Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarım benim cildim çok kötü olmaya başladı gözeneklerden yağ gibi bişiler çıkıyor ve tüm yüzümde minik minik ama dikkatli bakınca görünüyor yüzümü haftada bir pleeng ile temizlerim birde yıkama jelim var onlar yıkardım iyi markanın nemlendiricisi de var kullandığım şuan bıraktım onu sürdüğüm zaman :halay:bile geçmiyor öneriniz var mı ? hatta kantron yağı bile kullandım geçmedi kulaklarımda bir felaket :cry:
Yağları sürme canım cildine
Köpük temizleyiciler belki işe yarayabilir
drdotty drdotty cocuklarınla bahcende yaptıgın aktıvıtelerı hep esıme anlatıyorum ıcı gıdıyo :KK70:
Çocuklar çok mutlu oluyorlar canım. Konya’da benim kimsem yoktu 1-2 arkadaş dışında bana da iyi oldu. Çocuk gibi oynadım eğlendim. Ama çok ta zorluğu var. Bahçeye kum havuzu yaptım her rüzgarda eve doldu. Çamurlu çamurlu eve girdikleri de oldu ot çöp doldurdukları da. Ama mutlu oldular. Biz biraz yorulacağız ama çocuklar mutlu olacak. :temizlik:
kizlar ya bana burdan bildiri gelmiyor neden :eek:
şimdi gelir :KK15:

Ablam siz isteyin ben düğün yaparım sırf siz geleceksiniz diye:KK15::KK200:
:KK76:
:halay::halay::halay:
kabak detoksunuda yapıp artık diyetisyen listelerime devam edicem (3 ay önce diyetisyene gitmiştim bayağı bi liste var elimde)
Yeni kilona uygun olur mu canım listelerinin kalorilerinden biraz kısman gerekebilir mi?
Bize de yolla listelerini vücut yapısı boyu posu uygun olan değerlendirsin

Bende yarin basliyorum diyetisyene bakalim nasıl gecicek ..
Hadi kuzum sende bu azim varken her şekilde olur.:nazar:

Çocuklar çok mutlu oluyorlar canım. Konya’da benim kimsem yoktu 1-2 arkadaş dışında bana da iyi oldu. Çocuk gibi oynadım eğlendim. Ama çok ta zorluğu var. Bahçeye kum havuzu yaptım her rüzgarda eve doldu. Çamurlu çamurlu eve girdikleri de oldu ot çöp doldurdukları da. Ama mutlu oldular. Biz biraz yorulacağız ama çocuklar mutlu olacak. :temizlik:

Yeni kilona uygun olur mu canım listelerinin kalorilerinden biraz kısman gerekebilir mi?

şuan birşey kullnmıyorum hindistn cevizi iyi gelmişti ama o da bitti . kullandığım köpük yıkama jeli :KK51: hormon ilaçları bu hale getirir mi cildi

kizlarrrrr ben bugün fena bi yedim yaaaaa:(

bi is arkadasi Veda kahvaltisi düzenledi ama kahvaltida yok yok yani neler vardi resmen üc uzun masa dolusu eee kahvaltidan sonra tabi artanlari büroya kayodular bende dayanamadim yedim:( eve gidince ful spor ve yemek yok sadece su icme üfffffffffff

son verdiği listeyi yapmayı düşünüyorum öncelikle nasılsa bir daha gitmeyecem diye yapmamış kafama göre takılmıştım ama dediğin gibi biraz kısarak yaparım listeyi, yarında atarım listelerimi uygun olan yapar
zaten 2.5 kilocuğum kaldı hedefime :KK76:

Ay inşallah 70 i görsem ben duramam 65 60 inmek istiyorum en son 6 sene önce 70 dim o da mide rahatsızlığım yüzündendi şöyle kurban bayramına kadar 7 lerin başına imsem offf şahane olur :))))

