Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft SchonerDuft canım ben seker orucuna baslamadım dondurmayı cok sevıyorum duramam yemeden.kalorımı azalttım bıde cumadan sonra parka yuruyuse cıkıcaz esımle hem spor aletlerınıde kullanırım daha hızlanır kılo verısım.sıcaklardan bı agırlık geldı ustume:kahve:

SchonerDuft SchonerDuft canım ben seker orucuna baslamadım dondurmayı cok sevıyorum duramam yemeden.kalorımı azalttım bıde cumadan sonra parka yuruyuse cıkıcaz esımle hem spor aletlerınıde kullanırım daha hızlanır kılo verısım.sıcaklardan bı agırlık geldı ustume:kahve:
ok kuzum sıkıntı yok . bende de bir şey var kolum kalkmıyor hava sıcak birde o kadar dikkate rağmen gram inmiyor kiloca çıkıyor. bayram havası batırdı bizi sanırım

kizlar buara pek yazamadim bi kosturmacadir gidiyo:)
evimde baya temizlik istiyo bugün is cikisi artik temizlige girisim diyorum hergün bi yeri yapsam cumaya bitmis olurum herhalde
Yatak odasi, banyo, mutfak bide salon ve giris dip köse gecim en iyisi...
ben bu düzenli olma isini bitürlü beceremiyorum ya tavisyeleriniz varmi?

kayinvalidem kocaman bi evde oturuyo Hemde üc kat bahcesi de var heryeri düzenli tertemiz nezaman gitsem hep öyle hersey hep yerli yerinde mis gibi benim minicik evim bitürlü düzene girmiyo hani böyle ben isdeyken aniden bi misafir gelse düzensiz der:KK43:
sana çocuk olmadan önceki rutin hayatımdan bahsediyim şimdi içinden çıkamıyorum tabiki saldım bende
akşam eve gelince hemen yemek işine girerim (eşimden önce evde oluyorum ben) yemekten sonra eşime mutfağı kitlerdim (amerikan mutfak benimki hem istediği şeyi izleyip hem toparlardı) bende bu arada her gün bi yeri temizlerdim (bir gün yatak odası dolap içi,bir gün buzdobı içi,bir gün ayakkabılık antre,bir gün salon düzeni felan sonra eşimin mutfağı temizlemesini beğenmeyip (ama ona kesinlikle çaktırmadan) üstünden bi geçerim ,her sabahta kalktığımda lavobo ve tuvalet kısmını yıkarım (pratik detarjan hazneli fırçam var onla sürtüveririm) bu düzeni devamlı oturtugunda yaptığın iş en fazla 30-45 dk sürer sonra ki vakit senin
bu şekilde bi düzende hafta sonu yapılan genel temizlikte çok kolay oluyor
birde evin küçükse ve eşyalarını yerleştirmekte zorluk yaşıyorsanda düzenleyicilerden kullan derim instadan düzen sayfalarını takip et çok yardımcı şeyler var
ah ah eski günler iş çıkışı ne çok kahve içmeye gelenim olurdu hiç çekinmezdim şimdi 1 saat önceden haber verseler panik oluyorum elim ayağıma dolaşıyor

ok kuzum sıkıntı yok . bende de bir şey var kolum kalkmıyor hava sıcak birde o kadar dikkate rağmen gram inmiyor kiloca çıkıyor. bayram havası batırdı bizi sanırım
aynen bayramdan sonra toparlanamadık takımın ustunde bsıey var bu aralar bı canlanamadık ya.sıcak oturma banyosu denedınmı hıc.oda cok ıyı gelıyo.

çok iyi tebrik ederim spor yapabilirmusun peki ?

bir kere bozabilirsin önemli olan diyete devamlılık hepimizi arada bozuyoruz

afiyet olsun canım

ooo hoş geldin nasılsın
İyiyim canim tam size yazdim annem telefon acti gece babam rahatsizlanmis ambulans cagirmislar duyunca hemen gittim, kulakta sivi kaymis bas donmesi bulanti kusma olmus,yine buna sukur ilac tedavisiyle duzelecek ins..
Bende tekrar araniza donuyumde kurtuluyum kg lardan diyordum hep arada takip ediyorum sizleri bi turlu cesaret edemiyordum..

beyanname günleri son günü gelemiyorum ama kimseciklerde yok nerde bu takım takımın ruhu cumaya az kaldı ve bizim bir atak yapmamız lazım şeker orucu nasıl gidiyor
Iyi gidiyo swnin nasıl ..spor da ekledim 100 squat 30 yarim mekik 100 ip atlama 10 dk kadar bel basen egzersizleri yaptim ac kapa sandalyr varmis gibi oturma falan.. kahvaltidan once az yogurt yedim ve kahvaltiya saldirmadim boyle giderse cumaya 59 lara duserim gibi geliyor.. daha spor yapıcam ama bukadarcik la kalmiycam

