Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay minnacik daha maşallah benim de evliliğin ilk aylarında düşük olmustu sonra ilk denemede oldu hic takma kafana
SchonerDuft
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canım benim senin gibi çok isteyenlere ikişer ikişer versin sağlıkla.
Güzel haberlerini bekliyoruz

SchonerDuft
Ay hala öğrenemedim şu alıntılama işlerini
Bu gece ve her aklıma geldikçe benim de Dileklerim dualarım senin için

Sen artık doğursana ya iyice büyümüş yavrucuk
Sabah
3 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Zeytin
Peynir
Çay

Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 kase bamya yemeği

Çay yanında 3 ısırık Alman pastası kızlar kendimi tuttum inanın küçük küçük ısırdım dayanamadm yoksa gidecekti mideye 1 Alman pastasiii (kayinbabam pastacı söylemiştim çocuklara getiriyor dayanamiyrumm :))

Benim kayınbabam pastacı olsa ben 100 kilo olurdum. Gerçi kayınbabam yok yine 102 kiloyu görmüşlüğüm var ama
Başımdan geçtiği halde anlam veremiyorum bir insan nasıl 100 kilo olur niye dikkat etmez kendine.
Gerçekten kendime çok kızıyorum çok

Canım arkadaşlarım küçük kardeşlerim ablalarım çok geç kaldım hiçbirinize yetişemedim bugün. Çocuklar geç uyudu öncesinde de bir sürü şey günümün büyük kısmı mutfakta geçti
Bu saatte buralarda in cin top oynuyor gitsemde menümü sabah mı yazsam acaba

10:00 1 çay bardağı süt

11:00 Simsiyah Çavdarlı tam buğday 50 gr

1 dilim mozarella

1 tk lor peyniri

Domates

14:30

3 adet mücver ( bunun için pişmanım çocuklara yapmıştım dayanamadım)

16:00

1 ince dilim kavun

19:30

Simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği 50gr

1 şiş Izgara kırmızı et 2 kaşık Ankara tava

1 közlenmiş patlıcan (sossuz)

Kaşık salata

Soda limon

21:30 23:00 arası market alışverişi

23:30 00:00 arası yürüyüş

Sade nescafe

Menüm fazla sanırım çok yemişim ama hiç şeker ürünü yok ben bugünümden de memnunum biraz alışsın bünye tatlı yememeye sonra porsiyonlarımı da küçültürüm
Takımıza yakışanı yapıcam :KK15:

Sen dogumlarda cok kilo aliyosun ama bak diyetsiz bile guzel inmis kilon canim zor verecegim diye beynine bunu inandirma kolayca 65 e inicem de hep:eğlence: bende dogum yapmadan 51 kiloya inmistim zamaninda canim sonra cok zayif gelince o kilo bana 57 ye ciktim ve hamile kaldim 84 kiloyla doguma gittim çıktığımda 72 kiloydum 1 bucuk sene sonra diyete basladim 75 le ve 57 ye indim ama eskisi gibi duzgun degildi vucudum ben 23 yasindayim ve ic bacaklarim karnim cok yumusakti bingil bingil olmustu:bicak: 57 kiloyla spora basladim squatlar abs videolari falan sonra 55 e indim vucudum da yavastan toparlanmaya basladi devam ettim spora jillian 30 day shread yaptim 2 hafta asil vucudum sekillenmeye bu sporla baslamisti ama bileklerimi sakatlayip birakmak zorunda kaldim iyilesince insanty max 30 yaptim vucudum istedigim gibi olmaya basliyodu ama 2 hafta sonra yine bileklerimi sakatlayip biraktim daha sonra p90x yapip ayni seyi yine yasadim ve o siralar 51 e inmeye karar verip indim kendi capimda squatlar absler yapmaya devam ettim bu sene 54 55 kilodayim ve 1 seneye yakin olcak ağırlık çalışmaya başladım ve suan göbeğimdeki catlaklari saymazsak vucudumun en guzel oldugu donemdeyim:halay: cok uzun oldu kusura bakma ama azmedersen daha bile guzel olabilir vucudun:KK200:

Maşallah canım gerçekten tebrik ederim
Zayıflama sürecindeki paylaşımlarını da okumalıyım. Çok spor yapamıyorum çabuk yoruluyorum ben takımınıza katıldıktan sonra yürümeye başladım
İnşallah senin kadar yapamasamda yaşıma boyuma 3 çocuklu hallerime uygun sağlıklı kiloya inebilirim
Bugün 4. Günümdü hergün biraz daha iyiye gittiğimi düşünüyorum
Sevgiyle ❤️

1 dilim mozarella

1 tk lor peyniri

Domates

1 ince dilim kavun

Kaşık salata

Soda limon

Sade nescafe

Menüm fazla sanırım çok yemişim ama hiç şeker ürünü yok ben bugünümden de memnunum biraz alışsın bünye tatlı yememeye sonra porsiyonlarımı da küçültürüm
Evet mücverler olmamış. Keşke 1 tane yeseydin. Neyse zamanla oturacak bunlar eminim.

Sen artık doğursana ya iyice büyümüş yavrucuk

Benim kayınbabam pastacı olsa ben 100 kilo olurdum. Gerçi kayınbabam yok yine 102 kiloyu görmüşlüğüm var ama
Başımdan geçtiği halde anlam veremiyorum bir insan nasıl 100 kilo olur niye dikkat etmez kendine.
Gerçekten kendime çok kızıyorum çok
Allah iyiliğini versin kız, ben doğurmayı ne kadar istiyom bi bilsen ama gelmiyoki,

1 dilim mozarella

1 tk lor peyniri

Domates

1 ince dilim kavun

Kaşık salata

Soda limon

Sade nescafe

Sabah yumurta olabilirdi cnm.
mucverler firindaysa 3 tane cok onemli degil yagda kizartma ise fazla olmus ama olsun yenisin daha oturtacaksin zamanla.

Kıyamam annem :anne: yorma kendini o kadar otur şöyle bi bol kremali şekerli kahve ısmarlıyım sana :KK8:
ben sana kurabiye ismarlim.gel esim.gece gece antepten getismis kiyir bol entep fistiklii enfes goruntulu yemmmyesilllll:))) canimmmsinnn:)

@MiuLego canım spor öncesi ve sonrası beslenme hakkında görüş ve önerilerini istiyorum... Litfen Hoppa
spor oncesi karbonhidrat sonrasi protein:)

munter munter canim hakliisn bana beslenme duzeni oturtmaliyiz su atistirma.huyimdan 6 yildir vazgecemedim yemek yemekten nefret ediyorum ama bugun daha iyi olcak yemek yaptim.cnku:)

munter munter canim hakliisn bana beslenme duzeni oturtmaliyiz su atistirma.huyimdan 6 yildir vazgecemedim yemek yemekten nefret ediyorum ama bugun daha iyi olcak yemek yaptim.cnku:)
yemek yemekten nfret edilir mi hic yassin yemek yemek :D

Bak simdi bugun aksam icin sebze haslayip sarimsakli yogurtla bolca yiyebilirsin. Veya tavuk balik et yapabilirsin. yemek dediysek zor yemekler degil basit ama besleyici kilo vermeni saglayacak yemekler yapip yemelisin. O zaman sporla gitsin kilolar:)

Back
X