- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #282.061
kabak detoksunuda yapıp artık diyetisyen listelerime devam edicem (3 ay önce diyetisyene gitmiştim bayağı bi liste var elimde)Yap canim Bu yolda hersey mübahtir)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kabak detoksunuda yapıp artık diyetisyen listelerime devam edicem (3 ay önce diyetisyene gitmiştim bayağı bi liste var elimde)Yap canim Bu yolda hersey mübahtir)
Neiiiiiseben kendimden 10 yaş yaşlı anlamında yazmıştım.
yani 40 ken 50 gibi ,
50yken 60
uzar gider![]()
Canım hangi topikmiş o sakıncasi yoksaben orayı okuyunca şevke gelip büyük temizliğe başladım evi temizledim en azından eskiye göre daha temiz oluyor ev![]()
Beni de etiketleyin bakimmben orayı okuyunca şevke gelip büyük temizliğe başladım evi temizledim en azından eskiye göre daha temiz oluyor ev![]()
Bende merak ettimben orayı okuyunca şevke gelip büyük temizliğe başladım evi temizledim en azından eskiye göre daha temiz oluyor ev![]()
Bende yarin basliyorum diyetisyene bakalim nasıl gecicek ..kabak detoksunuda yapıp artık diyetisyen listelerime devam edicem (3 ay önce diyetisyene gitmiştim bayağı bi liste var elimde)
Bende yarin basliyorum diyetisyene bakalim nasıl gecicek ..kabak detoksunuda yapıp artık diyetisyen listelerime devam edicem (3 ay önce diyetisyene gitmiştim bayağı bi liste var elimde)
listeye uyarsan çok güzel veriyosun, hem daha motive oluyosun mahçup olmamak için diyetisyene, benim gittiğim pahalı geldi ben o yüzden bıraktımBende yarin basliyorum diyetisyene bakalim nasıl gecicek ..
tamam ozaman öyle yapariz:)
Canım hangi topikmiş o sakıncasi yoksabelki ufak tefek tuyolar alirim bende daha pratik olmak icin
![]()
Beni de etiketleyin bakimm
Bende merak ettim![]()
Yağları sürme canım cildinekızlarım benim cildim çok kötü olmaya başladı gözeneklerden yağ gibi bişiler çıkıyor ve tüm yüzümde minik minik ama dikkatli bakınca görünüyor yüzümü haftada bir pleeng ile temizlerim birde yıkama jelim var onlar yıkardım iyi markanın nemlendiricisi de var kullandığım şuan bıraktım onu sürdüğüm zamanbile geçmiyor öneriniz var mı ? hatta kantron yağı bile kullandım geçmedi kulaklarımda bir felaket
![]()
Çocuklar çok mutlu oluyorlar canım. Konya’da benim kimsem yoktu 1-2 arkadaş dışında bana da iyi oldu. Çocuk gibi oynadım eğlendim. Ama çok ta zorluğu var. Bahçeye kum havuzu yaptım her rüzgarda eve doldu. Çamurlu çamurlu eve girdikleri de oldu ot çöp doldurdukları da. Ama mutlu oldular. Biz biraz yorulacağız ama çocuklar mutlu olacak.
şimdi gelirkizlar ya bana burdan bildiri gelmiyor neden![]()
Ablam siz isteyin ben düğün yaparım sırf siz geleceksiniz diye![]()
Yeni kilona uygun olur mu canım listelerinin kalorilerinden biraz kısman gerekebilir mi?kabak detoksunuda yapıp artık diyetisyen listelerime devam edicem (3 ay önce diyetisyene gitmiştim bayağı bi liste var elimde)
Hadi kuzum sende bu azim varken her şekilde olur.Bende yarin basliyorum diyetisyene bakalim nasıl gecicek ..
şuan birşey kullnmıyorum hindistn cevizi iyi gelmişti ama o da bitti . kullandığım köpük yıkama jeliYağları sürme canım cildine
Köpük temizleyiciler belki işe yarayabilir
Çocuklar çok mutlu oluyorlar canım. Konya’da benim kimsem yoktu 1-2 arkadaş dışında bana da iyi oldu. Çocuk gibi oynadım eğlendim. Ama çok ta zorluğu var. Bahçeye kum havuzu yaptım her rüzgarda eve doldu. Çamurlu çamurlu eve girdikleri de oldu ot çöp doldurdukları da. Ama mutlu oldular. Biz biraz yorulacağız ama çocuklar mutlu olacak.
