Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tadına tabii ki baktım :KK45:
Akşama davete götürcem diye yaptım :işsiz:
Kavradım şükür 2. haftada :KK47:
geçende eşim istedi bende bi tencere sardım. sonra noldu dersin? eşim az limonlu sever ben cok limonlu yapmışım tencere bana kaldı :D:D

ayyy ne günlerdiii biz mezuniyet balosuna gitmemiştk oraya vercemiz parayla toplaşp piiknige gitmiştk bizim buranın meshur bi yerine:KK70::KK70:
Biz bi karar verip toplaşamadığımız için balo falan olmadı :KK51: sadece kantinde iki göbek attık pasta kebap falan :KK45:

Kız yerim seni öneriler bilmem neler :KK74: olur canim neden olmasın ben dinlenme diye lafın gelişi diyorum yoksa şahsen dün sporumu yaptım
:KK74::KK74::KK74::KK74:
canimsinn:KK200:

Bak onu yapabilirsin üzüm pekmeziyle yap ama
tamam cnmm :dondurma:

harikasin tatlimmmm bende Sabah 66,1 ciktim 65 i kiyisindan kösesinden bile göremedim:KK70:
oo sende iyi indin masallah masallah kilo tutmuyor vucudun:rolleyes: yarina benim kiloma dusetsin:KK73:
aynen bende öle :işsiz:
:KK42:

Biz bi karar verip toplaşamadığımız için balo falan olmadı :KK51: sadece kantinde iki göbek attık pasta kebap falan :KK45:
valla okul içinde pek durmamıştk son günler sürekli dısrdaydk bide ilce parkı biizm okulun dbindeydk okey takımı fln getiriyodk akşama kadar oynuodk :D

3.4 canim ama yeni basladigim icin galiba tabloya eklemeyi bi turlu beceremedim benide eklermisin
ravo canm harikasin tebriklerrrr

Bizim verilecek kilomuz çok ilk ay çok gitmesi gerek
oluyormus demekki canimcim harikasin bu gazla devam

@UMEYYE kuzum ayni kilodayiz :KK31:
senin guncele 65.2 yaziyor artimi oldun 65.5 sun:KK35: regl oncesimi bu hafta gitmemis sen ya sporu azalt ya da beslenme seklinde bir degisiklik yap bu kadar ugrasmaya 200 cok az acaba direniyor mu vucudun:KK34:
bende siradaki hedefim sizin kilonuz bayanlarrrr:)

Yüzde o kadar iyi olmasa da çokta kötü değil yine

Veee mezun oluyorum parti yapmıyoruzmu hani :KK70:
oooooo harika bir haber buuuu ayy benim de mezuniyetim olcak mi acabaaa

:KK74::KK74::KK74::KK74:
canimsinn:KK200:

tamam cnmm :dondurma:

oo sende iyi indin masallah masallah kilo tutmuyor vucudun:rolleyes: yarina benim kiloma dusetsin:KK73:

:KK42:
:KK60:

valla okul içinde pek durmamıştk son günler sürekli dısrdaydk bide ilce parkı biizm okulun dbindeydk okey takımı fln getiriyodk akşama kadar oynuodk :KK70:
:KK70:

oooooo harika bir haber buuuu ayy benim de mezuniyetim olcak mi acabaaa
Olcak inşallah ponponları sallayacaz senin içinde :KK73::KK73:

Back
X