Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yemek yaptıktan sonra toparlamaları sonraya bıraksan o uyurken yapsan nasıl olur . uyku saatin 9,30 a ertelersende çokça vaktiniz olur ama ertelemek doğru mu uyku saatini bilemiyorum
o uyuyuncada gurultu yapmıyım dıoye bısey yapmıyorum cok cabuk uyanıverıyo.hanı ıkı ucuda kotu:olamaz:

Dombikanne kimmiş ya biz oraları kaçırmışız...aslında biçoğumuz dombikanneyiz:anne::emir_bebek::KK200:
drdotty drdotty kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft
bi bilen aydınlatsın sevabına
drdottynin eski adı dombilianneydi kaptinnde karıştırmış dombili anne nerde uzun zamandır girmiyo dedi de onu güldük zuzucum :D:D:D kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft

21 mayıs menüm
Peynirli omlet zeytin peynir 2 dilim tahılli ekmek klasik sahur

Iftar
2 kepce sakala çarpan çorbası:KK66:)) adı buydu sanirim:KK70::KK70::KK70:
1 porsiyon hunkar begendi
4 dilim karpuz
1 lt su simdilik
afiyet olsun sakala çorbası neyki :KK64:iftar ve sahurda karpuz kavun yememek gerekiyomuş canım iftardan en erken bi saat sonra yenebilirmiş instagramda bi diyetisyen takip ediyorum onun önerisi

wc olayina kefir iyi geliyor bir dene derim.
Cuma sabah mii :deli: hic s3vmedim bu fikri :bicak::KK53:

canimm iyiyim cok sukut kizim dia cikariyor o yoruyor boraz
Sen neden hastalandinbyaa dikkat et kuzum. Mumkunse rapor all dinlenn:KK19:
ben iki canliyim halim yok dee:silah:

amin cnm hepimizin orucunu kabul eder ins.
Sahurda yiyip su icince bende kendimi patlayacak gibi hissediyorum. Sana da kefir oneririm canim bir dene baya bagirsak calistiriyor hem de cok faydali.

Ayy canlarim benim. Afiyet olsun. Saglikli atosyirmalik mis gibi yesin buyusunler. Hindistan cevizini pek severim bende oyle deneyeyim. Bu arada medine hurmasini hangi marka kullaniyorsun? Glukoz surubu vs olyyormus ya korkuyorum almaya hurmalarim bitti:KK17:

canim nasilsin dondun mu senn
Medine hurmasinin icine ceviz, findik, fistik,badem evde hangisi varsa koyuo afiyetle yiyorsun. Ben ozellile sagurda 2 tane mideye indiriyorum. Tok tutuyor. @drdortty de paylasmis zaten :KK19:

:KK19::KK19:o
inşallah canım, ben kefiri çok önce denemiştim içememiştim çok kötü gelmişti bana tadı :(

Menüm
Sahur
1 tane çavdar ekmeği( küçük sandviç ekmeği kadar bişeydi), 1 tatlı kaşığı biberli sürme peynir,2 dilim hindi füme,2 ince dilim kaşar, 1 kahve
İftar
2 kepçe domates çorbası,1 büyük kase salata,2 servis kaşığı et mantar sote,1 kase kayısı hoşafı
1 top böğürtlenli dondurma
Su:2.5 lt
Spor:10 dk trampolinde zıplama,20 dk yakantop oyunu toplamda 30 dk SchonerDuft SchonerDuft
afiyet olsun menün çok güzel :super:

İftar

1 hurma 2 su
Ezo gelin çorba 1 kepçe
2 közlenmiş patlıcan 1 küçük soğan ve 1 biberi 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile tavada soteleyip üzerine 4 ızgara köfte ekledim (tek başıma yedim)
Domates salatalık söğüş

21:30 uykum geldi yürüyüşe çıktım komşularımla 30 dk.

22:30
1 çay bardağı süt
2 adet munter tatlısı @munter

00:00
Peynirli yeşil salata
1/2 greyfurt

00:30
Bantta 40 dk orta tempoda yürüyüş
10 dk kürek

03:30
Kıymalı mantarlı 2 yumurtalı menemen
2 tam buğday ekmeği
1 form etimek
2 dilim süzme peynir
Domates maydonoz soğan biberli salata

Çay
1 adet munter tatlısı çay

2litreden fazla su

Gördüğünüz gibi bu kısa zaman dilimine bunca yiyeceği sığdırdım

Kalorisini hesaplamadım ama 1300-1400 civarıdır.