şimdi gelir
Yeni kilona uygun olur mu canım listelerinin kalorilerinden biraz kısman gerekebilir mi?
Bize de yolla listelerini vücut yapısı boyu posu uygun olan değerlendirsin
Hadi kuzum sende bu azim varken her şekilde olur.![]()
Yağları sürme canım cildine
şimdi gelir
Yeni kilona uygun olur mu canım listelerinin kalorilerinden biraz kısman gerekebilir mi?
Ay inşallah 70 i görsem ben duramam 65 60 inmek istiyorum en son 6 sene önce 70 dim o da mide rahatsızlığım yüzündendi şöyle kurban bayramına kadar 7 lerin başına imsem offf şahane olur :))))Yağları sürme canım cildine
şimdi gelir
Bendeeee istiyorum 70in başını görmeyi inşallah hep beraber görürüz o günleriAy inşallah 70 i görsem ben duramam 65 60 inmek istiyorum en son 6 sene önce 70 dim o da mide rahatsızlığım yüzündendi şöyle kurban bayramına kadar 7 lerin başına imsem offf şahane olur :))))
76,8 canim bayramdan sinra bi hafta kendimi kontrol edemedim istah patlamasi yasadim yoksa simdi 75 kg duym,6,2gr verdim ama bundan sonra gider artik tarlada calismaya basladik cok ter atiyom her yanim agriyor, cok yogunum bitlisten dayimgil geliyor annemgile gidecegiz yemegi evde yiyimde orda kacamagim olmasin.kaç kg oldun sen bakim
Hormon ilaçları yapar evetşuan birşey kullnmıyorum hindistn cevizi iyi gelmişti ama o da bitti . kullandığım köpük yıkama jelihormon ilaçları bu hale getirir mi cildi
Bişey kalmadı canım maşallah mezuniyetten önce bi birincilik al hadi bekliyorum Zaten çok sürse 2 haftaya mezun olursun senson verdiği listeyi yapmayı düşünüyorum öncelikle nasılsa bir daha gitmeyecem diye yapmamış kafama göre takılmıştım ama dediğin gibi biraz kısarak yaparım listeyi, yarında atarım listelerimi uygun olan yapar
zaten 2.5 kilocuğum kaldı hedefime![]()
İnşallah canım bu hafta çok iyi gittin bu gidişle bayramda fıstık gibi olacaksınAy inşallah 70 i görsem ben duramam 65 60 inmek istiyorum en son 6 sene önce 70 dim o da mide rahatsızlığım yüzündendi şöyle kurban bayramına kadar 7 lerin başına imsem offf şahane olur :))))
Sende göreceksin canım yeterki erteleme diyetine uy ve biraz hareket et.Bendeeee istiyorum 70in başını görmeyi inşallah hep beraber görürüz o günleri![]()
Ağzına sağlık canimHormon ilaçları yapar evet
Ama Hindistan cevizi yağıda yapar bu yağı 28 günlük süreçte en fazla 2 kez peeling sonrası sürmek gerekiyor. Nemlendirici gibi kullanmak yanlış. Saç içinde aynı şekilde. Eğer cildin çok kuruysa haftada bir kez kullanabilirsin Hindistan cevizini ama gözeneklerden yağ çıkıyor diyorsun bu durumda kullanmamalısın. Yaz aylarında zaten lekelenme yapar. Her sabah güzelce temizle sodayla yıka c vit. İçeren (AHA içeriği yüksektir) narenciyeleri püskürtme yada silme yöntemiyle uygulayabilirsin üzerinden de güzel bir nemlendirici sür ( tamamen geçene kadar makyaj da yapma) yüz cildi özellikle bi aksilik olsa çok üzülürsün canım yağlara dikkat etmek gerekir
Bişey kalmadı canım maşallah mezuniyetten önce bi birincilik al hadi bekliyorum Zaten çok sürse 2 haftaya mezun olursun sen
İnşallah canım bu hafta çok iyi gittin bu gidişle bayramda fıstık gibi olacaksın
Sende göreceksin canım yeterki erteleme diyetine uy ve biraz hareket et.![]()