Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok degil aslinda boyle de gayet zayifim ama korumami 52 de daha iyi yapiyom sanki hic 53 e çıkmıyodum coh guzel gunlerdi:dua: aslinda ben 50 kiloyla hamile kalmak istiyom az kilo almis olurum diye :KK53:15 kilo alsam 65 dogum sonrası olurum 57 :KK53: kaptinn kaptinn nasil hesap :KK70:
3 ayda 3 kilo aldm 58.5 laa hamile kaldm :D:D bu hesapla son aylarda 2 ser kilo alsam 12 kilo almş olcam nasıl hesap :D:D
seninki kadar ütopik değil ama :D:D:D

ona göre 1 kilo ödem fazla değilmiş o nedenle bi ödem atıcı çay tarifine gerek yok dedi ama 1 kilo fazladan vemek ve 6 lı haneleri cabucak görmek hayalim

ben niye cevapla yapmıyorum ya SchonerDuft SchonerDuft
valla bilemiyorum genel de de benim altılarımda oluyor sanırım serverdan kaynaklıdrı belki :D
görürüsün kuzum 6 lara ne kaldı ki :halay:

aynen sende yapıyorum o hatayı :KK70:

yaa bu c.tesi görsem ne güzel olur 69 u
:D :D
Bu hafta olmz haftya olur kuzu 2 kilo nedirki hemen verilir
İyi sorun yok bilmemki napcam.
akşamları 1 kase çorba içsen sadece yanına salata ayran gündüz istediğin gibi beslen yada bir gün saf protein yapsan nasıl olur direniyor vücut bence

munter munter poncikbirgelincik poncikbirgelincik kızlar isterseniz grup olarak yapalım cnm squat zor değil 20 25 yapıp 5 10 sn dinlenirsin sonra alışacaksın zaten
Canm squat i sandalyeye oturur gbi mi yoksa daha tam comelerek mi yapiyorsun seviye seviye değişiyor galiba ben her videoda farkli görüyorum sandalyeye oturur gibi yapıyorsan yani o seviyeye ben var im ama tam comelerek kalkmaktan bahsediyosan o zor geliyor bana tıkanıyorum:)

:KK70: :KK70:
Bu hafta olmz haftya olur kuzu 2 kilo nedirki hemen verilir

akşamları 1 kase çorba içsen sadece yanına salata ayran gündüz istediğin gibi beslen yada bir gün saf protein yapsan nasıl olur direniyor vücut bence
Deneyeyim bakalım :110:

Back
X