Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence de :)

Zaten bu konuştuklarımız aramızda başka kimse duymadı dimi:sus:

Canım spordan en az 2 saat önce yemekyemiş olmaya dikkat et. EN kötü 1:30 saat önce. Baktın ki spordan önce çok açsın hafif şeylerye.. mesela minik elma.. yada 2 ceviz biraz kuru üzüm gibi. Önemli olan spor sonrası.. spor sonrası protein alımı çok önemli ve sıvı takviyesi. Protein kaslar için sıvı da spordaki su kaybı için..

Ben spordan yarım saat önce mutlaka sade türk kahvesi içiyorum ki yağ yakımı arttırıyor:)
Tabiki aramızda ayıpsın :KK5: :KK8: :KK200:

Sağol canım çok teşekkür ederim :KK74:
Kahve taktiğini biliyordum Hoppa

:KK68:

Eki Görüntüle 2116025

Nabıyonuuuuuz:KK76:
SekerPancarii SekerPancarii şişko yoldaşım:eğlence:

@kaptinn keptinim:KK200:

@SchonerDuft derece güzeli:110::63:
Neeaaaaaa bu bir hakarettt :Dhahahahahajjaa
3850B00E-73FF-43E3-A32F-60B434FB4BEF.webp

Zayifliyom ki ben
Sen napiyon kasli gobegin yaglandi mi:eğlence:

Kas mı:skandal:

Kas neydi ki:skandal:

Hey gidi miu :skandal:

Baklavaların yerine şöbiyetler aldı:skandal:

Ağlayam azcık biraz da kıskanam seni:KK42::KK72:
Neremi gisganacan açim ben:KK42: hic de seninki gibim bi garnım olmadi:KK42: açsam bi umut var demektir:KK70:sen pehi sen yoldas aç msn benimle msn:KK50:

Sitliç yidim bugün mesela :eek:

Aç mııııı:skandal:

Ne açı ne açıııı:olamaz:

Sen doğru yoldasın bende yol kalmamış :KK70:
Ooo ben varya beenn tam 2 gündür koskoca 2 gunden bahsediyoruz bah ben 2 gundur diyetteyim hey gidi heyyy ne sandin ahahahhahah:KK70: ama 56.8 den 55,3 e indim:sus: uff be ne cabuh cikiyo bu kiloda:63: ne var aksam ekmağa adana sarip yiyip ardina 1 paket cips ustune bissuru turta yeyip gofretle senlendirdiysem minnak midemi :63:nolmus yani :63:coh sey mi istiyom yeyip kilo almamah teh istegim:kahve:

Bnde menumu yazayim kizlar
Sabah 1 yumurta
1 kasik cokelek
Bir avuc fistik
Bir ceviz
Yarim elma
1 yane saglikli kurabiyemden
Ara
5 6 badem 2 kayisi 1 hurma
Oglen
Bir avuc leblebi
1 saglikli kurabiye
2 parca bitter
Aksam 2 kasik yogurt icine fistik koydum bitti cok sukir fistiklarim
Bir parca bitter sitik
Regle bir hafta kalinca baya bir tatli krizi geldi bnde bu sekilde atlatmaya clistim
canim yemek hic yok boyle olmaz sana yemek düzeni oturtmaliyiz.
sporun cok iyi menulerinde iyi olmali birbirini desteklemeli

Kuzum cumadan kalanların hepsini apartmana dağıttım. Eşimin yiyeceklerini bıraktım. Bende böylelikle kurtulmuş oldum. Düşün 4 komşuya dağ gibi yığdım yolladım. :KK70:gözünün önünde kalırsa yeniyor. Bu kesin çözüm oldu. Genelde öyle yapıyorum tavsiye ederim
Benim hic komsum yok :(

Bende buzluga atiyom kalanlari:KK70:o da guzel oliyi ahahahah:KK70:
mercimekli buzluga giriyor mu canisi:KK53:

40 dk tempolu 16 puan
1600 ip 80 puan
Toplam 96
:oha::oha::nazar:
Of ben yürüyüşe çıktım resmen koştum gibi oldu. Yağmur yağdı kız sonra bi sıkıştım. Nerdeyse salıyodum yağmurda bi taraftan :KK53: eve zor attım kendimi:KK45:
salaydın :D
:KK70: büyüğe bahanem yok yalnız :KK70:
Ay bende hep aynı muhabbet birde afedersin cırcır olmuşum :olamaz:
ahahah salmadigin iyi olmis :D
Sabah
3 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Zeytin
Peynir
Çay

Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 kase bamya yemeği

Çay yanında 3 ısırık Alman pastası kızlar kendimi tuttum inanın küçük küçük ısırdım dayanamadm yoksa gidecekti mideye 1 Alman pastasiii (kayinbabam pastacı söylemiştim çocuklara getiriyor dayanamiyrumm :))
3 haslanmis yumurta masallah :deli:
menu guzel cnm afiyet olsun.

