- 2 Ekim 2018
- 467
- 1.110
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #295.881
teşekkür ederim. Gerçekten sabah yeseydin gün içinde yakılır giderdi.Afyt olsun cnm menun guzel kacamaklarielindn gekdigince yaomamaya cakis mumkunse d sabah yapmaya calis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim. Gerçekten sabah yeseydin gün içinde yakılır giderdi.Afyt olsun cnm menun guzel kacamaklarielindn gekdigince yaomamaya cakis mumkunse d sabah yapmaya calis
Maşallah canım tebrik ederimAaayy az kalsın yazmayı unutuyodum kızlar bu arada ben tekrar trambolin ile 200 zıplama daha yaptm ve böylece bugün 300 zıplama yapmış oldum![]()
Canım afiyet olsun akşam öğünü pek hoş gelmedi gözüme çikolatalı süt bisküvi olmamış sankiSabah 10:00
*yarım dilim peynir
* 1dilim ekmek
*1 kaşıkkaymak
* 1 bardak cay Öglen 14:00
* sebzelı yumurta (havuç soğan maydanoz biber domates yelşil sebzeler. Vs) 1 tabak
* 1 dilim ekmek
Ara 15:00 Meyve: kıvı mandalına elme hepsınde az az
Akşam 19:30 400 ml cıkolatalı süt
* 3 peynırlı biskıvı.
Spor: 30 dakıka bolgesel hareketler.
Canm benim.bir arkadasimda oyle yapardi kız en son manken gibi oldu acayip inceltiyor sımsıkı çok güzel olmuştu o sanırsın hayatın da hiç kilo almamış işte ben de sporun o verdiği fitliğe bayılıyorumMaşallah canım tebrik ederim
Ben bugün ipsiz atlama yaptım150 kez çok güldürüyor beni ipsiz ip atlamak sağolsun
Zipzip- öğretti.
Zıplamak biraz zor geldi canım bana. Vücut alışık olmadığından mı yoksa yeterince iyileşemediğimden mi bilemiyorum. Bu hafta 150-200 zıplamayla devam edip kendimi takip edeceğim rahatsız olursam arttırmadan bırakırım.Canm benim.bir arkadasimda oyle yapardi kız en son manken gibi oldu acayip inceltiyor sımsıkı çok güzel olmuştu o sanırsın hayatın da hiç kilo almamış işte ben de sporun o verdiği fitliğe bayılıyorum
Harika düşünmüşsün ben borum da otelde bir arkadasla tanismisdim kızın fiği çok güzeldi bana 30 kilo verdim ben cok kiloluydum dedi şok oldum çünki çok sıkı düzgün kilo vermiş gibi diil fotolarını açtı gösterdi oda istanbulda 1 yıl gittikden sonra öyle olmuş yüzme omuzlarını filan genialetmis vucudunu sekillendirmis cok guzel şok olmuşdum hatta heceslenmisdim o ara izmire donunce yaziliym diye sonra kaldi canm birde kuzenim gidiyor oda çok güzel kilo verdi çok ciddi fark oldu yani benim őnűmde iki canlı örnek var mutlaka git derim canmAmeliyat sonrası spora dönemedim aslında bi sorun olmaz ama korkuyorum işte kendimi yenemedim. Bi otele üye olup yüzmeye karar verdim hafta 2kez sabah 2 kezde akşam gitmeyi uygun buldum yarın bikaç yere bakarım farklı bir önerisi olan var mı
Çokkk güzel canımAaayy az kalsın yazmayı unutuyodum kızlar bu arada ben tekrar trambolin ile 200 zıplama daha yaptm ve böylece bugün 300 zıplama yapmış oldum![]()
Portakallı kek olmamış ... ama duşta dansa bayıldım valla8:00
1 çay bardağı süt-nescafe
9:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim t.b. Ekmeği
1 dilim mozarella
14:30
5 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 kase karabuğdaylı mercimek çorbası
Yeşil salata (yağsız)
17:30
2 kibrit kutusu havuçlu portakallı kek
19:00
Ev halkı mis gibi yemekler yerken ben
Haşlanmış kabaktan karnıyarık gibi atmasyon bi yemek yaptım kendime (1 kabak, 2 kaşık kıymalı sebzeli yağsız sos ile)
