Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah canım şuanda kaç kilosun aalında bende yaza kadar 55 olmayı istiyorum bakalım bu istekle devam edersem olurum

59 canım bende 66 ile başladım 57 ye kadar indim 2 kilo aldım yeniden forma gimek istiyorum hemde 53 olmak istiyorum. Motive eden arkadaşlar aryıroum :) pazar günleri hariç full aktif olurum

59 canım bende 66 ile başladım 57 ye kadar indim 2 kilo aldım yeniden forma gimek istiyorum hemde 53 olmak istiyorum. Motive eden arkadaşlar aryıroum :) pazar günleri hariç full aktif olurum
O zaman başlayalım motiveye kızzzz.... ben yeni Doğum yaptım 3.5 aylık kızım var artık başlamalıyım diye düşündüm ve yaklaşık 20 günde 4 kiloya yakın verdim... inşallah devamı gelicek... benim.boyum 1.72. 60 kiloyla gayet inçe duruyorum ama ben 55 olmak istiyorum ...

O zaman başlayalım motiveye kızzzz.... ben yeni Doğum yaptım 3.5 aylık kızım var artık başlamalıyım diye düşündüm ve yaklaşık 20 günde 4 kiloya yakın verdim... inşallah devamı gelicek... benim.boyum 1.72. 60 kiloyla gayet inçe duruyorum ama ben 55 olmak istiyorum ...

Başlayın tabi kısaca kendimi tanıtayım :) 30 yaşındayım masaba başı çalışıyorum 10 yıla yakın evliyim 2 defa tüp bebek tedavisi geçirdim en öenmlisi bebek için zayıf olmak zorundayım zaten kilo almama sebepte kortizonlu ilaçlar oldu :(

Başlayın tabi kısaca kendimi tanıtayım :) 30 yaşındayım masaba başı çalışıyorum 10 yıla yakın evliyim 2 defa tüp bebek tedavisi geçirdim en öenmlisi bebek için zayıf olmak zorundayım zaten kilo almama sebepte kortizonlu ilaçlar oldu :KK43:
İnşallah en kısa zamanda bebekli ve fit anne olursun canım ...

Başlayın tabi kısaca kendimi tanıtayım :) 30 yaşındayım masaba başı çalışıyorum 10 yıla yakın evliyim 2 defa tüp bebek tedavisi geçirdim en öenmlisi bebek için zayıf olmak zorundayım zaten kilo almama sebepte kortizonlu ilaçlar oldu :KK43:
ben de 2. bebek için uğraşıyorum canım
inşallah kurtulup kilolardan, bebeğimize kavuşacağız

Bence 55 sana az olur 60 tam olursun ,bazılarında fazla zayıflık genç göstermek yerine yaşlı gösteriyor maalesef , ideal kilo en güzeli ;)

inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun cnm allah yardımcın olsun

Bence 55 sana az olur 60 tam olursun ,bazılarında fazla zayıflık genç göstermek yerine yaşlı gösteriyor maalesef , ideal kilo en güzeli :KK66:
Canım bilmiyorum benim kilo takıntım var biraz yaaa hiç yemiyorum ya çok yiyorum.. kıyafeti bile giyince hiçbir yerimden çıksın istemiyorum... kızzz ayrıca evlendiğimde 45 kiloydum:deli:

Yok canım ben işteyim şuan yarın sabah tartılırım ozaman :)
aynen öyle ypalım canım menüleri bekliyorum ama yorumlarıda
Kızlar ben yılbaşına 70 le gireyim diyordum ama Bugun 70.1 geldim.. o yüzden 69 larda girerim inşallah
amin inşallah bende 69 ile girmek istiyorum
benim kilolarda sırası ile 3 tüp gebelik 1 aşılama kimyasal oldu doğal yolla oldu kürtaj oldum çok hızlı oldu herşey kilolar da hızlıca geldi ama hızlıca gitmiyor

Back
X