- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #281.881

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ok kuzum sıkıntı yok . bende de bir şey var kolum kalkmıyor hava sıcak birde o kadar dikkate rağmen gram inmiyor kiloca çıkıyor. bayram havası batırdı bizi sanırımSchonerDuft canım ben seker orucuna baslamadım dondurmayı cok sevıyorum duramam yemeden.kalorımı azalttım bıde cumadan sonra parka yuruyuse cıkıcaz esımle hem spor aletlerınıde kullanırım daha hızlanır kılo verısım.sıcaklardan bı agırlık geldı ustume
![]()
hiç sevmem o kokuyu evimde domestos var sadece ace asla kullanmam ancak annem gelrse eşime aldırır dökerse yada yardımcı kadın gelirse o kadarçocuk yokken heryere camasır suyu dokerdım sokaga tyasardı evın kokusu artık maalesef okadar kokutamıyorum![]()
sana çocuk olmadan önceki rutin hayatımdan bahsediyim şimdi içinden çıkamıyorum tabiki saldım bendekizlar buara pek yazamadim bi kosturmacadir gidiyo:)
evimde baya temizlik istiyo bugün is cikisi artik temizlige girisim diyorum hergün bi yeri yapsam cumaya bitmis olurum herhalde
Yatak odasi, banyo, mutfak bide salon ve giris dip köse gecim en iyisi...
ben bu düzenli olma isini bitürlü beceremiyorum ya tavisyeleriniz varmi?
kayinvalidem kocaman bi evde oturuyo Hemde üc kat bahcesi de var heryeri düzenli tertemiz nezaman gitsem hep öyle hersey hep yerli yerinde mis gibi benim minicik evim bitürlü düzene girmiyo hani böyle ben isdeyken aniden bi misafir gelse düzensiz der![]()
aynen bayramdan sonra toparlanamadık takımın ustunde bsıey var bu aralar bı canlanamadık ya.sıcak oturma banyosu denedınmı hıc.oda cok ıyı gelıyo.ok kuzum sıkıntı yok . bende de bir şey var kolum kalkmıyor hava sıcak birde o kadar dikkate rağmen gram inmiyor kiloca çıkıyor. bayram havası batırdı bizi sanırım
bayılırım domestos kokusunahiç sevmem o kokuyu evimde domestos var sadece ace asla kullanmam ancak annem gelrse eşime aldırır dökerse yada yardımcı kadın gelirse o kadar
İyiyim canim tam size yazdim annem telefon acti gece babam rahatsizlanmis ambulans cagirmislar duyunca hemen gittim, kulakta sivi kaymis bas donmesi bulanti kusma olmus,yine buna sukur ilac tedavisiyle duzelecek ins..çok iyi tebrik ederim spor yapabilirmusun peki ?
bir kere bozabilirsin önemli olan diyete devamlılık hepimizi arada bozuyoruz
afiyet olsun canım
ooo hoş geldin nasılsın
Iyi gidiyo swnin nasıl ..spor da ekledim 100 squat 30 yarim mekik 100 ip atlama 10 dk kadar bel basen egzersizleri yaptim ac kapa sandalyr varmis gibi oturma falan.. kahvaltidan once az yogurt yedim ve kahvaltiya saldirmadim boyle giderse cumaya 59 lara duserim gibi geliyor.. daha spor yapıcam ama bukadarcik la kalmiycambeyanname günleri son günü gelemiyorum ama kimseciklerde yok nerde bu takım takımın ruhu cumaya az kaldı ve bizim bir atak yapmamız lazım şeker orucu nasıl gidiyor
Afiyet olsun kuzum kahvaltid ada taze ekmek yediriyor kendisiniHerkese merhabaBugün kahvaltıya taze ekmek almışlar çok kaçtı bugün ya
Neyse ki bugünde düğün var
şu düğünler biterse düzene gircek gibi
Bugün de hepiniz iyisinizdir inşallah![]()
Geçmiş olsun canım cesaret edemeyecek bisey yok karar ver ve planli sekilde uygula tombik gezmekten daha iyi biraz disini sıkıp erimekİyiyim canim tam size yazdim annem telefon acti gece babam rahatsizlanmis ambulans cagirmislar duyunca hemen gittim, kulakta sivi kaymis bas donmesi bulanti kusma olmus,yine buna sukur ilac tedavisiyle duzelecek ins..
