Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70: saol canım sımdı babanemız bakıyo oglumada evlerımız cok yakın uzaklasmamak ıcın yakınından ev almıstık ama mahalleyı pek sevmıyoruz ınsanlar bı garıp cocuklar daha ıyı sartlarda yetıssın dıye satma kararı aldık ama 2 yıl daha oturucaz burda kres yasımız gelene kadar o arada 2.yıde dusunuyoruz onada kv gelır yanımızda kalır hafta ıcı dedık .esımın en buyuk hayalı bahcelı bı ev mımar arkadasları var onlar bız halledıcez dıyolar bende benım ıstedıgım gıbı olsun ıstıyorum .
Ayy ne guzel 

Kac cıktın kız:KK57: bıara esımle senın dıyetı yapmıstık sabah huröa yogurt yedık oglen oldu ben yemek kokularına dayanamayıp yemıstım esıme sakın bıaey yeme deyıp adamı aksama kadar ac tuttuydum :KK70: tabı aksam yemege gomulunce kılo veremedık:KK70: evde hurma cok ıse yarıyosa bende yapayım ya tekrar:KK70:
Bir günde 600 gr daha gitti bu hafta rekor kırılcam galiba:KK76: cumadan bugune -1,600 gitti :oha::oha:

Afiyet olsun
Okulunu bitirde seni evlendirelim. Düğününde Buki Garip Tuğba ben oynarız . Maşallah hergün oynuyorsun :KK70:
Cuma günü saat 12:00 a kadar kilo bildirimi yapıyoruz 2 gün önceden haber vereyim gecikme olmasın
Menünü sevdim canım aslında 3 dilim :KK57:ekmeği makarnayı aynı günde uygun bulmuyorum ama senin yaşının enerjisine uygun.
:KK36:
Ablam siz isteyin ben düğün yaparım sırf siz geleceksiniz diye:KK15::KK200:

günaydııınn iş yerinde son 1.5 ayım bunaltabildikleri kadar bunaltıyolar beni :işsiz:

napıyosunuz gızlaaaa gidiyo mu kilolaaarrrr:halay:
Yorma kuzum sen kendini hamis kontenjanindan yırtmaya bak herseyden
Kilo vermek icin spor yapmaya basladim tekrardan ramazanda hic yapamamistim iyi gibi gidiyo cuma gorcez artik

Bir günde 600 gr daha gitti bu hafta rekor kırılcam galiba:KK76: cumadan bugune -1,600 gitti :oha::oha:

Ooo kuzum maasallah sana
Bende hurma detoksu isine gireyim yarin diyorum cumaya bol -li olmak istiyorum

hamur işlerine pek düşkün değilim ama açmayı severim güzel oluyor . neler yaptın detoks olrak bize de hele bizde yaparız belki

onu bende yapmak istiyorum giden kilolar geri gelmiyor değil mi
Canım sunu yaptım ben mesela ayran detoksu hic açlıkda hissetmedim hemde bol sıvı almıs oldum
https://www.google.com/amp/s/www.ka...etoksu-ile-2-gunde-2-kilo-verin.740063/?amp=1
Birde aynı yukardaki gibi klasik kahvaltı yapıp 2 saatte bir ekşi yeşil elmayla detoks yaptım bikaç gün her ikisinde de güzel sonuçlar aldım öyle söylenildiği gibi 3 günde 3 kg 3 günde 5 kg değil ama kilo vermemin durduğu zamanlarda özellikle elmayla yapılanı iyi sonuç verdi wc ye de sık sık çıkabildim canım aklında bulunsun :KK52:

Canım sunu yaptım ben mesela ayran detoksu hic açlıkda hissetmedim hemde bol sıvı almıs oldum
https://www.google.com/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayran-detoksu-ile-2-gunde-2-kilo-verin.740063/?amp=1
Birde aynı yukardaki gibi klasik kahvaltı yapıp 2 saatte bir ekşi yeşil elmayla detoks yaptım bikaç gün her ikisinde de güzel sonuçlar aldım öyle söylenildiği gibi 3 günde 3 kg 3 günde 5 kg değil ama kilo vermemin durduğu zamanlarda özellikle elmayla yapılanı iyi sonuç verdi wc ye de sık sık çıkabildim canım aklında bulunsun :KK52:
AYRANI BENDE YAPTIM AMABİR KISMI GERİ GELMİŞTİ SANIRIM YEŞİL ELMAYI SEVSEM YAPARDIM SEVMİYORUM KIRMIZI OLUYORSA KIRMIZI İLE YAPAYIM 1 GÜNDE

Yorma kuzum sen kendini hamis kontenjanindan yırtmaya bak herseyden
Kilo vermek icin spor yapmaya basladim tekrardan ramazanda hic yapamamistim iyi gibi gidiyo cuma gorcez artik

Ooo kuzum maasallah sana
Bende hurma detoksu isine gireyim yarin diyorum cumaya bol -li olmak istiyorum
cuma liste sahane olcak inşallah spora basşladıysa 14. takım tamamdır :rolleyes:

Oyy canım benım bende senı yerım:KK200: oyle bı motıvasyon kaybı yasıyorumkı anlatamam.o ılk zamanlardakı sevkım hıc kalmadı zayıf olmak ıstıyorum ama kolumu bıle kaldırmıyorum. Evın ısı bıtmıyo bende hep aynı dert sanırsın evde 8 10 kısı yasıyo sadece 3 kısıyız ama yatana kadar elımde bez gezınıyorum cok takıntı oldu temızlık konusu. Sabah se gelıyorum burayı toparlamaya calısıyorum cok ınsanla muhatap oluyorum takıplere cagırıyırum herkes yalancı olmus ya gelıcem deyıp telefonlara bıdaha cıkmayan dolu. Cok dertlıyım yaz bana yaramadı. Tasınma durumumuz vardı ev almıstık ma ıcımıze sınmedı sımdı evı satıyoruz. Mustakıl bı ev bakıcaz yada arsa alıp kendımız proje cızdırelım dıyoruz. Daha yenı koyduk evı ılana bakalım alıcı cıkar ıns hemende yaz bıtmeden bıseyler yaparız.esım en bastan apartman dıresı hıc ıatememıstı senın gıbı oda cocuklarım bahcemde rahatla oynasın cossun dıyo cok sukur maddı yonden hıc sıkıntı yokta umut edıyoruz. Tek derdım kılolarım ve evımız :oha:
Canım ev meselesi bendede sıkıntılı. Bugün yine bi ev baktım. Aradığımız özelliklerde yer bulmak zor ankara marina denilen yere baktım daha yarısı inşaat üstelik şehre arkasını dönmüş yapılar. Dün baktığım eskiydi çok işi var. Şimdi yine yollardayız bi tane daha varmış bakalım inşallah bu güzeldir uygundur. Bende strese girdim. Sen şu an kendi evindesin en azından ben annemlerde kalıyorum.
Kilo İçin her erteleme artı olarak dönüyor 16/8 diyetini tavsiye ederim canım zorlamıyor

Back
X