Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

calışıyoda anlamıyo :ruh::ruh::ruh:
bende tek kalsam ne güzel olck yaa sıkıntı absıyo sürekli bişeyler anlatmaktan :işsiz:
eskiden severdim ama işi öğrenen yüz üstü bırakıyor artık sevmiyorum . anlamadığı işi nasıl ilerletecek peki bayağıda oldu gireli
yoktu kuzu hiç hatırlamıyorum ben öyle birini noldu ki
takibe almışım o da beni takip ediyor ama lkim bilmiyorum sorayım dedim

eskiden severdim ama işi öğrenen yüz üstü bırakıyor artık sevmiyorum . anlamadığı işi nasıl ilerletecek peki bayağıda oldu gireli

takibe almışım o da beni takip ediyor ama lkim bilmiyorum sorayım dedim
valla bende anlmadm ki daha 1 arpa boyu yol alamadk ben temmuzda izine ayrılcam bakaym napcaklar
cıkar takiptn tanımadıgın insanları takip etme :D

valla bende anlmadm ki daha 1 arpa boyu yol alamadk ben temmuzda izine ayrılcam bakaym napcaklar
cıkar takiptn tanımadıgın insanları takip etme :KK70:
karşılıklı ise tanıyorumdur ya :KK70: bulmam lazım illa :D
yönetim farkında değil mi temmuza ne kaldı şurda
Zor olsa gerek Allah kolaylık versin canim...
severek yapıyorum zorlukları var elbette

Menülerim o biçim canım. Yazmıyorum çok abarttığım için oruç zamanı kimsenin canını çektirmeyelim dedim. Ama dün aldığım kararla yeniden dikkat etmeye başladım 1 haftalık menü çizelgesi yaptım. Benim yeme düzenim bozuldukça çocuklarınki de bozuluyor

İnşallah canım ben 46 ile başlamıştım isteyince oluyor

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişin var senin

3 gün aç kalsınlar En Büyük KK

Rezene de çok işe yaramaz hurma ve kuru eriği geceden suda bekletip deneyebilirsin. Ya da acil ise duphalak şurup içebilirsin. (Emzirme döneminde güvenli)

Ben yokum ya kuzummmm ondandır

Aynı ben iftardan sahura hep yiyorum yemek için uyumuyorum :KK70:

dombilianne yi hatırladım ne karamsar ne üzgündü

uhuuuu bu çok acımasız oldu :D:D

dinlenmem lazım bnm galiba baska bişey yiyip içesim yok belki rapor alırım 2 gün:110:
ögün atlama sakın sonra dedigin gibi saldırırsın aksam

ay evet o da bi geldi gitti ses yok daha da nerde acaba :110:

:confused::confused:sporda kazanın ödülünüzü alın :KK53:

su aprkuru cok merak ediyorum :KK53:

drdotty drdotty nerde bu dombili anne ya geldi gitti ses yok noldu acaba öldü mü :D:D:D:D

baksana kaptinn bilmiyomuş öldüğünü ayh kıyamam :KK70::KK70: kaptinn kaptinn
:KK70::KK70::KK70: Öldüde kurtulduk ondan çocukların arkasından yetişemiyor tıkanıyordu ayakkabısını çorabını ter içinde giyiyordu mutsuzdu kimseyi mutlu edemiyordu. Bir daha onun gibi dombiliyle karşılaşmak istemiyorum

Back
X