Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar günaydın dışarıda çalıştığım için pek sık yazamıyorum sizlere

Bugün diyetisyen randevum var akşam 5:30’da normalde perşembe günü fakat bugüne alındı

Bakalım bir haftada 1 kg vermiş olduğumu düşünüyorum ve umuyorum ama Sonucu göreceğiz

Şu sıralar acayip canım bir şeyler istiyor Ara öğünümü eksik yaptım dün ki bunun etkisi var ama çikolataydı pastaydı börekti her şeyi yemek istiyorum
bakalım bugünün sonucuna göre akşamleyin belki kendime bir ödül verebilirim

Sporu arttırmam lazım
gerçekten sağlam bir şekilde diyetime birebir Uymam gerekiyor uyarsam iki ay içerisinde artık ideal kiloma Düşeceğimi biliyorum
75.8 felan çıkmıştım geçen hafta
Bakalım bugün kaç olacağım heyecanlıyım

:KK6:25 Haziran Spor Listemiz:spor:

Fit ördekler

drdotty drdotty 50+60+250+50
poncikbirgelincik poncikbirgelincik
SchonerDuft SchonerDuft 120 +
nilesss nilesss 345 + 250
leylmira leylmira 60 +60
bi-zuzu bi-zuzu 80+60+80

Buki_89 Buki_89 90+40

Fat ördekler
Luluuu94 Luluuu94 225+225+245+55

segus segus 120+120+60
tugbaFB tugbaFB 120+60
P patient women112,5+135+120

@2KediAnnesi
Miray12_34 Miray12_34
@tobosoludulcinea90+45+30+150+180
G Gagamzege
@ 1. Sayfadaki puanlamaya göre hesap yaparak bildirim yapınız

kizlar göbek atma kac puan onlarida yazmak istiyorum bi yardimci olurmusunuz?
Dün 200 ip atladım 60 daha eklemiştim kendime :6:

:KK6:25 Haziran Spor Listemiz:spor:

Fit ördekler

drdotty drdotty 50+60+250+50
poncikbirgelincik poncikbirgelincik
SchonerDuft SchonerDuft 120 +
nilesss nilesss 345 + 250
leylmira leylmira 60 +
bi-zuzu bi-zuzu 80+60+80

Buki_89 Buki_89 90+40

Fat ördekler
Luluuu94 Luluuu94 225+225+245+55

segus segus 120+120+60
tugbaFB tugbaFB 120+60
P patient women112,5+135+120

@2KediAnnesi
Miray12_34 Miray12_34
@tobosoludulcinea90+45+30+150+180
G Gagamzege
@ 1. Sayfadaki puanlamaya göre hesap yaparak bildirim yapınız

kizlar göbek atma kac puan onlarida yazmak istiyorum bi yardimci olurmusunuz?
Dakikası 2puan canım

Harikasın çocuk falan yokmu nasıl başarıyorsun :)

16 aylık kızçem var ve çalışıyorum.
sabah o uyanmadan kalkıp yapıyorum spor. akşamda ya onunla çıkıp yürüyüş yapıyorum ya da o uyuduktan sonra evde leslie. valla günde kendime en az 1 saat ayırmam lazım. yoksa zayıflamak imkansız.

Bravo valla masallah nasil bi diyet bu Diyetisyene mi gidiyorsun

Hayır gitmiyorum. çok sıkıldım diyetisyenlerden.
bu zamana kadar vücudumu tanıdım artık. dengeli beslenmeye çalışıyorum o kadar. + birde spor eklemeye çalışıyorum en azından hafta da 5 gün :)

Kızlar günaydın dışarıda çalıştığım için pek sık yazamıyorum sizlere

Bugün diyetisyen randevum var akşam 5:30’da normalde perşembe günü fakat bugüne alındı

Bakalım bir haftada 1 kg vermiş olduğumu düşünüyorum ve umuyorum ama Sonucu göreceğiz

Şu sıralar acayip canım bir şeyler istiyor Ara öğünümü eksik yaptım dün ki bunun etkisi var ama çikolataydı pastaydı börekti her şeyi yemek istiyorum
bakalım bugünün sonucuna göre akşamleyin belki kendime bir ödül verebilirim

