Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay ben onun tadini biliyorum oglum cok gazliydi bi iceyim belki faydasi olur dediydim dejavu oldu resmen o tad agzima geldi sanki cok fena sen ne icin ictin canim
nette baktim tarifini canin 1cay kasigi kimyon 1 su bardagi suda kaynatyim kapadim altini 6dk beklettim ictim. Ama cok fenaydi kokusu yani sirf iyi gelecekmi diye merak ettim de icebildim:kusmuk:
henuz bir sey fark edemedim:işsiz:

Kuzum cay tarifini diyorsan bana faydasi olmadi diye vermemistim ama istersen gonderirim sana ozelden :KK48::KK70:
kuzum bana tatlibtarifi lazim bu ara canim cok tatli cekiyor cikolatalari gomuyomm o tatli tarifini istiyorum:KK53::KK53:m

İyi geceler güzel arkadaşlarım çok yorucu bir gün geçirdim. Bugün ağzıma lokma koymayacaktım yarın tartı günü ya ödüm kopuyor yani neyse yinede yedim
Girdik bir yola herkese söyledim diyet yaptığımı Allah utandırmasın
Bugün misafirlerim vardı ama ben kendime uygun olan şeyleri yedim zaten balık vardı menüde (deniz ürünlerini pek severek yemiyorum) hiç tatlı yemedim
10:00 2 kuru kayısı 2-3 ceviz 1 karabuğday patlağı üzerine süzme peynir sürülmüş
1 haşlanmış yumurta
13:00 tarçın karanfilli yeşil çay 5 badem
15:30 közlenmiş patlıcan salatası
4 kalem pirzola
Ayran
17:00 elma tarçın smothi
19:30 1 porsiyon grida
Avokadolu yeşil salata
Türk kahvesi
23:00 badem sütü 1 çay bardağı
Akşam yemeği siparişine tatlı eklememiştim ama sağolsun unuttum sanıp 2 çeşit tatlı yollamışlar
Tahinli cevizli kabak tatlısı ve ayva tatlısı kaymak ile misafirlerin yanında ayıp olmasın diye tatlı servisi aldım ama tadına bile bakmadım biraz kilo vereyimde ilk işim kabak tatlısı yemek olsun

İyi akşamlar hanımlar, yeni üye oldum bi süredir diyet ve spor yapıyrm yaklaşık 15 gündür falan 88 kiloyum suan 91 kiloyla başladım. Bu takınları görünce motivasyona ihtiyacım olduğunu farkettim. Nasıl dâhil olabilirim acaba gruba
Hoş geldin canım 1sayfada kurallarımız yazıyor bana uyar dersen 3 haftalık deneme süren başlamış olacak. Kendini bize tekrar tanıtırsan sevinirim evlimisin bekar mısın çalışıyor musun güncel kilon ayrıca
Sabah
2yumurta
Salatalik domates
1bardak sut
Ara
Incir 2adet ceviz
Oglen
1kepce tarhana
Tavuk gogsu
Aksam
Semiz otu salatasi
4adet kofte
Artik hic ekmek yemiyorum gercekten gerek duymuyorum
Afiyet olsun canım semiz otu var mı ya bu mevsimde canım çekti pazara bakayım yarın

Sabah10
2 yumurta
Yesillik
Yağsız peynir zeytin

Ara3
Yeşil çay şekersiz
Kibrit kutusu kadar tahin helva

Akşam 6
Fırında Balık (bir palamutun yarısı)
Fırında bir patates
Yeşil salata

Çay .
Patated yemeseydin iyiydi afiyet olsun kuzum
Sekersiz diyet 3.gun: 1 mart 2018
Sabah 1 kuru kayisi 1 dilim füme 1 dilim peynir 2 dilim ekmek yesil cay
Ara ihlamur
Öğle 1 kase corba 3 yk et salata 1 orta dilim karnibahar graten
Ara 2 galeta 10 yer fistigi 1 ck sekersiz recel 1 ck balli fındık ezmesi minik bir ihlal yaptim ama kaldigim yerden devam
Aksam ton balikli salata 1 tabak firinda tavuk
Su 3 lt
Spor 20 dk leslie
Reddettiklerim baklava yaspasta patates kızartması
Afiyet olsun
SchonerDuft SchonerDuft toz kimyon ile cay yapip ictim bakalim etki eder mi kuUm. Ilk defa bir bitki cayini zor ictim normalde kimyonu severim ama kusasim geldi kokusundan:kusmuk:
Ben severek içiyorum bazen icecek bir şey bulmazsam bir kupa yapar içerim ben tüm olandan yapyorum ağzıma tortu da gelmiyor
:

