- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #281.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraya devamlı uğrayıp ilk sayfadaki kuralları yerine getirirsin istediğin kiloya inmemen için bi neden yok hepimiz burda çok iyi kilolar verdik ve veriyoruzdaBen Doğum yaptım . Hamilelik süresince çok kilo aldım ve 95 kiloya çıktım malesef. 35 yaşındayım boyum 164 kilom 95. Bir sürü diyet denedim hep motivasyonumu kaybettim.
Darısı benim başıma:))drdotty canım bizede alacak bişiler bırak
hiç bu kadar uzun süre seni görmediğim olmamıştı
![]()
Canımsın gerçekten çocuklarında hiçbişeyi yok ondan uzun sürdü. Eşimin gazına geldim hiçbişey alma herşeye sıfırdan başlayak dedidrdotty canım bizede alacak bişiler bırak
hiç bu kadar uzun süre seni görmediğim olmamıştı
![]()
Hoşgeldin boyumuz aynıymış :)Ben Doğum yaptım . Hamilelik süresince çok kilo aldım ve 95 kiloya çıktım malesef. 35 yaşındayım boyum 164 kilom 95. Bir sürü diyet denedim hep motivasyonumu kaybettim.
Canımsın gerçekten çocuklarında hiçbişeyi yok ondan uzun sürdü. Eşimin gazına geldim hiçbişey alma herşeye sıfırdan başlayak dedi
Hem çok yoruldum hem çok param gitti hem hala alınacak çok şey var.![]()
tugbaFB tubişim canım bu hafta birinci olacak mısın? Ölüm sporları nasıl gidiyor
SchonerDuft canım arkadaşım tatilde yeyip içecekmiş + gelecekmiş
biraz daha sabret güzel gidiyosun böyle devam edersen en fazla 2 aya tüm dolabı değiştirirsinDarısı benim başıma:))
Benim son zamanlarda ev giyim dışında sadece 1-2 alternatifim vardı. Zayıflama sürecimde çok alışveriş yapmadım. Zaten acil durumlar dışında hep evdeydim çalışmıyorum. Ayakkabılarda değişiyor ayaklarım şimdi 38 numara 39-40 tan düştüdrdotty bende bir 5 kilo daha verdikten sonra ayakkabılarım hariç sıfırlıcam dolabı
evde 46 beden ile 38 beden arası kıyafet mevcut
hatta hamile kıyafetleri bile var
ama 72yi ucundan gördüğüm anda verilecek.
Bekliyorum canımaman dert ettiğin şeyi seveyim senin![]()
öle yorgunluğu seveyim ben
yok anam nerde bende bu şans varken millet bu hafta 3 er 5 er verir benim verdiğim onlarınkinin yanında kilocuk olarak kalır![]()
SchonerDuft i yakın takibe aldım ben ensesindeyim hele bi cıs cos yemek paylaşsın hemen ispitlerim sana
![]()
tamam kuzum kolay gele benimde çıkış saatim geldi yumurta büyüklüğünde dolu yağacakmış burayadaBekliyorum canım
Ben bi ev bakıp dönücem cicim çok çok öpüyorum
![]()
Ohhh ne güzel o duyguları bende yaşamak istiyorum yaadrdotty bende bir 5 kilo daha verdikten sonra ayakkabılarım hariç sıfırlıcam dolabı
evde 46 beden ile 38 beden arası kıyafet mevcut
hatta hamile kıyafetleri bile var
ama 72yi ucundan gördüğüm anda verilecek.
Ohhh ne güzel o duyguları bende yaşamak istiyorum yaa) suan kac kilosun bedenin ne canim ?
Tabiki canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen kendini tanitmakla baslayabilirsinKızlar çok geç kalmadıysam ben de gruba dahil olabilir miyim?