Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tmm cumartesi baslayalim madem takim olarak
anlastik cnm

Arkadaslae cumartesi squat ve abs basliyoruz katılmak isteyenler cumartesi günü olcum yapip baslayalim 1 ayda cok guzel degisim oluyormis bir ay sonra tekrar ölçelim olur mu
tamamdir
Bugunku menum
Sabah
2 dilim.kizarmis ekmek
1 yumurta
2 zeytin
Peynir
Oglen
Sebze
2 dilim ekmek
Yogurt
Aksam
2 kurabiye minnacik
Ton balikli salata
canim menunde direk ekmek gpze batiryor ama diyetisyenin menusunu uyguladigin icin bir sey diyemiyorum afiyet olsunn
tek avantajim o ya yoksa bu cikolatalarla dombili dombili dolanirdim
:deli::deli:
KıZlar hepinize iyi akşamlar bügun yine misafirim vardı pek giremedim ve dengesiz beslendim geçmişim okuyacağım Zaman bulabilirsem iyi bu gruba geldim yoksa elime ne geçse yerdim En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Sabah

İki elma

Öğlen

Islak kek bir dilim
Salata
Üç tane haşlama içli köfte

Akşam

Çorba
Salata
Portakal
sabah kahvaltiyi misafirlerin gelecek diye yapmadine elma ile gecistirdin galiba. 3 icli kofte com olmus aksam da portakal olmayabilirdi cunku sabah iki elma yemiasin cnm

Guzel menun canim :KK9:
tesekkurler cnm

anlastik cnm

tamamdir

canim menunde direk ekmek gpze batiryor ama diyetisyenin menusunu uyguladigin icin bir sey diyemiyorum afiyet olsunn

:deli::deli:

sabah kahvaltiyi misafirlerin gelecek diye yapmadine elma ile gecistirdin galiba. 3 icli kofte com olmus aksam da portakal olmayabilirdi cunku sabah iki elma yemiasin cnm
bncede ekmegim fazla katiliyorum :) bnce o azaltmali bu hafta son belki de yenilemem kaydimi

Kizlar byaksam spor yapiyomusunuz.:işsiz:
ben yaptim canm 1.5 saat yaptim.snra sauna snra hamam ve bitti

1 mart menum
Sabah
2 yumurta mantarli yagsiz ustune azcik kasar peyniri
5 zeytin
1 tk kahvaltilik sos
Cay
1 dilim ekmek
Ara 1 armut
Oglen
Sut corbasi icine az yulaf ezmesi.attim
Aksam
Tavuk yemegi 2 elma dilim patatesle
yarim kepce etli sehriye corbasi
Salata
Cayin yanina da minik sos kaseleriyle bi dolu cerez yiycem
3 litre su
bu hafta hic tartilmadim yarin guzel surprizler olur ins

1 mart menum
Sabah
2 yumurta mantarli yagsiz ustune azcik kasar peyniri
5 zeytin
1 tk kahvaltilik sos
Cay
1 dilim ekmek
Ara 1 armut
Oglen
Sut corbasi icine az yulaf ezmesi.attim
Aksam
Tavuk yemegi 2 elma dilim patatesle
yarim kepce etli sehriye corbasi
Salata
Cayin yanina da minik sos kaseleriyle bi dolu cerez yiycem
3 litre su
bu hafta hic tartilmadim yarin guzel surprizler olur ins
Insallah tartida coook guzel snuclae alirsin cnm ama sabah hem 2 yumurta hem kasarli birazcik fazla olmus gibim hos diyene bak ben :)

Ayy tlfnum hala gelemedi :KK51:

İnşallah yarın listeye girebilirim hemen mezun olayım dimi kızlar çok zor gidiyor ya olurda artı gelirsem takıma haksızlık olur :110:

Kizlae birsey soracagim sekee orucu yapan arkadaslara genelde yapiyor bizim.grup nasil gidyor sonuclar nasil bir de meyve yiyor musunuz merak ettim bilgilerinize ihtoyacm var

tesekkurler cnm

bncede ekmegim fazla katiliyorum :) bnce o azaltmali bu hafta son belki de yenilemem kaydimi

ben yaptim canm 1.5 saat yaptim.snra sauna snra hamam ve bitti
Yarin tarti varya yapmiycazmi acaba dedim ve yapmadimbravo valla canim kac kilo verdin cok merak.ediyorum zira benden pek gitmedi:ıslık:

Yarin tarti varya yapmiycazmi acaba dedim ve yapmadimbravo valla canim kac kilo verdin cok merak.ediyorum zira benden pek gitmedi:ıslık:
600 gram canim gecen basladgimda 3 gunde 800 gram verdim smdi 600 ama regl.oldum.olcam sanirim.haftaya daha net belli olur
Spor olmadan veremiyorum cnm keske verebilsem oyle mecburum"(

Bende ayniyim sporsuz gitmiyo bende sisim cok regl oncesi bi olamadimsenin 600 gr gitmis iyi:KK19:
600 gram canim gecen basladgimda 3 gunde 800 gram verdim smdi 600 ama regl.oldum.olcam sanirim.haftaya daha net belli olur
Spor olmadan veremiyorum cnm keske verebilsem oyle mecburum"(

İyi akşamlar hanımlar, yeni üye oldum bi süredir diyet ve spor yapıyrm yaklaşık 15 gündür falan 88 kiloyum suan 91 kiloyla başladım. Bu takınları görünce motivasyona ihtiyacım olduğunu farkettim. Nasıl dâhil olabilirim acaba gruba
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallar var okuyup kabul edersen kaptinn kaptinn kaptan gelince ilgilenir ;)

Back
X