- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #266.861
nbr kuzumsagol canim kilo yerlesmedigi icin hemen gitti normalde tabi bihaftada bir birbucuk kilo en sagliklisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nbr kuzumsagol canim kilo yerlesmedigi icin hemen gitti normalde tabi bihaftada bir birbucuk kilo en sagliklisi
sana çözüm bulmak lazım ama ne dukan birası yapsan wc durumun nasılİçiyorum ama tık yok işte
bende bakayim yapabilirsem katilirim cnm. Ben pek agir spor yapamiyorum yakızlar bide youtube de 1000 abs challange videosu var çekik gözlü kızın 30 dk çok etkili yapıyor ve kesinlikle faydalı onu da deneyin amacım hergün o video ve squat zaten yarışmamızda var inanın çok yorucu da değil gelin yapalım zaten hergün bildirim yapıcam
iki gunde bir yeniliyorum ben cok seviyorum sutle birlikte immm her gun yerim gordugun gibide yiyorumcnm sütlü kabajk çorbasını hergün yapıyor musun tadı nasıl bal kabağı mı normal kabak mı bi de ben deneyeyim
daha iyiyim canım ama ben bu aralar sporu iyi yapamadım ama bu dediklerim yorucu değil ondan yapmak istiyorum bende selülit problemi var iç bacakta çukur çukur sevmiyorum spor da süreklilik önemli ya daha rahat sporlar yaparsam hem yorulmam dasenin spor azmine hayranım . baş ağrın nasıl oldu
cnm 21 günüm bitsin deneyeyim merak ettim hem cok faydalı bişey bal kabağı keşke çocuklarım da içsebende bakayim yapabilirsem katilirim cnm. Ben pek agir spor yapamiyorum ya
iki gunde bir yeniliyorum ben cok seviyorum sutle birlikte immm her gun yerim gordugun gibide yiyorum
Bal kabagi ile yapiyorum kabagin kuru ve tatliysa nefis olur az dene bence kabak saglikli bagirsaklarida çalıştırıyor.
normal tarhana gibi kuzum tarhanayı yagda kavur sonra sadece yrısını su yarısını süt koyuyosnaz yedimm cnm
kuzum menunu ben begenmedim neden dersen az brnce. Senin guzel beslenmen gerekiyir. Simdi soyle dusunmelisin belli bir kilodasin ve bu kiloya vucut belli bir yeme temposu ile gelmis. Birden bu tempoyu kesersrn vucut kitlik var diye yaglari depoluyor. Sen kalorisi az olan yiyeceklerden bol bol yiyeceksin . Ana yemeklerinde corba et sebze bunlari eklemelisin. Aralara kuru hurma findik badem ceviz yogurt sut bunlari eklemelisin. Dolu dolu ama kalorisi az bir menu olusturmalisin. Sadece patlicanla olmaz . Yavas ver kalici ver boyle kilo versen bile lastan gider hemen geri alirsin. Tabi bunlar benim tavsiyem cmm uygulayip uygulamamak sana kalmis
supersin valla
canim ya
sutlu tarhana nasil yapiyorsun canisi ben sutlu denemedim de deneyesim var
ah cnm benim 6 ay olacal tık yok normal yani
hamis olsugundan haberi var mi
persembe icin ideal menu![]()
ahahaahahah cikolatalari kökten yok ettim
iyim tatlim sen?nbr kuzum
kızlar bide youtube de 1000 abs challange videosu var çekik gözlü kızın 30 dk çok etkili yapıyor ve kesinlikle faydalı onu da deneyin amacım hergün o video ve squat zaten yarışmamızda var inanın çok yorucu da değil gelin yapalım zaten hergün bildirim yapıcam
selilüt için squat ve plank başka birşeye gerek yok bende de var ama artık yapamıyorumdaha iyiyim canım ama ben bu aralar sporu iyi yapamadım ama bu dediklerim yorucu değil ondan yapmak istiyorum bende selülit problemi var iç bacakta çukur çukur sevmiyorum spor da süreklilik önemli ya daha rahat sporlar yaparsam hem yorulmam da
kızlar squat yapacak varmı 30 gün 3 gün yapıyoruz 4. gün dinlenme sonra yine 3gün dinlenme 50 ile başlıyor 50 55 60 dinlenme sonra 70 75 80 sonra 100 105 110 böyle gidiyor
iyiyim kuzum bendeiyim tatlim sen?
tmm cnm cocuklarin sutu seviyorlarsa belki bunuda seveler cnmcnm 21 günüm bitsin deneyeyim merak ettim hem cok faydalı bişey bal kabağı keşke çocuklarım da içse
50 yi bir anda mi yapacaksinizkızlar squat yapacak varmı 30 gün 3 gün yapıyoruz 4. gün dinlenme sonra yine 3gün dinlenme 50 ile başlıyor 50 55 60 dinlenme sonra 70 75 80 sonra 100 105 110 böyle gidiyor
sag ol kuzum bende deneyecegimnormal tarhana gibi kuzum tarhanayı yagda kavur sonra sadece yrısını su yarısını süt koyuyosn
bn cok seviyorm tarhanamda varmş annem getirmişti unutmsm görünce yaptm hemennn
ahahaahahah cikolatalari kökten yok ettimpazartesinden beri agizima sürmedim:)
ama malesef cumartesi bozcam yine nikah var ve orda cooook güzel pastalar olcak:)... ama pazar devam yine kafaya koydum 65 inip sabitlicem
sana çözüm bulmak lazım ama ne dukan birası yapsan wc durumun nasıl
diyetisyenin birşey der mi ? .Ya canım ben de yapsam bunu her gittiğimde 1 kilo ödem var diyor doktor belki gider bununla
diyet nasil gidio yarin kac cikarsin?selilüt için squat ve plank başka birşeye gerek yok bende de var ama artık yapamıyorum
poncikbirgelincik de yapsın sizinle
çk keyifli oluyor squat
iyiyim kuzum bende
artık cok geççççç
tmm canım isterseniz bgn başlayaylım ister cumartesi nasıl olsunben sevdim ben varım yapalım
fena fikir degilmis ya 63 cok iyi ama herhalde o kiloda artik hasta gibi dururum denemek lazim:)tmm cnm cocuklarin sutu seviyorlarsa belki bunuda seveler cnm
50 yi bir anda mi yapacaksiniz
sag ol kuzum bende deneyecegim
bu ara cok fena cikolata yas pasta cekiyor cmm benim icinde yee me de olsa hedef kilonda olucaksin
bence sen 63 ol dolayisiyla 2 kg alma hakkin olur daha rahat cikolata yersin![]()
he tm bende yeni bişi sandm ondan sordm ne baarıyonkimse beni dinlemiyor okumuyo
kkiz kac yazdim da seker hapi kullaniyorum hani burda biri daha kullaniyordu tedavi icin kullaniyordu hani kusuyordu hani kaynanasiyla problemi vardi bende onun gibi oldum ismi dilimin ucunda getiremedim hatirladinmi sen keptinsin
hatirla
![]()
![]()