Sporu arttırmam lazım
gerçekten sağlam bir şekilde diyetime birebir Uymam gerekiyor uyarsam iki ay içerisinde artık ideal kiloma Düşeceğimi biliyorum
75.8 felan çıkmıştım geçen hafta
Bakalım bugün kaç olacağım heyecanlıyım
Merhaba canım
Canın tatlı istediğinde masum içecekler hazırlayabilirsin. Tarçınlı süt içiyor takım arkadaşlarımız , ben hindistancevizli kakaolu süt içiyorum yada munter munter tatlısı yiyorum ( içine fındık ve hindistan cevizi doldurulmuş hurma) öneririm.
Diyetisyen ziyareti sonrası iyi haberlerini bekliyoruz
Sevgiler Sahihuban Sahihuban canım yanlış yere yazmışım :KK70:

kizlar buara pek yazamadim bi kosturmacadir gidiyo:)
evimde baya temizlik istiyo bugün is cikisi artik temizlige girisim diyorum hergün bi yeri yapsam cumaya bitmis olurum herhalde
Yatak odasi, banyo, mutfak bide salon ve giris dip köse gecim en iyisi...
ben bu düzenli olma isini bitürlü beceremiyorum ya tavisyeleriniz varmi?

kayinvalidem kocaman bi evde oturuyo Hemde üc kat bahcesi de var heryeri düzenli tertemiz nezaman gitsem hep öyle hersey hep yerli yerinde mis gibi benim minicik evim bitürlü düzene girmiyo hani böyle ben isdeyken aniden bi misafir gelse düzensiz der:(

evimde baya temizlik istiyo bugün is cikisi artik temizlige girisim diyorum hergün bi yeri yapsam cumaya bitmis olurum herhalde

kayinvalidem kocaman bi evde oturuyo Hemde üc kat bahcesi de var heryeri düzenli tertemiz nezaman gitsem hep öyle hersey hep yerli yerinde mis gibi benim minicik evim bitürlü düzene girmiyo hani böyle ben isdeyken aniden bi misafir gelse düzensiz der:KK43:
ÇÖZÜM BULURSAN BANA DA DE :D BENDE BİR TÜRLÜ RAYINA OTURTAMADIM .

16 aylık kızçem var ve çalışıyorum.
sabah o uyanmadan kalkıp yapıyorum spor. akşamda ya onunla çıkıp yürüyüş yapıyorum ya da o uyuduktan sonra evde leslie. valla günde kendime en az 1 saat ayırmam lazım. yoksa zayıflamak imkansız.

Hayır gitmiyorum. çok sıkıldım diyetisyenlerden.
bu zamana kadar vücudumu tanıdım artık. dengeli beslenmeye çalışıyorum o kadar. + birde spor eklemeye çalışıyorum en azından hafta da 5 gün :)
:super:

kayinvalidem kocaman bi evde oturuyo Hemde üc kat bahcesi de var heryeri düzenli tertemiz nezaman gitsem hep öyle hersey hep yerli yerinde mis gibi benim minicik evim bitürlü düzene girmiyo hani böyle ben isdeyken aniden bi misafir gelse düzensiz der:KK43:
bazen bende bu duruma gelıyorum kafayı yıcek gıbı oluyorum vala benımde temızlıge gırısmem lazım .ucu ılla kacıyo canım ama gunluk ufak ıslerı yaparsan baya ıdare edıyo.ben sabah uyanınca evden cıkmadan ortalıkta dagınık ne varasa yerıne kotyuyorum aksam gelınce hemen toz alıp supurgeyı tutup oglumu alıyorum gece o uyuyunca gun asırı yerlerı sılıp hergun vclerı yıkayıp dusa gırıyorum.cıkıncada ertesı gunun yemegını yapıp o pıserken kocamla oturuyorum genelde bunlara kocamda yardım eder ama saolsun.15te bır derın temızlıgede yardımcı cagırıyorum.baska turlu evın cıvkı cıkıyo.

Back
X