Ay inşallah 70 i görsem ben duramam 65 60 inmek istiyorum en son 6 sene önce 70 dim o da mide rahatsızlığım yüzündendi şöyle kurban bayramına kadar 7 lerin başına imsem offf şahane olur :))))
Bendeeee istiyorum 70in başını görmeyi inşallah hep beraber görürüz o günleri :dua:

kaç kg oldun sen bakim
76,8 canim bayramdan sinra bi hafta kendimi kontrol edemedim istah patlamasi yasadim yoksa simdi 75 kg duym,6,2gr verdim ama bundan sonra gider artik tarlada calismaya basladik cok ter atiyom her yanim agriyor, cok yogunum bitlisten dayimgil geliyor annemgile gidecegiz yemegi evde yiyimde orda kacamagim olmasin.

şuan birşey kullnmıyorum hindistn cevizi iyi gelmişti ama o da bitti . kullandığım köpük yıkama jeli :KK51: hormon ilaçları bu hale getirir mi cildi
Hormon ilaçları yapar evet
Ama Hindistan cevizi yağıda yapar bu yağı 28 günlük süreçte en fazla 2 kez peeling sonrası sürmek gerekiyor. Nemlendirici gibi kullanmak yanlış. Saç içinde aynı şekilde. Eğer cildin çok kuruysa haftada bir kez kullanabilirsin Hindistan cevizini ama gözeneklerden yağ çıkıyor diyorsun bu durumda kullanmamalısın. Yaz aylarında zaten lekelenme yapar. Her sabah güzelce temizle sodayla yıka c vit. İçeren (AHA içeriği yüksektir) narenciyeleri püskürtme yada silme yöntemiyle uygulayabilirsin üzerinden de güzel bir nemlendirici sür ( tamamen geçene kadar makyaj da yapma) yüz cildi özellikle bi aksilik olsa çok üzülürsün canım yağlara dikkat etmek gerekir
son verdiği listeyi yapmayı düşünüyorum öncelikle nasılsa bir daha gitmeyecem diye yapmamış kafama göre takılmıştım ama dediğin gibi biraz kısarak yaparım listeyi, yarında atarım listelerimi uygun olan yapar
zaten 2.5 kilocuğum kaldı hedefime :KK76:
Bişey kalmadı canım maşallah mezuniyetten önce bi birincilik al hadi bekliyorum Zaten çok sürse 2 haftaya mezun olursun sen:nazar:

İnşallah canım bu hafta çok iyi gittin bu gidişle bayramda fıstık gibi olacaksın
Bendeeee istiyorum 70in başını görmeyi inşallah hep beraber görürüz o günleri :dua:
Sende göreceksin canım yeterki erteleme diyetine uy ve biraz hareket et. :KK15:

Hormon ilaçları yapar evet
Ama Hindistan cevizi yağıda yapar bu yağı 28 günlük süreçte en fazla 2 kez peeling sonrası sürmek gerekiyor. Nemlendirici gibi kullanmak yanlış. Saç içinde aynı şekilde. Eğer cildin çok kuruysa haftada bir kez kullanabilirsin Hindistan cevizini ama gözeneklerden yağ çıkıyor diyorsun bu durumda kullanmamalısın. Yaz aylarında zaten lekelenme yapar. Her sabah güzelce temizle sodayla yıka c vit. İçeren (AHA içeriği yüksektir) narenciyeleri püskürtme yada silme yöntemiyle uygulayabilirsin üzerinden de güzel bir nemlendirici sür ( tamamen geçene kadar makyaj da yapma) yüz cildi özellikle bi aksilik olsa çok üzülürsün canım yağlara dikkat etmek gerekir

Bişey kalmadı canım maşallah mezuniyetten önce bi birincilik al hadi bekliyorum Zaten çok sürse 2 haftaya mezun olursun sen:nazar:

İnşallah canım bu hafta çok iyi gittin bu gidişle bayramda fıstık gibi olacaksın

Sende göreceksin canım yeterki erteleme diyetine uy ve biraz hareket et. :KK15:
Ağzına sağlık canim :KK200:inşallah inşallah :dua: :dua:

Back
X