Ay hadi.insallah uzaklas su 7 den
Inşallah kuzum
İyi geceler güzel arkadaşlarım çok yorucu bir gün geçirdim. Bugün ağzıma lokma koymayacaktım yarın tartı günü ya ödüm kopuyor yani neyse yinede yedim
Girdik bir yola herkese söyledim diyet yaptığımı Allah utandırmasın
Bugün misafirlerim vardı ama ben kendime uygun olan şeyleri yedim zaten balık vardı menüde (deniz ürünlerini pek severek yemiyorum) hiç tatlı yemedim
10:00 2 kuru kayısı 2-3 ceviz 1 karabuğday patlağı üzerine süzme peynir sürülmüş
1 haşlanmış yumurta
13:00 tarçın karanfilli yeşil çay 5 badem
15:30 közlenmiş patlıcan salatası
4 kalem pirzola
Ayran
17:00 elma tarçın smothi
19:30 1 porsiyon grida
Avokadolu yeşil salata
Türk kahvesi
23:00 badem sütü 1 çay bardağı
Akşam yemeği siparişine tatlı eklememiştim ama sağolsun unuttum sanıp 2 çeşit tatlı yollamışlar
Tahinli cevizli kabak tatlısı ve ayva tatlısı kaymak ile misafirlerin yanında ayıp olmasın diye tatlı servisi aldım ama tadına bile bakmadım biraz kilo vereyimde ilk işim kabak tatlısı yemek olsun
Grida ne oluyor kuzum

:KK200::KK200:minnak adaycıklarımız :KK200::KK200:

takıma ugramayan arkadaslar 2 kere bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız

@selcanmehmetcan (79,6//%)listeye giriş kilosu 76,5

GamzeK17 GamzeK17 (63.8 //%) başl.t:5subat başlangıc k:66.8 hedef:55
N Nehir60 (77.2//%) başlg.t:19subat başlg.k:78.3 hedef:65
Hayyal Hayyal (66.3//% ) başlg.t:19subat başlg.k:67 hedef:60
A Ada_ayaz (/ //% ) başlg.t:22subat başlg.k:72.5 hedef:56
A aaadddaaa (67.6//% ) başlg.t:21subat başlg.k:68.4 hedef:60
segus segus (73.7 //%) başlg.t:21subat başlg.k:74 hedef:58
drdotty drdotty (87/ //% ) başlg.t:21subat başlg.k:87 hedef:60
Zmnesrin Zmnesrin (73/ //% ) başlg.t:26subat başlg.k:73 hedef:55
@Pembesepet (82/ //% ) başlg.t:27subat başlg.k:82 hedef:68
N Nil4 (86/ //% ) başlg.t:27subat başlg.k:86 hedef:65

***14. TAKİM 559. ETAP***

munter (65.9///%)
UMEYYE(65.7///)
06Derya (81.9///%)
tgb1907 (71.70/// % )
SchonerDuft (70,30 ///% )

poncikbirgelincik (58.6///% )527.etapta izine ayrılan üye extrem durum 2 ye göre listeye geri döndü. yüzdesi 32ye bölündü

14.Takım Ortalaması :%

İyi akşamlar hanımlar, yeni üye oldum bi süredir diyet ve spor yapıyrm yaklaşık 15 gündür falan 88 kiloyum suan 91 kiloyla başladım. Bu takınları görünce motivasyona ihtiyacım olduğunu farkettim. Nasıl dâhil olabilirim acaba gruba
atkadaslar bilgilendirmis canm sanirim.hosgeldin kaptanlarimiz ilgilenir seninle

Ya peynir hakkim varya normalde canim onu ustune koydum fazla yemedim yanii
tamam canimcim ben boyle yagli kasarli bol.gbi dusundum.bazen okurken oyle algiliyoruz cok guzel

Sabah
2yumurta
Salatalik domates
1bardak sut
Ara
Incir 2adet ceviz
Oglen
1kepce tarhana
Tavuk gogsu
Aksam
Semiz otu salatasi
4adet kofte
Artik hic ekmek yemiyorum gercekten gerek duymuyorum
cok guzel menun canim

