- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #278.541
calışıyoda anlamıyoçalışıyorsa neden çıksın .dibimde biri olunca benben tek kaldım mis gibi ohh

bende tek kalsam ne güzel olck yaa sıkıntı absıyo sürekli bişeyler anlatmaktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
calışıyoda anlamıyoçalışıyorsa neden çıksın .dibimde biri olunca benben tek kaldım mis gibi ohh
yoktu kuzu hiç hatırlamıyorum ben öyle birini noldu kikaptinn ebrar1980 diye bir üyemiz varmıydı bizim
eskiden severdim ama işi öğrenen yüz üstü bırakıyor artık sevmiyorum . anlamadığı işi nasıl ilerletecek peki bayağıda oldu girelicalışıyoda anlamıyo
bende tek kalsam ne güzel olck yaa sıkıntı absıyo sürekli bişeyler anlatmaktan![]()
takibe almışım o da beni takip ediyor ama lkim bilmiyorum sorayım dedimyoktu kuzu hiç hatırlamıyorum ben öyle birini noldu ki
muhasebeciyim kuzum mali müşavir yanında çalışıyorumSchonerDuft canim merak ettim mesleğin ne ??
valla bende anlmadm ki daha 1 arpa boyu yol alamadk ben temmuzda izine ayrılcam bakaym napcaklareskiden severdim ama işi öğrenen yüz üstü bırakıyor artık sevmiyorum . anlamadığı işi nasıl ilerletecek peki bayağıda oldu gireli
takibe almışım o da beni takip ediyor ama lkim bilmiyorum sorayım dedim
Zor olsa gerek Allah kolaylık versin canim...muhasebeciyim kuzum mali müşavir yanında çalışıyorum
karşılıklı ise tanıyorumdur yavalla bende anlmadm ki daha 1 arpa boyu yol alamadk ben temmuzda izine ayrılcam bakaym napcaklar
cıkar takiptn tanımadıgın insanları takip etme![]()
severek yapıyorum zorlukları var elbetteZor olsa gerek Allah kolaylık versin canim...
çok iyi arada yediğin için met şaşıyor kilo almıyorsun gram alıyorsunBen tartıldım 69,8
Çok mutluyum 70 olmadığı için Cuma'ya göre +400gr.
Gösterdiğim yeme içme performansına göre çok iyi çıktı.
Menülerim o biçim canım. Yazmıyorum çok abarttığım için oruç zamanı kimsenin canını çektirmeyelim dedim. Ama dün aldığım kararla yeniden dikkat etmeye başladım 1 haftalık menü çizelgesi yaptım. Benim yeme düzenim bozuldukça çocuklarınki de bozuluyor
İnşallah canım ben 46 ile başlamıştım isteyince oluyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişin var senin
3 gün aç kalsınlar
Rezene de çok işe yaramaz hurma ve kuru eriği geceden suda bekletip deneyebilirsin. Ya da acil ise duphalak şurup içebilirsin. (Emzirme döneminde güvenli)
Ben yokum ya kuzummmm ondandır
Aynı ben iftardan sahura hep yiyorum yemek için uyumuyorum
dombilianne yi hatırladım ne karamsar ne üzgündü
dinlenmem lazım bnm galiba baska bişey yiyip içesim yok belki rapor alırım 2 gün
ögün atlama sakın sonra dedigin gibi saldırırsın aksam
ay evet o da bi geldi gitti ses yok daha da nerde acaba
sporda kazanın ödülünüzü alın
su aprkuru cok merak ediyorum![]()
Öldü cicim hep birlikte gömdük
Çok iyi oldu bu korkmuştum açıkçası biraz açgözlülük ediyorum.çok iyi arada yediğin için met şaşıyor kilo almıyorsun gram alıyorsun
Tebrikler canım Cuma'ya kadar 1 kg daha verirsin sankiBende sabah tartilmistim yazmayi unutmusum cuma 87,9 bugün 87,6 fark -300 gr)