Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vanm kahvaltida kaymak.yerine doyuracak ve meyabolizmayi ateskeye ek bir kahvakti kaosan yumurta yesen olmaz mi her sabah kahvaltin bu sekilde metabolizman sasirmaz dye dusunuyorum aksam olmamis onun haricinde cok guz
Yumjrta yıyemiyorum işde napayım. Akşam evet hiç olmadı canım ama ondan sora baya bir tok his etdim. Sadice yanında biskivi yemesem iyiydı.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, yarım domates, 1 dilim tam buğday ekmeği.
Öğlen
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Ara öğün Bir muz
Akşam
Bir kase yeşil mercimek, iki kaşık tavuk göğsü.
Akşamdan sonra bir tanecik kurabiye.
Az yağlı ve karbonhidrattan uzak beslenmeye çalıştığın için hiç susamıyorum ya. Su problemimi çözmem gerek.

Gün içinde büyük bir bardak kullan yanına da sürahi al ben öyle yapıyorum zar zor içiyorum ama alıştım.

Kahvaltı: yarım simit,3zeytin,peynir,çay

Ara: sütlü kahve,bir avuç fıstık

Öğlen: el kadar tavuk ızgara,5kaşık bulgur pilavı,ayran

Akşam: sebze çorbası,bir kase yoğurt

1 saat kondisyon bisikleti, 100 zıplama
2.2 lt su
Bugun kardesim vardi ancak bukadar dikkat edebildim :KK43: menűm biraz fazla oldu ama yarin daha hafif tutmaya çalışp dengeliycem

Menü az bile geldi bana canım ya çünkü spor da yapıyorsun.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, yarım domates, 1 dilim tam buğday ekmeği.
Öğlen
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Ara öğün Bir muz
Akşam
Bir kase yeşil mercimek, iki kaşık tavuk göğsü.
Akşamdan sonra bir tanecik kurabiye.
Az yağlı ve karbonhidrattan uzak beslenmeye çalıştığın için hiç susamıyorum ya. Su problemimi çözmem gerek.
Afyt olsun cnm menun guzel kacamaklarielindn gekdigince yaomamaya cakis mumkunse d sabah yapmaya calis

Kahvaltı: yarım simit,3zeytin,peynir,çay

Ara: sütlü kahve,bir avuç fıstık

Öğlen: el kadar tavuk ızgara,5kaşık bulgur pilavı,ayran

Akşam: sebze çorbası,bir kase yoğurt

1 saat kondisyon bisikleti, 100 zıplama
2.2 lt su
Bugun kardesim vardi ancak bukadar dikkat edebildim :KK43: menűm biraz fazla oldu ama yarin daha hafif tutmaya çalışp dengeliycem
Canim menun tam kararinda cok guzel cok azaltirsan vucut kitliga girer bu seferde bir de cok azaltma ki zayfladignda geri alma durumun olmasin oauat boyu sirdurebilecegin sekilde beslenerek zayifla kuzum daha da azaltma derim bn

Evt Milana firuze Milana firuze bir de o peynir neden hep çeyrek filan oluyor canm peyniri okadar kisma zaten emziriyorsun onlarin yerine sağlıksız gıdaları kes kahvaltıyada sağlıklı şeyler ekle yumurta konusun da da katılıyorum ne zaman dır yazaym diyodum bende bu kahvaltı hep aynı ve çok yetersiz bir kahvaltı
Peynır her ögunde var ne yersem yanında azda olsa yıyıyorum bu yuzden bazen yazamayı unutuyorum oglende 1 dilim yemegın yanında yemişdim. Kahvaltıda sizin gibi sabah zeytın sebze yıyemiyorum. Yumurta yemeyı denıycem

Ben diyet yapiyorsam aksamlari hep tartilirim ya sabit gelirdim yada 100 200 fazla 900 fazla gelince sok oldum :110:
:KK57: aa o nasl oluyo canm ya akşama kadar yediğin nerde:KK58: içtiğin 2lt su nerde nasl sabit
:KK70:Nasrettin hoca demiş ya bu kediyse ciğer nerde bu ciğer ise kedi nerde:KK70:

Peynır her ögunde var ne yersem yanında azda olsa yıyıyorum bu yuzden bazen yazamayı unutuyorum oglende 1 dilim yemegın yanında yemişdim. Kahvaltıda sizin gibi sabah zeytın sebze yıyemiyorum. Yumurta yemeyı denıycem
Canm altarnatif olarak kahvaltıda yoğurdun içine ceşitli meyveler doğrayp karıştırarakda yiyebilirsin
yada süt yanında kuruyemiş
yada yulaf,meyve ve süt karıştr
Yada bugunki öğle yemeyin gibi soğan,biber,domates vs.sebzeleri yumurta ile pisir bu arada biz burda onun adına menemen deriz çok sevilir Türkiyede

:KK57: aa o nasl oluyo canm ya akşama kadar yediğin nerde:KK58: içtiğin 2lt su nerde nasl sabit
:KK70:Nasrettin hoca demiş ya bu kediyse ciğer nerde bu ciğer ise kedi nerde:KK70:
Ahaha koptum yaa :KK70:
Su ictikten 5 dk sonra cikiyor geri :KK48:
Yedikelrimide cok hareketle eritiyorum yada 1 saaat yuruyus sonrasi tartildigim icin sanirim sabit cikiyodum anlamadim ki :olamaz:

Back
X