- 7 Ocak 2018
- 27.551
- 79.993
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #295.641
İnşallah canım şuanda kaç kilosun aalında bende yaza kadar 55 olmayı istiyorum bakalım bu istekle devam edersem olurum
İnş hedefine ulaşırsın bende 2019 53 kilo olurum inş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım şuanda kaç kilosun aalında bende yaza kadar 55 olmayı istiyorum bakalım bu istekle devam edersem olurum
İnş hedefine ulaşırsın bende 2019 53 kilo olurum inş :)
O zaman başlayalım motiveye kızzzz.... ben yeni Doğum yaptım 3.5 aylık kızım var artık başlamalıyım diye düşündüm ve yaklaşık 20 günde 4 kiloya yakın verdim... inşallah devamı gelicek... benim.boyum 1.72. 60 kiloyla gayet inçe duruyorum ama ben 55 olmak istiyorum ...59 canım bende 66 ile başladım 57 ye kadar indim 2 kilo aldım yeniden forma gimek istiyorum hemde 53 olmak istiyorum. Motive eden arkadaşlar aryıroum :) pazar günleri hariç full aktif olurum
Kızlarrr çorapla tartılın çoraplaaaa
Bu arada sizler çıplak mı tartılıyorsunuz.. ben kıyafetle tartılıyorum da sormak istedim
Tmm canım öyle yapayımtabi kıyafeti çıkar evdeşin nasılsa
O zaman başlayalım motiveye kızzzz.... ben yeni Doğum yaptım 3.5 aylık kızım var artık başlamalıyım diye düşündüm ve yaklaşık 20 günde 4 kiloya yakın verdim... inşallah devamı gelicek... benim.boyum 1.72. 60 kiloyla gayet inçe duruyorum ama ben 55 olmak istiyorum ...
İnşallah en kısa zamanda bebekli ve fit anne olursun canım ...Başlayın tabi kısaca kendimi tanıtayım :) 30 yaşındayım masaba başı çalışıyorum 10 yıla yakın evliyim 2 defa tüp bebek tedavisi geçirdim en öenmlisi bebek için zayıf olmak zorundayım zaten kilo almama sebepte kortizonlu ilaçlar oldu![]()
ben de 2. bebek için uğraşıyorum canımBaşlayın tabi kısaca kendimi tanıtayım :) 30 yaşındayım masaba başı çalışıyorum 10 yıla yakın evliyim 2 defa tüp bebek tedavisi geçirdim en öenmlisi bebek için zayıf olmak zorundayım zaten kilo almama sebepte kortizonlu ilaçlar oldu![]()
İnşallah en kısa zamanda bebekli ve fit anne olursun canım ...
ben sadece iç çamaşırım ile tartılıyorum bazen sadece alt iç çamaşırım olurKızlarrr çorapla tartılın çoraplaaaa
Bu arada sizler çıplak mı tartılıyorsunuz.. ben kıyafetle tartılıyorum da sormak istedim
ben de 2. bebek için uğraşıyorum canım
inşallah kurtulup kilolardan, bebeğimize kavuşacağız
Rabbim tüm evlat isteyenlere tartısın inşallahİnş canım varlığı dert yokluğu dert :) maalesef polikistik overliyim çok çabuk kilo alıyorum
O zaman başlayalım motiveye kızzzz.... ben yeni Doğum yaptım 3.5 aylık kızım var artık başlamalıyım diye düşündüm ve yaklaşık 20 günde 4 kiloya yakın verdim... inşallah devamı gelicek... benim.boyum 1.72. 60 kiloyla gayet inçe duruyorum ama ben 55 olmak istiyorum ...
ben de pko luyum canımİnş canım varlığı dert yokluğu dert :) maalesef polikistik overliyim çok çabuk kilo alıyorum
inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun cnm allah yardımcın olsunBaşlayın tabi kısaca kendimi tanıtayım :) 30 yaşındayım masaba başı çalışıyorum 10 yıla yakın evliyim 2 defa tüp bebek tedavisi geçirdim en öenmlisi bebek için zayıf olmak zorundayım zaten kilo almama sebepte kortizonlu ilaçlar oldu![]()
Yaa aslında öyle olması lazım ama sanki kıyafetler olmadan tartışınca yanlışmış gibi geliyor alışmışım ya kıyafetlerle tartılmayacaben sadece iç çamaşırım ile tartılıyorum bazen sadece alt iç çamaşırım olur
Rabbim tüm evlat isteyenlere tartısın inşallah
inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun cnm allah yardımcın olsun
Canım bilmiyorum benim kilo takıntım var biraz yaaa hiç yemiyorum ya çok yiyorum.. kıyafeti bile giyince hiçbir yerimden çıksın istemiyorum... kızzz ayrıca evlendiğimde 45 kiloydumBence 55 sana az olur 60 tam olursun ,bazılarında fazla zayıflık genç göstermek yerine yaşlı gösteriyor maalesef , ideal kilo en güzeli![]()
aynen öyle ypalım canım menüleri bekliyorum ama yorumlarıdaYok canım ben işteyim şuan yarın sabah tartılırım ozaman :)
amin inşallah bende 69 ile girmek istiyorumKızlar ben yılbaşına 70 le gireyim diyordum ama Bugun 70.1 geldim.. o yüzden 69 larda girerim inşallah
benim kilolarda sırası ile 3 tüp gebelik 1 aşılama kimyasal oldu doğal yolla oldu kürtaj oldum çok hızlı oldu herşey kilolar da hızlıca geldi ama hızlıca gitmiyorBaşlayın tabi kısaca kendimi tanıtayım :) 30 yaşındayım masaba başı çalışıyorum 10 yıla yakın evliyim 2 defa tüp bebek tedavisi geçirdim en öenmlisi bebek için zayıf olmak zorundayım zaten kilo almama sebepte kortizonlu ilaçlar oldu![]()