- 7 Ocak 2018
- 27.551
- 79.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #295.661
Kızlar sabah limonlu sıcak suyumu içmeyi unutmuşum hemen içiyorum şimdi kız da yatıyorken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bilmiyorum benim kilo takıntım var biraz yaaa hiç yemiyorum ya çok yiyorum.. kıyafeti bile giyince hiçbir yerimden çıksın istemiyorum... kızzz ayrıca evlendiğimde 45 kiloydum![]()
Hadi bakalım yılbaşı gününü iple çekiyırumaynen öyle ypalım canım menüleri bekliyorum ama yorumlarıda
amin inşallah bende 69 ile girmek istiyorum
benim kilolarda sırası ile 3 tüp gebelik 1 aşılama kimyasal oldu doğal yolla oldu kürtaj oldum çok hızlı oldu herşey kilolar da hızlıca geldi ama hızlıca gitmiyor
aynen öyle ypalım canım menüleri bekliyorum ama yorumlarıda
amin inşallah bende 69 ile girmek istiyorum
benim kilolarda sırası ile 3 tüp gebelik 1 aşılama kimyasal oldu doğal yolla oldu kürtaj oldum çok hızlı oldu herşey kilolar da hızlıca geldi ama hızlıca gitmiyor
Evettttt heyyy girdi günler heyyyy... pantolon üstüne pantolon giyerdim kemerlerin iliklerini hep kendim delerdim çünkü hazır olanlar geniş geliyordu... ama artık kemer kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum sıkacak göbek YÖK kiiii hep fışkırıyor45 miiiii ? bende 53 tüm :)
Evettttt heyyy girdi günler heyyyy... pantolon üstüne pantolon giyerdim kemerlerin iliklerini hep kendim delerdim çünkü hazır olanlar geniş geliyordu... ama artık kemer kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum sıkacak göbek YÖK kiiii hep fışkırıyor
Çık fazla sıkmıyorum canım kendimi sütümü etkilemek istemiyorum ama sağlıksız şeyler de yememeye çalışıyorum.... eşim beni hep zayıf gördüğünden zayıf istiyor tabikiYeni doğum yapmışsın yüklenme kendine, eşin ne diyor peki hangi halini daha çok seviyor..
Çık fazla sıkmıyorum canım kendimi sütümü etkilemek istemiyorum ama sağlıksız şeyler de yememeye çalışıyorum.... eşim beni hep zayıf gördüğünden zayıf istiyor tabiki
bende öyle yrın spor günüm protein ağırlıklı beslenme planım var raht 200 300 gr gider diye düşünüyorumHadi bakalım yılbaşı gününü iple çekiyırum
yok canım 65 in altına düşünce aşılama düşünüyorum bendeBende 1 kürtaj geçirdim , şimdi bebeğin var mı peki canım..
Yorumlara katılırım tabiki
bende öyle yrın spor günüm protein ağırlıklı beslenme planım var raht 200 300 gr gider diye düşünüyorum
yok canım 65 in altına düşünce aşılama düşünüyorum bende
Bence erkekler her zaman zayıf isterler. Boyun kaç bilmiyorum amaBenimki sır küpü bende eleştiriye gelemiyorum hangi halimi daha çok beğeniyor bilmiyorum ): sence hangisidir
aynen canım her 68 e düştüğümde hamile kaldım bu sefer 65 altı diyorumKaderdaşlarımda varmış burda :) sende bir nevi tedavi için ,bende :)
Yya ben kızla spor yapamıyorum hep diyorum Leslie yapıcam ama o uyuyunca da ev işi yemek derken zaten uyanıyor... bugğn kayınvalideme gidicez yılbaşına kadar oradayız inşallah yemeyi abartmam fırsat bulursam da 3 gün Leslie yapayım baribende öyle yrın spor günüm protein ağırlıklı beslenme planım var raht 200 300 gr gider diye düşünüyorum
yok canım 65 in altına düşünce aşılama düşünüyorum bende
Bence erkekler her zaman zayıf isterler. Boyun kaç bilmiyorum ama
aynen canım her 68 e düştüğümde hamile kaldım bu sefer 65 altı diyorum
O zaman sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol canım1,60 canım, bende öyle hissediyorum ama aşırı zayıfta sevmiyor ,onu da hissediyorum, çünkü benim yüzüm küçücük ::::50 kilo kalsam bu yüze kaş göz nasıl sığmış derler
![]()
Yya ben kızla spor yapamıyorum hep diyorum Leslie yapıcam ama o uyuyunca da ev işi yemek derken zaten uyanıyor... bugğn kayınvalideme gidicez yılbaşına kadar oradayız inşallah yemeyi abartmam fırsat bulursam da 3 gün Leslie yapayım bari
O zaman sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol canım