Herkese merhaba:halay:Bugün kahvaltıya taze ekmek almışlar çok kaçtı bugün yao_ONeyse ki bugünde düğün var:KK76:şu düğünler biterse düzene gircek gibi:KK48:
Bugün de hepiniz iyisinizdir inşallah:KK15::KK200:
Afiyet olsun kuzum kahvaltid ada taze ekmek yediriyor kendisini;) en iyisi hic bulundurmamak benim tb ekmegim var dolapta bir hafta falan yiyorum bitanesini bayat gibi oluyo zaten bugun 1 dilim ancak yiyebildim.. kahvalti oldugu icin okadar da sorun degil bence gun boyu biraz daha hareketli takil spor yap eritirsin

İyiyim canim tam size yazdim annem telefon acti gece babam rahatsizlanmis ambulans cagirmislar duyunca hemen gittim, kulakta sivi kaymis bas donmesi bulanti kusma olmus,yine buna sukur ilac tedavisiyle duzelecek ins..
Bende tekrar araniza donuyumde kurtuluyum kg lardan diyordum hep arada takip ediyorum sizleri bi turlu cesaret edemiyordum..
Geçmiş olsun canım cesaret edemeyecek bisey yok karar ver ve planli sekilde uygula tombik gezmekten daha iyi biraz disini sıkıp erimek

bazen bende bu duruma gelıyorum kafayı yıcek gıbı oluyorum vala benımde temızlıge gırısmem lazım .ucu ılla kacıyo canım ama gunluk ufak ıslerı yaparsan baya ıdare edıyo.ben sabah uyanınca evden cıkmadan ortalıkta dagınık ne varasa yerıne kotyuyorum aksam gelınce hemen toz alıp supurgeyı tutup oglumu alıyorum gece o uyuyunca gun asırı yerlerı sılıp hergun vclerı yıkayıp dusa gırıyorum.cıkıncada ertesı gunun yemegını yapıp o pıserken kocamla oturuyorum genelde bunlara kocamda yardım eder ama saolsun.15te bır derın temızlıgede yardımcı cagırıyorum.baska turlu evın cıvkı cıkıyo.
bu iyi fikirmis evden cikmadan bende deniyeyim bakalim yer silme isini ben okadar sIk yapamiyorum ya:( ama aslinda en gec iki günde bi silmek lazim diye düsünüyorum tamamen temz tutmak adina evi

sana çocuk olmadan önceki rutin hayatımdan bahsediyim şimdi içinden çıkamıyorum tabiki saldım bende
akşam eve gelince hemen yemek işine girerim (eşimden önce evde oluyorum ben) yemekten sonra eşime mutfağı kitlerdim (amerikan mutfak benimki hem istediği şeyi izleyip hem toparlardı) bende bu arada her gün bi yeri temizlerdim (bir gün yatak odası dolap içi,bir gün buzdobı içi,bir gün ayakkabılık antre,bir gün salon düzeni felan sonra eşimin mutfağı temizlemesini beğenmeyip (ama ona kesinlikle çaktırmadan) üstünden bi geçerim ,her sabahta kalktığımda lavobo ve tuvalet kısmını yıkarım (pratik detarjan hazneli fırçam var onla sürtüveririm) bu düzeni devamlı oturtugunda yaptığın iş en fazla 30-45 dk sürer sonra ki vakit senin
bu şekilde bi düzende hafta sonu yapılan genel temizlikte çok kolay oluyor
birde evin küçükse ve eşyalarını yerleştirmekte zorluk yaşıyorsanda düzenleyicilerden kullan derim instadan düzen sayfalarını takip et çok yardımcı şeyler var
ah ah eski günler iş çıkışı ne çok kahve içmeye gelenim olurdu hiç çekinmezdim şimdi 1 saat önceden haber verseler panik oluyorum elim ayağıma dolaşıyor

evet buna benzer bende düsünmüstüm h ergün birsey yapsam ne iyi olur ama bazen isden okadar yorgun geliyorumki yemek yaptikdan sonra bulasiklari bile yikiyamioyurm (buarada mutfagim Kücük oldugu icin icinde bulasik makinam yok malesef)
dur bakalim bugün biraz planlar yapmaya calisim bende

sagolun kizlar

SchonerDuft SchonerDuft kuzum protein yapayım mı ? demişsin.
Bence yapma şeker orucu fikrini sevdim yada sebzelerle (ama sebzelerle beslendiğinde kalori saymaya bile gerek yok)
munter munter canım yazarım bikaç tarif ben smothi çok severim :KK36:
bekliyorum canim. Bende deneyecegim. Eger minik ogluna yapiyorsun onun tatifini de isterim . Bizim kizi serinleteyim diyorum :emir_bebek:

bende yapmak istiyorum ama bir isteksizlik var elim gitmiyor bir şeye spor bile yapamıyorum :KK43:
Insanın canı bazen hiçbirşey yapmak istemez bana da olur bazen ...ama hiç aciktirmiyor öğleni yeni yedim gayet iyi gidiyor tavsiye ederim :)

Back
X