- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #281.981
Gecen hafta cuma gunu 86,3 pazartesi 85,3 bugün 84,7 :)Gecen hafta kaç ti :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen hafta cuma gunu 86,3 pazartesi 85,3 bugün 84,7 :)Gecen hafta kaç ti :)
Kendine hedeflerde koymuşsun zaten eminim o isteklerini gerçekleştireceksin.kızın büyüyor ben küçüleceğim inşallaaah
onunla beraber beyaz şort + kot şort giymek paha biçilemez olur gibime geliyor
30 yaşında ama 40 yaşındaymış gibi yaşayan ve hareket eden bir anne olmak istemiyorum.
senelerdir hep balık eti kıvamındaydım. bu üstüme yapışmış sıfatı artık atmam lazım![]()
Menün super canım sporda da çok iyisin masallah diyorum azmine26.06.2018 MEnü
06:00 kalkış ılık limonlu su
06-06:45 pilates
09:00 -- yulaf + yoğurt kahvaltı
13:00 -- 2 adet derisiz tavuk butu + salata
16:30 -- laktozsuz sütlü nescafe
19:15 -- 8 yk taze fasulye + 3 yk yoğurt
21:00-22:00 -- önce dışarda yürüyüs yağmurdan eve girmek zorunda kalınca leslieee
3,5 lt su :)
hamur işlerine pek düşkün değilim ama açmayı severim güzel oluyor . neler yaptın detoks olrak bize de hele bizde yaparız belkiGünaydın kızlarsize minibüsten yaziyorum gün icinde firsatım olmayabilir
hepi ize güzel bir gün spor dolu bol - li bir gün diliyorum
Günaydin kuzuevet bazen yapıyorum canim detoks ama bu yogurt hurma diyetini hic denememistim kac zamandır bi firsat bulayimda yapayim diyodum tam da
Silent Scream başlamış ben büyük ihtimalle cmt başlıycam bakalım nasil olucak sonuç
bu arada hamurişlerini seviyosan poğaçaýı açmayı filan boyoz u sevmeme ihtimalin yok gibi
ama sen yinede dikkatli ol canım sonrasında pişmanligı uzun surüyo
![]()
onu bende yapmak istiyorum giden kilolar geri gelmiyor değil mibu arada geçen ay yaptığım ve beni hafifleten kefir + hurma diyetine başlamış bulunuyorum bu sefer 3 gün yapacağım :)
hafta sonu yapmak zor oluyor![]()
hoşgeldin sende canım yeni üye candırİyidir hoşgeldiniz ben yeni katıldım aranıza :) şu an işteyim son 9 dakikam kaldı çıkmaya sonra da zeybek kursuna gideceğim. Oh valla izinli olmak gibisi yok :)
mesajla gönder bana kuzu ekliyeyim hemenckkk burda atlayabiliyorum cünkü alıntıları okumayıAaa ayni benbenim 2yas buyuk halim 1,58 boy 54 kilo ve sikilasma ihtiyacii
Spor ve dengeli beslenme ile 3haftada minimimum iki kilo gider bence
Bu arada hayırlı olsun
Ohhbebis nasıl
ilk sayfaya eklencek spor puanlari var![]()
hamur işlerine pek düşkün değilim ama açmayı severim güzel oluyor . neler yaptın detoks olrak bize de hele bizde yaparız belki
onu bende yapmak istiyorum giden kilolar geri gelmiyor değil mi
senden ayrıntılı olarak alacam şimdi ayrıntı istersem unutabilirim. kahvaltı yapıyorsun ama dimiyemeyi abartmazsan alacağını düşünmüyorum.
ben bayram öncesi yapmıştım. bayramda bayağı yedim
ama öyle geri dönüşü çok olmadı![]()
kefir+ hurma ile kahvaltımı yaptım :)senden ayrıntılı olarak alacam şimdi ayrıntı istersem unutabilirim. kahvaltı yapıyorsun ama dimi
anaaa en tehlikelisi gün içinde cıs cos ye daha iyiSonrada geçip yatmak![]()
oynarız valla bu sene düğün yok bizim varsada uzakta gidememAfiyet olsun
Okulunu bitirde seni evlendirelim. Düğününde Buki Garip Tuğba ben oynarız . Maşallah hergün oynuyorsun
Cuma günü saat 12:00 a kadar kilo bildirimi yapıyoruz 2 gün önceden haber vereyim gecikme olmasın
Menünü sevdim canım aslında 3 dilimekmeği makarnayı aynı günde uygun bulmuyorum ama senin yaşının enerjisine uygun.
![]()
afiyet olsun kuzum katmeride yerinde olsam afiyetle yer sonraki günler dikkat ederdim, senin bizim gibi cuma derdin mi var16/8 diyetine devam
Kahvaltı 11:30
3 küp peynir (1 parmak)
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Bol yeşillikli ve domatesli salata
1 dilim Çavdarlı ekmek
Ara
Türk kahvesi
15:30
Karabuğdaylı mercimek çorbası
Yoğurt 3 kaşık
2 köfte (avuç içi kadar)
17:00
Hindistan cevizi ve 3-4 fındık serpilmiş küçük boy muz
19:00
Zeytinyağlı taze fasulye
2 tavuk baget (fırın poşetinde derisiz)
Cacık 1 kase
Gece şade nescafe
(Yaseminli yeşil çay limon soda karanfil karışımı)
Sabah 1,5 saat orta tempoda yürüyüş
3 saatlik alışveriş yürümesi
1 saat powerboard sürmek
30dk scooter sürmek
15 dk kucağımda bebekle Dame tu cosita
Annem yarın kahvaltıya katmer yapacakmış
![]()
Bana tadı sevmeyeceğim birşey gibi geliyor nedense .Sen de mi detoks yapıyorsun kuzu
Ne ara oldun o kadar deyip strese sokmayım seniyaptığın sporla bile verirsin sen
Boyozu göm 1 kilo garanti zaten![]()
günaydııınn iş yerinde son 1.5 ayım bunaltabildikleri kadar bunaltıyolar beni
napıyosunuz gızlaaaa gidiyo mu kilolaaarrrr![]()
yapabildigim kadar artık cokta umrumda değil açıkcasıhiç takma yapabildiğin kadarını yap 2 canlısın valla önceki gibi performans beklemesinler sendende
dikkat edince gidiyor valla ben bu hafta hafiflediğimi hissediyorum![]()
Ovv süperGecen hafta cuma gunu 86,3 pazartesi 85,3 bugün 84,7 :)
Aynen yaanaaa en tehlikelisi gün içinde cıs cos ye daha iyi
Hoşbuldukkk :) günaydınn :))))hoşgeldin sende canım yeni üye candır![]()
kızma kızma verdim dedim yayapabildigim kadar artık cokta umrumda değil açıkcası
bayram havasından bi cıksanız hallolcak herseyde sizde halaaa bi tatil havası![]()