Bende tekrar araniza donuyumde kurtuluyum kg lardan diyordum hep arada takip ediyorum sizleri bi turlu cesaret edemiyordum..
bu iyi fikirmis evden cikmadan bende deniyeyim bakalim yer silme isini ben okadar sIk yapamiyorum yabazen bende bu duruma gelıyorum kafayı yıcek gıbı oluyorum vala benımde temızlıge gırısmem lazım .ucu ılla kacıyo canım ama gunluk ufak ıslerı yaparsan baya ıdare edıyo.ben sabah uyanınca evden cıkmadan ortalıkta dagınık ne varasa yerıne kotyuyorum aksam gelınce hemen toz alıp supurgeyı tutup oglumu alıyorum gece o uyuyunca gun asırı yerlerı sılıp hergun vclerı yıkayıp dusa gırıyorum.cıkıncada ertesı gunun yemegını yapıp o pıserken kocamla oturuyorum genelde bunlara kocamda yardım eder ama saolsun.15te bır derın temızlıgede yardımcı cagırıyorum.baska turlu evın cıvkı cıkıyo.
sana çocuk olmadan önceki rutin hayatımdan bahsediyim şimdi içinden çıkamıyorum tabiki saldım bende
akşam eve gelince hemen yemek işine girerim (eşimden önce evde oluyorum ben) yemekten sonra eşime mutfağı kitlerdim (amerikan mutfak benimki hem istediği şeyi izleyip hem toparlardı) bende bu arada her gün bi yeri temizlerdim (bir gün yatak odası dolap içi,bir gün buzdobı içi,bir gün ayakkabılık antre,bir gün salon düzeni felan sonra eşimin mutfağı temizlemesini beğenmeyip (ama ona kesinlikle çaktırmadan) üstünden bi geçerim ,her sabahta kalktığımda lavobo ve tuvalet kısmını yıkarım (pratik detarjan hazneli fırçam var onla sürtüveririm) bu düzeni devamlı oturtugunda yaptığın iş en fazla 30-45 dk sürer sonra ki vakit senin
bu şekilde bi düzende hafta sonu yapılan genel temizlikte çok kolay oluyor
birde evin küçükse ve eşyalarını yerleştirmekte zorluk yaşıyorsanda düzenleyicilerden kullan derim instadan düzen sayfalarını takip et çok yardımcı şeyler var
ah ah eski günler iş çıkışı ne çok kahve içmeye gelenim olurdu hiç çekinmezdim şimdi 1 saat önceden haber verseler panik oluyorum elim ayağıma dolaşıyor
bekliyorum canim. Bende deneyecegim. Eger minik ogluna yapiyorsun onun tatifini de isterim . Bizim kizi serinleteyim diyorumSchonerDuft kuzum protein yapayım mı ? demişsin.
Bence yapma şeker orucu fikrini sevdim yada sebzelerle (ama sebzelerle beslendiğinde kalori saymaya bile gerek yok)
munter canım yazarım bikaç tarif ben smothi çok severim
![]()
Insanın canı bazen hiçbirşey yapmak istemez bana da olur bazen ...ama hiç aciktirmiyor öğleni yeni yedim gayet iyi gidiyor tavsiye ederim :)bende yapmak istiyorum ama bir isteksizlik var elim gitmiyor bir şeye spor bile yapamıyorum![]()
MerhabaKızlar çok geç kalmadıysam ben de gruba dahil olabilir miyim?