- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.001
Grida ne oluyor kuzum[/QUOTE .!.:Balık
canım akşam misafirim vardı ben pek Deniz ürünü yiyemiyorum onlar için hazırlatılmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grida ne oluyor kuzum[/QUOTE .!.:Balık
canım akşam misafirim vardı ben pek Deniz ürünü yiyemiyorum onlar için hazırlatılmıştı
Hangi etapta ayrıldın canımbeni de ekle cnm listeye
Günaydın canım bende ocak ayının son haftası 91 kiloydum. Geçen hafta 87 kilo ile takıma katıldım. Henüz tartılmadım ama takımın bana çok desteği oldu en az 3 kilo verdiğimi sanıyorum. Senin yaşında daha genç verirsin. Emzirme var mıGünaydın herkese. Kendimi tanıtmamı istemişsiniz27 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum. Evlenmeden önfe 63e kadar düştm ancak iki hamilelik beni mahvetti. İki oğlumdan bana kalan bi en az 20 kilom var. 169 boyundayım ve hiç olmazsa 65lere falan düşmek istiyorun şuan 88 kiloyum 91 kiloyla başladım leslie falan yaıyorun gün içinde bakalım inş olacal bu sefer bi de gruba dahil edilirsem değmeyin keyfime
Bu yüzde durumları nedir acaba ben bülmiyorumSchonerDuft cnm ikiye mi üçe mi bölünecek kaptin 3demişti sanki 2 olsa süper olur benm için
Yok emzirmeyi bi kaç ay önce kestim şükür hallettim onu çok zorladı beni. Artık yeter dedim kendime vakit ayırmam toparlanmam lazım bu böyle gitmez dedim ve kendimi diyetlere ve spora vurdum ama fazla yüklendim sanırım leslie power walk yaptım 4 mil falan ayak bileklerikde çok kötü ağrılar oldu ama bugn hafifledi tekrat başlamayı düşünüyorum leslieyeGünaydın canım bende ocak ayının son haftası 91 kiloydum. Geçen hafta 87 kilo ile takıma katıldım. Henüz tartılmadım ama takımın bana çok desteği oldu en az 3 kilo verdiğimi sanıyorum. Senin yaşında daha genç verirsin. Emzirme var mı
bir haftada verdiğin kiloyu başladığın kiloya bölcezcanım sen bgn başladığın kloyu yazacaksın haftaya verdiğin kiloya bakcaz sen bu hafta saedece kilo vermeye bak :)Bu yüzde durumları nedir acaba ben bülmiyorum
An itibariyle 87,5 kiloyum. Oraya bi yarım kilo eksik girin efeemmbir haftada verdiğin kiloyu başladığın kiloya bölcezcanım sen bgn başladığın kloyu yazacaksın haftaya verdiğin kiloya bakcaz sen bu hafta saedece kilo vermeye bak :)
KUuzum sen haftaya dönebiliosun listeyebir haftada verdiğin kiloyu başladığın kiloya bölcezcanım sen bgn başladığın kloyu yazacaksın haftaya verdiğin kiloya bakcaz sen bu hafta saedece kilo vermeye bak :)
hadi ya üzüldüm haftaya girince 3e bölüğncek yaniKUuzum sen haftaya dönebiliosun listeye
karar defterini okudumda simdi
(1.etap izinli yazıldı .2. etap liste dışı izinli.3. etap liste dışı izinli.4. etap listeye dönebilir.)
1 ay sonra haber veririm kuzumMaşallah maşallah iyi büyütmüşsün kuzum cinsiyetini ögrenince banada haber et olar mı![]()
hoşgeldin canımEvet şimdi okudum. Umarım gruba dahil edilirim bak şimdi heyecan yaptım :)
evet malesef kuzum bende bu hafta diye hesaplamıştm ama haftayaymışhadi ya üzüldüm haftaya girince 3e bölüğncek yani
Burdaki kurallara uymaya calisir ve aktif olursan kilolarondan kurtulursun canim bende 2 dogum yaptim sonuncusu 3 ay oldu daha 88 leri gormustuum simdi 80 lerdeyim 172 boyumda cok zor degil yani yetterki azimli olGünaydın herkese. Kendimi tanıtmamı istemişsiniz27 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum. Evlenmeden önfe 63e kadar düştm ancak iki hamilelik beni mahvetti. İki oğlumdan bana kalan bi en az 20 kilom var. 169 boyundayım ve hiç olmazsa 65lere falan düşmek istiyorun şuan 88 kiloyum 91 kiloyla başladım leslie falan yaıyorun gün içinde bakalım inş olacal bu sefer bi de gruba dahil edilirsem değmeyin keyfime
***14. TAKİM 559. ETAP***
munter (65.9///%)
UMEYYE(65.7///)
06Derya (81.9/80.9/1/%1.22)
tgb1907 (71.70/// % )
SchonerDuft (70,30 ///% )
orkide1453 (62.60///%)557.etapta izne ayrılan üye listeye döndü.yüzdesi 2ye bölündü
poncikbirgelincik (58.6///% )527.etapta izine ayrılan üye extrem duru8m 2 ye göre listeye geri döndü. yüzdesi 32ye bölündü
14.Takım Ortalaması :%
Hoşbuldum. Az önce tartuldım 87,5 kilom hedefim 60ları görebilmek en az bi 65 umarum hedefime ulaşırım1 ay sonra haber veririm kuzum
hoşgeldin canımbaşlangıc kilonu ve hedef kilonu yazar mısın yazdıysan eger ben gözden kacırmısımda
1 kilo yukum daha gitti***14. TAKİM 559. ETAP***
munter (65.9///%)
UMEYYE(65.7///)
06Derya (81.9/80.9/1/%1.22)
tgb1907 (71.70/// % )
SchonerDuft (70,30 ///% )
orkide1453 (62.60///%)557.etapta izne ayrılan üye listeye döndü.yüzdesi 2ye bölündü
poncikbirgelincik (58.6///% )527.etapta izine ayrılan üye extrem duru8m 2 ye göre listeye geri döndü. yüzdesi 32ye bölündü
14.Takım Ortalaması :%
Ooo süpersin1 kilo yukum daha gitti