Eşim yok o yüzden gündüz yürüyüş falan yapmam yan gelip yatarım çocuklarla ilgilenirim
afiyet olsun canım çok yedim diyince bende bişey sandım evet çok ve çeşitli yemişsin ama zararlı bişey göremedim:super:

21 mayıs menüm

sabah 1yumurta peynir domates salatalık zeytin ekmek

öğlen
yoğurtlu ölemeç çorbası

akşam patates saltası
yuvalama çorbası

1 kerebiç

kızlar ik igündür dikaat etmiyorum adetim deli gbi tatlı yemek istiyorum o sebeple pek fenayımmm
değişik değişik çorbalar duyuyorum bune ki :KK64: afiyet olsun canım

:KK70::KK70: Valide sultanın canı çorba istemiş neyse istemeyi bilmiş en azından. Yemekleri yaparken kolaya kaç en azından kendini yormayacak şeyler hazırla. Sen işteyken çocuğa yemek yapmıyor mu onada sen mi hazırlayıp bırakıyorsun. Çalışırken zor olur tabi uykuyu bölmek bile fazlasıyla yıpratıcı. Dikkat et canım kendine herşey üst üste olmuş hastalanma bide.

ben hazırlıyorum canım kızımın yemeğini akşamdan kvdem ısıtıp yediriyor büyüdü zaten artık bizim yediklerimizden veriyorum çoğu zaman, uyku bölmek çok zor şimdi bugün regl oldum oruç tutamayacağım gece kalkmamayı düşünüyorum :KK70::KK70: oğluşuna bi kaç gün sahur hazırladır heralde :KK70:
Kaç gün kaldı kv gitmesine.

Cezasını keserdik ama ramazandan sonra not düşüyorum :KK70: :KK70:
Soğuk çorbaya sıraysir deriz biz. Pirinci iyice haşla pamuk gibi olsun soğusun Üstüne yoğurt dök sulandır biraz ya da içine buz at . 3 4 gün kalsa birşey olmaz aynısını buğday da ve mercimekli bulgurda dene ben bazen içine nohut atıyorum istersen sarımsak ez içine yaz için serinletici bir aperatif
şafak 3 :KK70:
Ya kızlae okadar yogun ve yorgunumkı anlatamam. Evde ısım bıtmıyo ıste ısım bıtmıyo depresyona gırmekten korkuyorum. Esım cok yardımcı evde ona ragmen yetısemıyorum. Oglumla kalıtelı zaman gecıremıyorum son gunlerde. Eve gel yemek yap az ortalık toparla derken onum uyku saatı gelıyo uyutuyorum bı bakıyorumkı hıc oturup onunla oynayamamısım:KK61: bana akıl verın napayım ben nasıl kalıtelı zaman gecırebılırım uyku saatını yavas yavas ertelesemmı 10 aylık en gec 8.30 da uyuyo. Bende 5te evde oluyorum. Cok moralım bozuk:KK61:
uyku saati ayına göre normal canım erteleme bence, ortalık toplama işini o uyunca yaparsın, yemek olarakta hafta sonu pratik bişeyler hazırlarsan daha kolay olur geldiğinde yapması, akşama kadar özlüyor annesi boşver evi bi süre

ben hazırlıyorum canım kızımın yemeğini akşamdan kvdem ısıtıp yediriyor büyüdü zaten artık bizim yediklerimizden veriyorum çoğu zaman, uyku bölmek çok zor şimdi bugün regl oldum oruç tutamayacağım gece kalkmamayı düşünüyorum :KK70::KK70: oğluşuna bi kaç gün sahur hazırladır heralde :KK70:

uyku saati ayına göre normal canım erteleme bence, ortalık toplama işini o uyunca yaparsın, yemek olarakta hafta sonu pratik bişeyler hazırlarsan daha kolay olur geldiğinde yapması, akşama kadar özlüyor annesi boşver evi bi süre
hadi gözün aydın şimdiden :D 3 gün nedir ki hemen geçer

cok ozluyor bende cok ozluyorum bıde gelenımız gıdenımız cok oluyo evı heran derlı toplu tutmak gerekıyo.bı sure evı bırakıcam dedıgın gıbı uyuyunca yapılabılcek seylerı yapayım. 2 gun ızın aldım ısten persembe cuma oglumlayım.

Geldim canim geldim burdayım cok şükür :KK52: herkese günaydin dostlar allah orucunuzu kabul etsin çalışan dostlara kolaylıklar diliyorum :dua: ben bu hafta izinliyim canlar cmt den beri şehir dısındaydım arkadasıma gitmiştim gezmelrden fırsat buldukça okumaya çalıştım ama yazmakta zorlandım hızınıza yetişemiyorum inanın ki :KK48: biraz diyet kontrolden cıktı ama yasaklı yiyceklerden abartmadan yemeye çalıştım dün aksam çok şükür evime döndüm kendi düzenimi evimi özlemisim Hoppa evim evim güzel evim canım evim :KK68::KK68:

Back
X