Sabah10
2 yumurta
Yesillik
Yağsız peynir zeytin

Ara3
Yeşil çay şekersiz
Kibrit kutusu kadar tahin helva

Akşam 6
Fırında Balık (bir palamutun yarısı)
Fırında bir patates
Yeşil salata

Çay .
masallah cok iyi bnce

.4 dilim ekmekkk bencede azalt tabi diyetisyen kontrolundeymissin ama çok değil mi sanki.afiyet olsun bol eksi olsun insallah
ya hatta 5 dilimi buluyor bazwn cnm bnce bugdaya alerji gbi biseyim oldgunu fark ettim o yuzden ona sormadan kendim.kesicem.snra hemen ekmek yoksa kas eritirsin manken nasil eritmiyor acaba kendim takilmak istiyorum zaten uyamiyorum sadece ilk gittigim.gun uyuyorum:)

:KK200::KK200:minnak adaycıklarımız :KK200::KK200:

takıma ugramayan arkadaslar 2 kere bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız

@selcanmehmetcan (79,6//%)listeye giriş kilosu 76,5

GamzeK17 GamzeK17 (63.8 //%) başl.t:5subat başlangıc k:66.8 hedef:55
N Nehir60 (77.2//%) başlg.t:19subat başlg.k:78.3 hedef:65
Hayyal Hayyal (66.3//% ) başlg.t:19subat başlg.k:67 hedef:60
A Ada_ayaz (/ //% ) başlg.t:22subat başlg.k:72.5 hedef:56
A aaadddaaa (67.6/67.1/%0.73 ) başlg.t:21subat başlg.k:68.4 hedef:60
segus segus (73.7 //%) başlg.t:21subat başlg.k:74 hedef:58
drdotty drdotty (87/ //% ) başlg.t:21subat başlg.k:87 hedef:60
Zmnesrin Zmnesrin (73/ //% ) başlg.t:26subat başlg.k:73 hedef:55
@Pembesepet (82/ //% ) başlg.t:27subat başlg.k:82 hedef:68
N Nil4 (86/ //% ) başlg.t:27subat başlg.k:86 hedef:65

Günaydın herkese. Kendimi tanıtmamı istemişsiniz:KK52: 27 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum. Evlenmeden önfe 63e kadar düştm ancak iki hamilelik beni mahvetti. İki oğlumdan bana kalan bi en az 20 kilom var. 169 boyundayım ve hiç olmazsa 65lere falan düşmek istiyorun şuan 88 kiloyum 91 kiloyla başladım leslie falan yaıyorun gün içinde bakalım inş olacal bu sefer bi de gruba dahil edilirsem değmeyin keyfime

Günaydın herkese. Kendimi tanıtmamı istemişsiniz:KK52: 27 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum. Evlenmeden önfe 63e kadar düştm ancak iki hamilelik beni mahvetti. İki oğlumdan bana kalan bi en az 20 kilom var. 169 boyundayım ve hiç olmazsa 65lere falan düşmek istiyorun şuan 88 kiloyum 91 kiloyla başladım leslie falan yaıyorun gün içinde bakalım inş olacal bu sefer bi de gruba dahil edilirsem değmeyin keyfime
Burda verirsin cnm kizlar harika motive ediyor herkes cok iyi masallah

Kizlae birsey soracagim sekee orucu yapan arkadaslara genelde yapiyor bizim.grup nasil gidyor sonuclar nasil bir de meyve yiyor musunuz merak ettim bilgilerinize ihtoyacm var
ben yemiyorum tartıda da gitti ama en önemlisi vücut toplanmaya başladı herkes 5 k,ilo verdim gibi muamele yapıyor

Maşallah allah bağışlasın oğullarını. Hoş geldin canım

Aynen bi videoda bildiğin arkaya doğru yere comelip kalkıyor ama onda 50 70 imkansız benm için bu kiloyla :olamaz:
cnm sen bgn filan 20 tane yap evdeysen sık sık 20şer yap alışırsın ama başka spor yapıp arkasından yapsan çok iyi olur alışacaksın şekillenerek kio verirsin

***14. TAKİM 559. ETAP***

munter (65.9///%)
UMEYYE(65.7///)
06Derya (81.9///%)
tgb1907 (71.70/// % )
SchonerDuft (70,30 ///% )

poncikbirgelincik (58.6///% )527.etapta izine ayrılan üye extrem durum 2 ye göre listeye geri döndü. yüzdesi 32ye bölündü

14.Takım Ortalaması :%
beni de ekle cnm listeye

Back
X