Sabah
2 haşlanmış yumrta
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
Yeşillik
Ara
1 kase hoşaf
Akşam
2 kase mercimekli sebze çorbası
1 közlenmiş patlıcan
1 domates
Bikaç dilim kornişon
Ara
1 kahve
2 kare bitter
Bikaç kuru üzüm
Yeşilçay
Form çayı
Cok begendimm :nazar:

Benimde menum
Sabah : haslnmış yumurta . Zeytin peynir , maydonoz ceri domates , limonlu yeşil çay 1 dilim tb ekmek
Ara : karısık sıkma meyve suyu
Ara : sekerli türk kahvesi
Öğle : şehriye corbası 1 dilim kepek ekmek
Ara: yarım muz
1 kurabiye
Akşam 2 dilim pizza :KK43: bir ayran
1 bardak cay

Gündüz 45 dakka eliptik bisikletle cLıstım.
Ah bu aksamlarinn gozu kor olsunn :KK53::KK53:

yuru beee kuzum kim rutar senii:nazar::nazar::nazar:
kiz bu kadar ip nasil atliyorsun masallahh tu tu 41000000 kere masallah :nazar:
1400ip 70puan
200sumosquat 40 puan 110puan daha eklermisin kuzum Luluuu94 Luluuu94
ooo kizlar supersinizz iyiki sizin takimdayim :KK53::KK53:

(Benim sizzin kadar spor yapmam imkansiz hem bebegim izin vermez hem ip atlayamiyorum :KK42:@Bir garip Buki_89 Buki_89 siz cok iyi spor yapiyorsunuz :nazar::nazar:
Ay,sorma resmen eller bacaklar sogukdan acidi ama iyi geldi vallah:) zaten yine kilo almisim iki kilo kadar buhafta hemen yok edim onlari:)
odemdir o odem hemen gider:deli::bicak:

canim yemek hic yok boyle olmaz sana yemek düzeni oturtmaliyiz.
sporun cok iyi menulerinde iyi olmali birbirini desteklemeli

Benim hic komsum yok :KK43:

mercimekli buzluga giriyor mu canisi:KK53:

:oha::oha::nazar:

salaydın :KK70:

ahahah salmadigin iyi olmis :KK70:

3 haslanmis yumurta masallah :deli:
menu guzel cnm afiyet olsun.

Cok begendimm :nazar:

Ah bu aksamlarinn gozu kor olsunn :KK53::KK53:

yuru beee kuzum kim rutar senii:nazar::nazar::nazar:
kiz bu kadar ip nasil atliyorsun masallahh tu tu 41000000 kere masallah :nazar:

ooo kizlar supersinizz iyiki sizin takimdayim :KK53::KK53:

(Benim sizzin kadar spor yapmam imkansiz hem bebegim izin vermez hem ip atlayamiyorum :KK42:@Bir garip Buki_89 Buki_89 siz cok iyi spor yapiyorsunuz :nazar::nazar:

odemdir o odem hemen gider:deli::bicak:
Sagol canim olsun kiz sende firsat buldukca azdq olsa yaparsinnn:))).. insallah canim insallah ödemdir

Canım ya :KK74:
süpersin En Büyük KK

:KK30:

Tabi canım bir hafta da ne yemiş olabilirsin ki zaten o kadar dimi :KK62:

:KK17: uyuyan aslanı uyandırdım iyimi :olamaz: :110:

Buki_89 Buki_89 kuzu uyumuyoruz spor yapıyoruz yenmemiz lazım taammi :KK70:
Ahahajaja tamam kiz uyur uyarin spor yaparim nasilsa tuvalette bile spor yapiyom artik:))))

Sagol canim olsun kiz sende firsat buldukca azdq olsa yaparsinnn:))).. insallah canim insallah ödemdir
bende yapmaya calisuyorum elimden geldigince ama puanlarim cok az oluyor oysa spor bitiminde dilim disarda terden su oluyorum puanli spor yapmalıyım :KK53::KK53:
hit cardio guzel puan onu deneyecegim egzersize Luluuu94 Luluuu94 cok az puan vermis :KK53::KK53: :eek::KK17:

Ayy benim gafam kaldırıyo mu bi sor bahalim :KK70: migrenim tutuyi:KK51: ki benim kizim o kadar akilli bi bebekdi surekli uyurdu:KK53: uyurken emzirirdim kesintisiz 4 5 saat uyurdu gunduz gece hic uyanmazdi ben saat kurar emzirir yatirirdim:KK53: bi tek 2 yaşi cok problemli gecti huysuz huzursuz bi cocuk oldu simdi de iyi buyudu zaten oyuncaklarini topluyo bana yardim ediyo cok rahatim ama kizim tek kalmasin diye:anne:
Maşallah pancar hanımcım bi de benim yavrucukları görsen düz duvara tırmanıyorlar

Valla oyle kalmis aklimda :KK70: bide senin yasin kucuk deyince 32 falan geldi aklima:KK70:ahahahhaa
Aramizda 4 yas var bende 24 üm sayilir 23 buçuk :KK70: ikinciye gec degil hadi hadiii:rolleyes:
Erken kalkan yol alırmış ben 1. Yi 26. Yaşımda 2.yi34 3. Yü 36 yaşımda doğurdum şimdi 37 yim 2. Leri hemen yapın genç ve güzel anneler

Tamam o zaman tanıtıyim
Ben 33 yaşında 67 kilo 165 boyundayım ilk hedefim 60 kilo olabilmek , haftada iki gün spora gitmeye calısıırum herzamab olmuyo kızım olduğu için 4 yaşında . Evde eliptik bsikletim var arada onunla yapmaya calısıorum vakit buluncada yürüyüs ama yemeden cok fazla kesemediğim için fazl kilo veremedim
Hoşgeldin

Back
X