Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emziren anne menüsü
Sabah
1 dilim beyaz peynir 5 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği(ev yapımı)

Ara öğün
1 kase yoğurt

Öğle
3 ızgara köfte
1 kase brokoli çorbası
2 küçük kuru dolma

Akşama da kayınvalideme gidiyorum bakalım ne yicem yazarım
Menün şuana kadar süper canm ;) inslh akşam yemeğinde de bozmadan günü böyle güzel kapatırsın

12 kişiyi geçtiğimiz için bizim karar vermemiz gerekiyormuş bende insiyatif kullandım 13 kişi ye çıktı liste kimse git diyemeyz sonuçta 15 kişi yi geçersekte yönetim oylama yapacak zaten mezun olacak olanda var gerekmez diye düşünüyorum

Şimdi takıma girdik mı yoksa belli değil mi takip ediyorum forumu ama goremezsem takıma girersem etiketler misiniz

:KK70:
Nasılsın sarı kız bugün spor yaptın mı
Akşama kadar annemdeydim geçmişe hakim değilimo_O
Kardeşim bizdeydi canm onla vakit geçirdim şimdi 10 dakika önce gitti bende şimdi 10 dakika içinde sporuma başlıycam ;) tam zamanın da sordun yani :KK200: nasl hissettin hemen ya :KK70:6.his diye işte ben buna derim :-)

Canım liste emziren bir anne için çok güzel afiyet olsun
orkide1453 orkide1453 canım sen bu listeyi uygulamak istersen akşam öğününü düzenlemen gerekir akşam İçin karbonhidrat miktarı çok fazla

Evet Konyadaydım o zaman aşırı spor yapıp yeterli sıvı almadığım İçin uzun süreli bir baygınlık geçirmiştim hastanede 4 gün kalmıştım. Ne kötü ya çocuklarım korkmuştu eşim başka bir şehirde seçim mitingindeydi :KK43: arayıp çağırmışlardı. Çok kötü bir gündü
Artık akıllandım canım
Cnm senin konya ile bagin neydi

Sabah 10:00
*yarım dilim peynir
* 1dilim ekmek
*1 kaşıkkaymak
* 1 bardak cay Öglen 14:00
* sebzelı yumurta (havuç soğan maydanoz biber domates yelşil sebzeler. Vs) 1 tabak
* 1 dilim ekmek
Ara 15:00 Meyve: kıvı mandalına elme hepsınde az az
Akşam 19:30 400 ml cıkolatalı süt
* 3 peynırlı biskıvı.

Spor: 30 dakıka bolgesel hareketler.

Bugun yedıklerım
Sbaha haslannıs yumurta oeynır aalatalık dometes yesıllık - 1 dılum ekmek
Oglen kabak sote kuru cacık 1 dılım ekmek
Ara kgun elma
Aksam
3 kıfte 6 ksk bulgur lılavı kuru cacık
Kızlar bu arada sabah ve akşam tartım 1 kg farkedıo nedenı nedır

Bugun yedıklerım
Ara kgun elma
Aksam
Herkesin farkeder 2 bile farkedebilir akşama kadar yemek,cay,kahve,su vs. :KK48:

Canım liste emziren bir anne için çok güzel afiyet olsun
orkide1453 orkide1453 canım sen bu listeyi uygulamak istersen akşam öğününü düzenlemen gerekir akşam İçin karbonhidrat miktarı çok fazla

Evet Konyadaydım o zaman aşırı spor yapıp yeterli sıvı almadığım İçin uzun süreli bir baygınlık geçirmiştim hastanede 4 gün kalmıştım. Ne kötü ya çocuklarım korkmuştu eşim başka bir şehirde seçim mitingindeydi :KK43: arayıp çağırmışlardı. Çok kötü bir gündü
Artık akıllandım canım
Valla duyunca bizde korkmuştuk ve ben çok kızmıştım o zaman kendime niye uyarmamıştım diye çok şükür geçti bitti
Emziren anne menüsü
Sabah

Ara öğün
1 kase yoğurt

Öğle
3 ızgara köfte
1 kase brokoli çorbası
2 küçük kuru dolma

Yersen spor az 15 20 dk kadar leslie yapabilirsin. Bu arada hafta da 2 kiloyu geçmek yok ona göre
Hadi bakalm 2019 için ilk planım takıma girmek :KK70:
:D kim önce girerse sandalye oyunu gibi :D
Şimdi takıma girdik mı yoksa belli değil mi takip ediyorum forumu ama goremezsem takıma girersem etiketler misiniz
Takımdasın canım ama menüleri yazmazsan menülere yorum yapmazsan diskalifiye oluyorsunuz. cuma listesine girmek için 2 hafta deneme süren var sadece
Sabah 10:00
*yarım dilim peynir
* 1dilim ekmek
*1 kaşıkkaymak
* 1 bardak cay Öglen 14:00
* sebzelı yumurta (havuç soğan maydanoz biber domates yelşil sebzeler. Vs) 1 tabak
* 1 dilim ekmek
Ara 15:00 Meyve: kıvı mandalına elme hepsınde az az
Akşam 19:30 400 ml cıkolatalı süt
* 3 peynırlı biskıvı.

Spor: 30 dakıka bolgesel hareketler.
Akşam niye yok bisküvi ve çikolatalı süt içmişsin.
Aksam oyle olur yarin tartılıp soyleyelim aksam niye tartilirsunuz hic anlamam aksama kadar su toplar
Ben yatmadan önce de tartılıyorum :D

Valla duyunca bizde korkmuştuk ve ben çok kızmıştım o zaman kendime niye uyarmamıştım diye çok şükür geçti bitti

Yersen spor az 15 20 dk kadar leslie yapabilirsin. Bu arada hafta da 2 kiloyu geçmek yok ona göre

:KK70: kim önce girerse sandalye oyunu gibi :KK70:

Takımdasın canım ama menüleri yazmazsan menülere yorum yapmazsan diskalifiye oluyorsunuz. cuma listesine girmek için 2 hafta deneme süren var sadece

Akşam niye yok bisküvi ve çikolatalı süt içmişsin.

Ben yatmadan önce de tartılıyorum :KK70:
Yemekde siz o yemege ne diyorsunuz bilmiyorum ama dananın başını pişirmişdi kayın valdem bende oyle şey yıyemiyorum

Bugun yedıklerım
Ara kgun elma
Aksam
Sabah ayrı akşam ayrı tartılma canım içtiğin su da tartiya yansır en güzeli sabah uyanıp lavaboya gidip geldikten sonra iç çamaşırlarınla tartılırsan en doğru sonucu alırsın

Bugun yedıklerım
Ara kgun elma
Aksam
Güzel menu.
Senınkı yıne iyi benımkı 1.5 2 kilo fark edıyor bazen. Bunun nedenı sabah ac karna oluyorsun 8-10 boyunca vicuduna her hangi fazla ağırlık almıyorsun. Ama sabahtan akşama su yemek yiyip içiyoruz.

Emziren anne menüsü
Sabah

Ara öğün
1 kase yoğurt

Öğle
3 ızgara köfte
1 kase brokoli çorbası
2 küçük kuru dolma

Harıka menu bende emziren anneyın. Ama benım menum bu kadar guzel değil.

Back
X