Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Capture.webp

kendi mutluluğunu kendin yarat :KK70::KK70:

Ben Doğum yaptım . Hamilelik süresince çok kilo aldım ve 95 kiloya çıktım malesef. 35 yaşındayım boyum 164 kilom 95. Bir sürü diyet denedim hep motivasyonumu kaybettim.
buraya devamlı uğrayıp ilk sayfadaki kuralları yerine getirirsin istediğin kiloya inmemen için bi neden yok hepimiz burda çok iyi kilolar verdik ve veriyoruzda:KK37:

drdotty drdotty canım bizede alacak bişiler bırak :KK70::KK70: hiç bu kadar uzun süre seni görmediğim olmamıştı :KK36:
Canımsın gerçekten çocuklarında hiçbişeyi yok ondan uzun sürdü. Eşimin gazına geldim hiçbişey alma herşeye sıfırdan başlayak dedi:KK36:
Hem çok yoruldum hem çok param gitti hem hala alınacak çok şey var. :KK35:

Ben Doğum yaptım . Hamilelik süresince çok kilo aldım ve 95 kiloya çıktım malesef. 35 yaşındayım boyum 164 kilom 95. Bir sürü diyet denedim hep motivasyonumu kaybettim.
Hoşgeldin boyumuz aynıymış :)
Bir yerden başlamak gerek değilmi haydi şimdi at o elindeki çikolatayı simidi al yerine atlama ipini :))

munter munter
Canım bebişe (9.ay)günlük 60-70 ml. Den fazla içecek vermiyorum çünkü diğer gıdalara yer kalmıyor midesinde.
Elma ve armut suyu veriyorum
Ayran
Elma suyunun içinde muz veriyorum
Şeftali ve kayısıya bu ay başladım şeftaliyi sevdik ama iyi kayısı bulamadığım İçin sanırım kayısı suyunu istemedi
2,5 yaş için
Süt hurma smothi
Süt muz Hindistan cevizi bal smothi
Süt fındık kakao bal smothi
Ayran salatalık smothi
Şeftali 2 hurma 1 bardak su yada elma suyu smothi ( istediğini pekmezle tatlandırabilirsin)
Elma yoğurt smothi
Çilek süt vanilya şeker smothi
Genelde şeker kullanmıyorum ama bazıları şekersiz güzel olmuyor mesela çilekliye balda yakışmıyor.
Geçen gün karpuzu denedik yalnızca karpuz oluşan kıvama göre su eklersin
Kavunlu tarifler var ama yoğurtla güzel olmuyor.
Birde tahin süt ceviz vanilya aroması ile yapılan smothi çok besleyici içine pekmez mutlaka koy tahinliyi tatlandırmadan içmiyorlar.
Kendime genelde elma- su
Süt Hindistan cevizi hurma
Süt kakao vanilya
Meyve-su şeklinde hazırlıyorum. 1 ara öğün İçin mesela 2 hurma 1 bardak süt gibi kendi kalori ihtiyacıma göre tercihlerim var.
Aklıma geldikçe yada Yen’i şeyler denedikçe paylaşırım

Canımsın gerçekten çocuklarında hiçbişeyi yok ondan uzun sürdü. Eşimin gazına geldim hiçbişey alma herşeye sıfırdan başlayak dedi:KK36:
Hem çok yoruldum hem çok param gitti hem hala alınacak çok şey var. :KK35:

aman dert ettiğin şeyi seveyim senin :KK70: :KK70: öle yorgunluğu seveyim ben :KK70:
tugbaFB tugbaFB tubişim canım bu hafta birinci olacak mısın? Ölüm sporları nasıl gidiyor SchonerDuft SchonerDuft canım arkadaşım tatilde yeyip içecekmiş + gelecekmiş

yok anam nerde bende bu şans varken millet bu hafta 3 er 5 er verir benim verdiğim onlarınkinin yanında kilocuk olarak kalır :KK70::KK70: SchonerDuft SchonerDuft i yakın takibe aldım ben ensesindeyim hele bi cıs cos yemek paylaşsın hemen ispitlerim sana :KK70:

drdotty drdotty bende bir 5 kilo daha verdikten sonra ayakkabılarım hariç sıfırlıcam dolabı :KK45:
evde 46 beden ile 38 beden arası kıyafet mevcut :KK70:
hatta hamile kıyafetleri bile var :halay:

ama 72yi ucundan gördüğüm anda verilecek.
Benim son zamanlarda ev giyim dışında sadece 1-2 alternatifim vardı. Zayıflama sürecimde çok alışveriş yapmadım. Zaten acil durumlar dışında hep evdeydim çalışmıyorum. Ayakkabılarda değişiyor ayaklarım şimdi 38 numara 39-40 tan düştü:KK57:

aman dert ettiğin şeyi seveyim senin :KK70: :KK70: öle yorgunluğu seveyim ben :KK70:

yok anam nerde bende bu şans varken millet bu hafta 3 er 5 er verir benim verdiğim onlarınkinin yanında kilocuk olarak kalır :KK70::KK70: SchonerDuft SchonerDuft i yakın takibe aldım ben ensesindeyim hele bi cıs cos yemek paylaşsın hemen ispitlerim sana :KK70:
Bekliyorum canım :KK70:
Ben bi ev bakıp dönücem cicim çok çok öpüyorum
:KK15:

drdotty drdotty bende bir 5 kilo daha verdikten sonra ayakkabılarım hariç sıfırlıcam dolabı :KK45:
evde 46 beden ile 38 beden arası kıyafet mevcut :KK70:
hatta hamile kıyafetleri bile var :halay:

ama 72yi ucundan gördüğüm anda verilecek.
Ohhh ne güzel o duyguları bende yaşamak istiyorum yaa ;)) suan kac kilosun bedenin ne canim ?

Kızlar çok geç kalmadıysam ben de gruba dahil olabilir miyim?
Tabiki canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen kendini tanitmakla baslayabilirsin

baslayabilirs, post: 56470128, member: 29567"]Ben bugün sabah 4 kaşık yulaf yedim arada 10 adet fındık öğleyin sadece er döner yedim şimdilik[/QUOTE]
Canım yediklerini akşam toplu olarak yazarsan daha iyi olur

Bu arada sohbetlere aktif olarak katilirsan motivasyonunu kaybetmezsin ;)

:KK53:

Back
X