- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #266.801
Ya pattisler lütfen yaptığınız sporları bir daha eksiksiz bildirin daha eklenmemiş spor olduğuna eminim. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kaşık toplam ya. 1 porsiyon dahi değil. Yoksa pirinç pilavı sağlıklı değil biliyorum.pirinç olmamış canım prinç bozmuş
evet canım ekledim ama sen kendin ekledin diye sana eklememiştimCanım @poncikbirgelincik in son puanını ekledinmi
internet üzerinden bir diyetisen değildir umarımBir diyetisyenle anlaşmak üzereyim bu arada. Dün mailleştik. Bugün arayacak beni. Bundan sonra diyetisyene tabii olacağım gibi görünüyor.![]()
o kadar ise bişi olmaz kuzum afiyet olsun2 kaşık toplam ya. 1 porsiyon dahi değil. Yoksa pirinç pilavı sağlıklı değil biliyorum.
benim çok uykum var kuzum ya . gece 4 te uyandm bugün deuykum var canimm onun disinda iyiyim
Sadece dün bu şekilde yedim ama pazardan beri dikkat ediyorm cuma tekrar tartılcam bi de regl var ama inş vermisimdirafiyet olsun çikolataları uzak tuttt
güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun çok güzel
çok az değil mi ya ben doymazdım
kilo verdin mi merak ettimçok az
![]()
Ohhh sporlar yapilmis erkendenNapim kuzu sabah 6:30 da kalktim iki buraya baktim sonra spor plates yaptim pertim cikti yataga uzandim simdi gidip kahvalti yapıcam ev temizlenece ogle okuldan çocuklar gelir yemek aff is mi biter :)))
Ay ben hamile kalmadan yine zayifladiydim da noldu coh kilo aldimpancar yılalrca zayıf azyıf dolaştım millet az kilo al derdi neyse evlendim ve 68 le hamile kaldım zayıf hamile kalmak hayalim yani çok zoruma gitti üçüncüye inşallah zayıf hamiş olcam![]()
![]()
Ah keskem keskemhiçte bilem bnm cocugum alıyo bu kilolarıben almıyorm o cıkınca kilomda gitck
![]()
ciddi olamazsin hamilesin ve hastasin farkinda degil miizin isticektm adam mesaiye kal iş cok dedi![]()
kız 55 çok mu sen regl olursan ondan biraz fazlasındırAy ben hamile kalmadan yine zayifladiydim da noldu coh kilo aldimbenim hedefimde zayif hamile kalip az kilo almak
![]()
Süper yaaslm kizlar cok yogun bi gün anca girebildim buraya:)
Güne 66,7 la basladim yani Cuma hedefime 700 gram kaldi yani toplamda buhafta 3 kiloyu gecik bi kilo kaybi basardim![]()
iyi ki akşam bişeyler yapmışım fark azmış24-28Şubat spor yarışması....
DOMATESLER![]()
1790
PATATESLER![]()
1729.5
kazanan takım yine domatesler oldu tebrikler
patatesler olarak verilen cezayı çekecez kızlar 1 gün karbonhidrat tüketmeyeceğiz.
@selcanmehmetcanUMEYYE A aaadddaaa @GamzeK17
tugbaFB @Nehir60 @poncikbirgelincik
Cok degil aslinda boyle de gayet zayifim ama korumami 52 de daha iyi yapiyom sanki hic 53 e çıkmıyodum coh guzel gunlerdikız 55 çok mu sen regl olursan ondan biraz fazlasındır
cnm fotonun altına kilonu yazar mısın öyle daha iyi takip ediyoruz kilon çoksa bence 70 üstü çok diyetisayenle diyete alışman daha kolay olur sonrasında da kendin devam edersinBir diyetisyenle anlaşmak üzereyim bu arada. Dün mailleştik. Bugün arayacak beni. Bundan sonra diyetisyene tabii olacağım gibi görünüyor.![]()
ben de 55 olsam yeter ama biraz spor isterim sonrasında o sırada belki bir iki kilo daha gider sen iyisindir zten benden uzunsun ama sırf arada canının istediğini yiyip kontrol altında tutmak için bir iki kilo eksik olmak çok iyiCok degil aslinda boyle de gayet zayifim ama korumami 52 de daha iyi yapiyom sanki hic 53 e çıkmıyodum coh guzel gunlerdiaslinda ben 50 kiloyla hamile kalmak istiyom az kilo almis olurum diye
15 kilo alsam 65 dogum sonrası olurum 57
![]()
kaptinn nasil hesap
![]()