Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen öyle ypalım canım menüleri bekliyorum ama yorumlarıda

amin inşallah bende 69 ile girmek istiyorum

benim kilolarda sırası ile 3 tüp gebelik 1 aşılama kimyasal oldu doğal yolla oldu kürtaj oldum çok hızlı oldu herşey kilolar da hızlıca geldi ama hızlıca gitmiyor
Hadi bakalım yılbaşı gününü iple çekiyırum

aynen öyle ypalım canım menüleri bekliyorum ama yorumlarıda

amin inşallah bende 69 ile girmek istiyorum

benim kilolarda sırası ile 3 tüp gebelik 1 aşılama kimyasal oldu doğal yolla oldu kürtaj oldum çok hızlı oldu herşey kilolar da hızlıca geldi ama hızlıca gitmiyor

Bende 1 kürtaj geçirdim , şimdi bebeğin var mı peki canım..
Yorumlara katılırım tabiki

45 miiiii ? bende 53 tüm :)
Evettttt heyyy girdi günler heyyyy... pantolon üstüne pantolon giyerdim kemerlerin iliklerini hep kendim delerdim çünkü hazır olanlar geniş geliyordu... ama artık kemer kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum sıkacak göbek YÖK kiiii hep fışkırıyor

Evettttt heyyy girdi günler heyyyy... pantolon üstüne pantolon giyerdim kemerlerin iliklerini hep kendim delerdim çünkü hazır olanlar geniş geliyordu... ama artık kemer kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum sıkacak göbek YÖK kiiii hep fışkırıyor

Yeni doğum yapmışsın yüklenme kendine, eşin ne diyor peki hangi halini daha çok seviyor..

Yeni doğum yapmışsın yüklenme kendine, eşin ne diyor peki hangi halini daha çok seviyor..
Çık fazla sıkmıyorum canım kendimi sütümü etkilemek istemiyorum ama sağlıksız şeyler de yememeye çalışıyorum.... eşim beni hep zayıf gördüğünden zayıf istiyor tabiki

Merhabalar benim ilk günüm. Kilom 55.7 hedefim 50 boy da 158. Dün diyetimin ilk günüydü onları da yazayım bari şevklenirim:)
sabah kahvaltısı yok ( artık kahvaltı yapmaya dikkat edecegim)
öğlen ince hamurlu bir dilim ıspanaklı pide
ara öğün 1 muz 1 adet 2 si bir arada
akşam bir kase çorba ile nohutlu roka salatası.

Eklentiler

• 20181228_112014.webp
    20181228_112014.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 20
Çık fazla sıkmıyorum canım kendimi sütümü etkilemek istemiyorum ama sağlıksız şeyler de yememeye çalışıyorum.... eşim beni hep zayıf gördüğünden zayıf istiyor tabiki

Benimki sır küpü bende eleştiriye gelemiyorum hangi halimi daha çok beğeniyor bilmiyorum ): sence hangisidir

Hadi bakalım yılbaşı gününü iple çekiyırum
bende öyle yrın spor günüm protein ağırlıklı beslenme planım var raht 200 300 gr gider diye düşünüyorum
Bende 1 kürtaj geçirdim , şimdi bebeğin var mı peki canım..
Yorumlara katılırım tabiki
yok canım 65 in altına düşünce aşılama düşünüyorum bende

❤️MİNİK ADAYLARIMIZ❤️
602.ETAP

buzmavileylak (67,00/66,60//%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef : ?
ELF_LR35 (103,00/101,30//%) B.Tarihi :20/12/208 B.Kilosu : Hedef :

3cadianasi (81,0///%) Bşl.T:27/11/2018 Bşl.K:85 Hedef:65
sedoga (57,00///%) B.Tarihi : 25/12/2018 B.Kilosu:57,00 Hedef K: 51,00
yellow girl (69,10/// %) B.Tarihi : B.Kilosu Hedef K: ( nick değişliği :mirafatos / 1.Takımdan izne ayrılan üye döndü 572. Etap
Ocean (97,50///%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K:
Rasyonel (80///%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:80,00 Hedef K:65,00
sena zeynep (67,70///%)
B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu:67,70 Hedef K:55,00
cumion (55,70///%) B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu: 55,70 Hedef K:50

Kart Minnaklar

tgb1907 (67,50///%)
SchonerDuft
(70,00///%)

bende öyle yrın spor günüm protein ağırlıklı beslenme planım var raht 200 300 gr gider diye düşünüyorum

yok canım 65 in altına düşünce aşılama düşünüyorum bende
Yya ben kızla spor yapamıyorum hep diyorum Leslie yapıcam ama o uyuyunca da ev işi yemek derken zaten uyanıyor... bugğn kayınvalideme gidicez yılbaşına kadar oradayız inşallah yemeyi abartmam fırsat bulursam da 3 gün Leslie yapayım bari

1,60 canım, bende öyle hissediyorum ama aşırı zayıfta sevmiyor ,onu da hissediyorum, çünkü benim yüzüm küçücük :::::KK43: 50 kilo kalsam bu yüze kaş göz nasıl sığmış derler :KK70:
O zaman sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol canım

Yya ben kızla spor yapamıyorum hep diyorum Leslie yapıcam ama o uyuyunca da ev işi yemek derken zaten uyanıyor... bugğn kayınvalideme gidicez yılbaşına kadar oradayız inşallah yemeyi abartmam fırsat bulursam da 3 gün Leslie yapayım bari

Maalesef bende spor yapmayanlardanım en önemlisi vakit sıkıntım var 6 gibi evdeyim sofra çamaşır bulaşık derken spor kalıyor bir ara ip atladım o kadar

Back
X