- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #282.021
hangı topıkmıs o banada soyleyıniyimis vallah hem ödevlerde veriyolar galiba:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangı topıkmıs o banada soyleyıniyimis vallah hem ödevlerde veriyolar galiba:)
gelıyo canım 15 gunde yardımcı gelıyo dıp kose yapıyoruz dıger gunler kendım yapıyorum.temizlik hepimizin derdi 2 haftada bir yardımcı alsan eve olmaz mı ? güvenebileceğin birileri varsa
ben kefırı ıcemıyoryum ya mıdem bulanıyo sen kefır ıc ben ayran ıceyım yarın baslasak olurmu ben haftaya ızın alcam ısten memlekete gıtcez orda yapamamhaftaya beraber yapalım mı ? sabah 1 tost yerim ama birde kefir ile yaparım2.ci günde sabah peynir domates yerim
3 gideceğine 2 gitsin
![]()
Himm degisik tarifmis deniyecegim ins.cok sagol canimm.Gunaydin ben vereyim tarifini 2 yada 3 kaynağı rendele suyunu sık iyice 1 yemek k zeytinyaginda kavur pisince dereotu soguyunca 2 e yemek kasigi yoğurtlu karıştır baharat koyabilirsin pul biber nane çok güzel oluyor isteğe göre yerken ustune ceviz serp afiyet olsun :)
izmire gidicez cuma günü akşam hiç detoksa girmek istemedim wc sorunu olursa diyeben kefırı ıcemıyoryum ya mıdem bulanıyo sen kefır ıc ben ayran ıceyım yarın baslasak olurmu ben haftaya ızın alcam ısten memlekete gıtcez orda yapamam![]()
öğlen riskli olur bence yada 1 kase çorba içersin
kaç kg oldun sen bakimGunaydin kizlar sabah sporumu iki saat yürüyüş yapildi,kahvalti hazirlicagim bi bakiyim size dedim.birde su kabak detoksu nasıl yapiliyor tarifi bilen varsa verebilirmi,bahcemizde bol kabak var degerlendiriyim..
o zaman sıkıntı yok kuzum üsten üste yap gitsingelıyo canım 15 gunde yardımcı gelıyo dıp kose yapıyoruz dıger gunler kendım yapıyorum.
ooo harika ayy iyi olur vallaj ya resimde atariz yaptimiza dair süper olur benceevet veriyorlar geçen hafta çorap çekmecelerini düzenledim banyo dolabını sildim
olmadı biz kendi aramızda bir topik açarız haftalık ödev veririz topiğe yeterki düzen otursun
Ayy maddi sorun yoksa arsa alın şöyle güzel bahceli bi proje cizdirinOyy canım benım bende senı yerımoyle bı motıvasyon kaybı yasıyorumkı anlatamam.o ılk zamanlardakı sevkım hıc kalmadı zayıf olmak ıstıyorum ama kolumu bıle kaldırmıyorum. Evın ısı bıtmıyo bende hep aynı dert sanırsın evde 8 10 kısı yasıyo sadece 3 kısıyız ama yatana kadar elımde bez gezınıyorum cok takıntı oldu temızlık konusu. Sabah se gelıyorum burayı toparlamaya calısıyorum cok ınsanla muhatap oluyorum takıplere cagırıyırum herkes yalancı olmus ya gelıcem deyıp telefonlara bıdaha cıkmayan dolu. Cok dertlıyım yaz bana yaramadı. Tasınma durumumuz vardı ev almıstık ma ıcımıze sınmedı sımdı evı satıyoruz. Mustakıl bı ev bakıcaz yada arsa alıp kendımız proje cızdırelım dıyoruz. Daha yenı koyduk evı ılana bakalım alıcı cıkar ıns hemende yaz bıtmeden bıseyler yaparız.esım en bastan apartman dıresı hıc ıatememıstı senın gıbı oda cocuklarım bahcemde rahatla oynasın cossun dıyo cok sukur maddı yonden hıc sıkıntı yokta umut edıyoruz. Tek derdım kılolarım ve evımız
![]()
onu özel mesajda demişlerdi ama kldı öyle sen bana atabilirsin ama bende sana atarımooo harika ayy iyi olur vallaj ya resimde atariz yaptimiza dair süper olur bence
verdiysen tmkızma kızma verdim dedim ya
sonrasında çalışmayı düşünmüyosun zaten olduğu kadar![]()
aa ozaman ben yarın yapayım sende pazartesı basla bende 2 gun yaparım cumartesı ablam gelıyo yıne dıyet yalan olurizmire gidicez cuma günü akşam hiç detoksa girmek istemedim wc sorunu olursa diyehaftaya pazartesi yapma planım var benim
öğlen riskli olur bence yada 1 kase çorba içersin
Ayy maddi sorun yoksa arsa alın şöyle güzel bahceli bi proje cizdirindemeye geldim
![]()
ok öyle yapalım bende 1 2 lokma yerim adı detoks olsun yeteraa ozaman ben yarın yapayım sende pazartesı basla bende 2 gun yaparım cumartesı ablam gelıyo yıne dıyet yalan oluryarın oglende kabak yemegı yapılcak cumada kısır var 2 kasık yerım gostermelık hemen detoks yapıyorum dıye bı ton laf soyluyolar burda bana
caktırmıyorum artık
![]()
bence ıyı gıder boyle hem senın vc sorununda ıyı gelır hurma kefırok öyle yapalım bende 1 2 lokma yerim adı detoks olsun yeter![]()
WC SORUNUNU ŞÖYLE ÇÖZDÜM GİBİ AKŞAM MEYVE YEDİM BİRDE SABAH 10A KDAR BİRŞEY YEMEDİM WC YE ÇIKTIM TABİ O RAHATLAMA HİSSİ YOK ŞUANbence ıyı gıder boyle hem senın vc sorununda ıyı gelır hurma kefır
banada gelmiyor kuzu sürekli girmek gereklikizlar ya bana burdan bildiri gelmiyor neden![]()