1 kase yoğurt
Ve tüm akşam çay çay çay
Su: 2lt
Spor: 150 zıpzıp
45dk oğlanlarla takla atma ( lisede yaptırırlardı ya 3 ayrı yükseklikten)
15 dk Leslie
Ve duşta dans (bu da Yeni keşfettiğim sporumumarım faydası olur
![]()
Canim kek olmmas zaten sende farkindasin bu tarz seyleriilla yemk istersenykahvaltida yemeni tavsiye ederim dusta dans guzelmiaaman dusup biryerini kirma8:00
1 çay bardağı süt-nescafe
9:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim t.b. Ekmeği
1 dilim mozarella
14:30
5 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 kase karabuğdaylı mercimek çorbası
Yeşil salata (yağsız)
17:30
2 kibrit kutusu havuçlu portakallı kek
19:00
Ev halkı mis gibi yemekler yerken ben
Haşlanmış kabaktan karnıyarık gibi atmasyon bi yemek yaptım kendime (1 kabak, 2 kaşık kıymalı sebzeli yağsız sos ile)
1 kase yoğurt
Ve tüm akşam çay çay çay
Su: 2lt
Spor: 150 zıpzıp
45dk oğlanlarla takla atma ( lisede yaptırırlardı ya 3 ayrı yükseklikten)
15 dk Leslie
Ve duşta dans (bu da Yeni keşfettiğim sporumumarım faydası olur
![]()
Yaaa onkadar faek edoyr mu ben de kursayazilacam insallahbhavalar biraz isinsinda bana da fizik tedavi uzmani belim.icinnonerdi dogumlar mahvetti bel fitigi hemoroid catlak vs hatira kaldi onsallassekillenmeme dedyardmci olur ozmn bir tasla 2 kus ka ben yazarken 1 kelimeyi 3 kere yaziyor yarflerin yerini karstryr yada imkec sayfada dolasiyor 10 krre duzeltyrm en sonunda pes edip eozuk bozuk z gonderiyrm neden acaba yaHarika düşünmüşsün ben borum da otelde bir arkadasla tanismisdim kızın fiği çok güzeldi bana 30 kilo verdim ben cok kiloluydum dedi şok oldum çünki çok sıkı düzgün kilo vermiş gibi diil fotolarını açtı gösterdi oda istanbulda 1 yıl gittikden sonra öyle olmuş yüzme omuzlarını filan genialetmis vucudunu sekillendirmis cok guzel şok olmuşdum hatta heceslenmisdim o ara izmire donunce yaziliym diye sonra kaldi canm birde kuzenim gidiyor oda çok güzel kilo verdi çok ciddi fark oldu yani benim őnűmde iki canlı örnek var mutlaka git derim canm
Ben 1 kilo farkeder diye biliyorum sabah aksam arasinda amaBen diyet yapiyorsam aksamlari hep tartilirim ya sabit gelirdim yada 100 200 fazla 900 fazla gelince sok oldum![]()
Bana da liseden arkadaşlarım geldi dediğin gibi bana da cok iyi geldi cnmKızlar arkadaşım ile buluştuk çok iyi geldi enerji depoladım resmen
Hahaahhhhh ..... sende kendine peynirli kreş yapabilirsin. Ben canım isteyince yapıyorum 1 tanecik yeşillik de katabilirsinZalımsın nefism zalımmmm cocuklara balli pekmezlincikolatalinkrep bana haslanmis yumurta![]()
Ya bende sabahtan akşama 2 kilo farkediyor me yiyorum ne içiyorum anlamadım valla buradaki mesajları okuyuncaBen 1 kilo farkeder diye biliyorum sabah aksam arasinda ama
Bence de yuruyusle su atiyormussun sen yoksa mumkun degilAhaha koptum yaa
Su ictikten 5 dk sonra cikiyor geri
Yedikelrimide cok hareketle eritiyorum yada 1 saaat yuruyus sonrasi tartildigim icin sanirim sabit cikiyodum anlamadim ki![]()
Cnm yediklerine göre degisir su tutar sabah vc ye cikarsin gider ben pek aksam tartilmam orucken tartılırdım aksamlariYa bende sabahtan akşama 2 kilo farkediyor me yiyorum ne içiyorum anlamadım valla buradaki mesajları okuyunca