Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam atlarız gülüm ayıpsın :KK53:

noldu canım

:super::super::super:

oo ben yaparım tamam Hoppa

tamam ben yaparım ben eskiden 450 500 squat yapıyodum :ıslık:

canım yeşil çayı demleyip 1 tane limon sıkıp soğuyunca da soda ekliyordum

ben varım orkidecimHoppa
Kilo veremedim bu hafta ona canım sıkıldı. Başka bişey yok çok şükür.

Bugunku menum
Sabah
2 dilim.kizarmis ekmek
1 yumurta
2 zeytin
Peynir
Oglen
Sebze
2 dilim ekmek
Yogurt
Aksam
2 kurabiye minnacik
Ton balikli salata
Sabah öğlen ekmek olmuş akşam kurabiye ee bugün perşembe yarın liste günü perşembe listesine hiç uymamış ki normalde de çok ekmek yemişsin derdim sana

Sabah öğlen ekmek olmuş akşam kurabiye ee bugün perşembe yarın liste günü perşembe listesine hiç uymamış ki normalde de çok ekmek yemişsin derdim sana
Sorma cnm ya bu diyetisyen bana gunde 4 5 dilim ekmek veriyor bnde yiyorum acaba azaltsam mi snra da kiziyor aman sakin azaltma diye ne yapim bilemedim aksam corbam vardi bnde onun yerine kurabik yedim kurabik desigime bakma minnacik saglio kurabik 2 si 100 kalori anca

Sorma cnm ya bu diyetisyen bana gunde 4 5 dilim ekmek veriyor bnde yiyorum acaba azaltsam mi snra da kiziyor aman sakin azaltma diye ne yapim bilemedim aksam corbam vardi bnde onun yerine kurabik yedim kurabik desigime bakma minnacik saglio kurabik 2 si 100 kalori anca
Bana da vermişti günde 5 dilim ekmek ama ben kilo vermek için gitmemistim. Kilo verebildim mi hayır veremedim ama amacıma ulaştım. Sen listeye uy vardır bir bildiği

KıZlar hepinize iyi akşamlar bügun yine misafirim vardı pek giremedim ve dengesiz beslendim geçmişim okuyacağım Zaman bulabilirsem iyi bu gruba geldim yoksa elime ne geçse yerdim En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Sabah

İki elma

Öğlen

Islak kek bir dilim
Salata
Üç tane haşlama içli köfte

Akşam

Çorba
Salata
Portakal

KıZlar hepinize iyi akşamlar bügun yine misafirim vardı pek giremedim ve dengesiz beslendim geçmişim okuyacağım Zaman bulabilirsem iyi bu gruba geldim yoksa elime ne geçse yerdim En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Sabah

İki elma

Öğlen

Islak kek bir dilim
Salata

Akşam

Çorba
Salata
Portakal
3 haşlama içli köfte mi yedin . 1 tane yeseydin nefsin için sabahta 2 elma yemişsin kahvaltı yok

72.5 den 65.5 ama 4 aydır uğraşıyorum nerdeyse.:110:
inanirim canm gercekten bu kadar sabretmissin sabir az daha

Sabah

İki elma

Öğlen

Islak kek bir dilim
Salata

Akşam

Çorba
Salata
Portakal
biraz azaltsaymissin iyi kurtarirmissin aslinda cnm

Tebrik ederim haftaa bende 68 i görecem :KK70: :KK70: