi iş yerine yürümeler ve sabah yaptığım 20 dklik sporla bugün 60 dakikam var. Bu arada emelinbusesi emelinbusesi emeğin için sağol spor listesi sayende yürüyor :KK19:
iş yerinde yürümeler ne oluyo kuzu:confused:

Back
X