- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 113
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #295.761
Hic bilbilmiyrdum kindini konularin yyasak oldugunu tatlmaa canım bende merak etmiştim neden banlandın diye ilandan diye düşünmüştüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bilbilmiyrdum kindini konularin yyasak oldugunu tatlmaa canım bende merak etmiştim neden banlandın diye ilandan diye düşünmüştüm
Cnm odemdir o cunku cok guzel beslendin kiraz sapi.yada form cayi falan ic istersenKızlar günaydın , maalesef sabah 5 de tartıldığım için midir bilmiyorum 76,8 çıktım, fotosunu atcam birazdan , masaüstünden giriyorum, telim şarjda,en azından 9 da tartılabilsek işe geldiğim için maalesef erken tartılmat zorundayım
geçen hafta kilom 76,6
bu hafta ki kilom 76,80
Kuzum sadece kilonun yazdigi ekrani kessen foto duzenleyiciden olmaz mi kiArkadaşlar foto çekeceğim diye anam ağladı yukardan tutunca bulanık çıkıyo, ayaklarımı göstermeden çekemiyorum çünkü kürek gibiler (hiç de sevmem ayaklarımı aşırı damarlı ve topuklu ayakkabı yaraları var) tartıya zor sığıyolar , o yüzden foto paylaşımı zorunlu mu öğrenmek istiyorumEki Görüntüle 2219747
Zaten bu uykusuzlukla nasil zayflayacaz acaba bnde geceleri 1 saat uyuyrsan oh be diyorum oglum sabaha kadar yarm daat arayla uyaniryr bazen kizim yanina cagryr yanmda yat dyr oyyyy oybenim ciddi bi bağırsak problemim var, birde maalesef genetik bir hemoroidim var, o yüzden de yediklerime hep çok dikkat ediyorum, bol su içiyorum, 4 e kadar su içtim, onun da etkisi olabilir,yoksa en az bu menü ile 800 gram vermem gerekirdi, kızım diş çıkarıo 1 ile 4 arası uyudu sadece, bir sürü de okumam gereken şey vardı, ya 2 ya 3 saat uyumuşumdur, o kadar yorgunum ki bugün anlatamam, sabahın köründe kapı tıkırtısından geri uyandı, o kadar ağladı ki ditme ditme dio, artık eşim aldı ben çıktım ama koridordan hep sesini duydum bayağı ağladı içli içli, çok üzülüyorum gerçekten ama ne yapabilirim ki kızımı yanımda getiremem ki, herkesin çocuğu var sen niye bu kadar takıntılısın derler..
Ben de basta ev ilanindan sanmistim cnm hic aklima gelmezdi sebebin bu olacagi cok uzuldum. Tesekkurler kuzum ins onumzdeki hafta 95.5 gorcek insallaaaaahhhhTebrikler canm durum gunceline de 97 yaz hemen
çok sevindim
bamlanmana da uzuldum cnm koydugun ev ilanı ile ilgili diye düşünmüştük bizde
senin tattini gormedim cnm kacrdm mingozden senden cok umutluyumTebrikler canm durum gunceline de 97 yaz hemen
çok sevindim
bamlanmana da uzuldum cnm koydugun ev ilanı ile ilgili diye düşünmüştük bizde
Aaa benim favori üçlüm de oben de makkür pedikürde yaptırırım yoksa hep evde kendim yaparım
benimde kırmızı,pembe,siyah![]()
Tamam cnm tskler tartimi paylastm canm belki gozden kacmstr 97.5Gizembetulyusa canım sen cuma listesindesin bilgin vardır ama söylemek istedim
Canm insülin direncinden az gidiyor benim biliyorsun kuzum ama paylasmistm gormemisain 300grm gitmis canm 72.00Se
senin tattini gormedim cnm kacrdm mingozden senden cok umutluyum
Ciplak tartil cnm 300 500 gram farkediyrKızlarrr çorapla tartılın çoraplaaaa
Bu arada sizler çıplak mı tartılıyorsunuz.. ben kıyafetle tartılıyorum da sormak istedim
bi de mat ise siyah tadından yenmezAaa benim favori üçlüm de obende bayılırm kırmızı,siyah,pembe ye
![]()
Ben çözümü eşimi odadan atarak çocukların ikisini de yanıma alarak buldum iki cocukla yatıyorum biri 6 yaşında biri 3 aylık kardeşine zarar vermesin diyede uyumuyorum büyüğün kolunun kalkmasıyla benim havada yakalamam bir oluyorZaten bu uykusuzlukla nasil zayflayacaz acaba bnde geceleri 1 saat uyuyrsan oh be diyorum oglum sabaha kadar yarm daat arayla uyaniryr bazen kizim yanina cagryr yanmda yat dyr oyyyy oy
Dumbellarda kilo kilo
Ben çözümü eşimi odadan atarak çocukların ikisini de yanıma alarak buldum iki cocukla yatıyorum biri 6 yaşında biri 3 aylık kardeşine zarar vermesin diyede uyumuyorum büyüğün kolunun kalkmasıyla benim havada yakalamam bir oluyor