Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selamlar ,

28/12/2018

sabah rutin içeceklerm

sabah : 1 yumurta 1 domates peynir yarım demet maydnz

öglen : bir kase yagsız kabak +yogurt +dere otu4

ara ögün : bir greyfurt +mandalina

akşam : 2 kase yagsız sade kabak +yogurt+dere otu

gün boyu maydnzlu elma srkeli su
toplamda 3.5 lt su
Cok guzel cnm kabak detoksu mu yapiyorsun?

Aman diyim sen yoluna geri don cnm pis bu mide bulandiriyor oghh pis :kusmuk:
Bende 3 gbiyuruyuse cikacam insallah babami bakacak cocuklara cndan onsaate kalacak hava da buuzzzz gbi ama evde olmuyor terleyemiyorum disarida kingbi icime sinmiyor insallah 80 in altoma inince bende infinity yada 500k yapayim dyrm suan yapinca belim tutuluyor
Dışarda yürümek deşarj eder seni temiz hava da mis gibi. 75e doğru yapmanı öneririm yanlış birşey olmazsın.
Dr a ne icin canm plates boyu da guzel uzatiyor beni 3 cm.uzatmisti
Insallah uzarım ya boyum kısa benim .
Aşılama yaptıracam canım bebek tedavisi yani

Ahahaa benim korkum cuma ve cumaertesi akşamları :KK70: her hafta sonu rakı meze oluyor
AAYYY o kötüymüş ya rakının kalorisi çok yükzek şalgam da ödem yapıyor benim doğum gönümde de rakı balık yapmıştk canm mezelerin hafif olanlarından tercib ettim balık ile salatada zaten diyete uygun oluyodu ama rakıdan korkmuştum şalgamda ödem yapiyor zaten neyse ki diğer günler dengeledim de o haftayı sabit kilo ile kapattım ondan bir kaç kilo atmadan tekrar istemem korkuyorum :KK70: sizin her hafta olması çok kötü her hafta olsa ben kilo veremem:KK70:

selamlar ,

28/12/2018

sabah rutin içeceklerm

toplamda 3.5 lt su
kabak detoksuen sevdiğim farkı merak ediyorum

Screenshot_20181229-163031.webp yakilan kalori yarsmasi mi yaosak? Adim sayar dycem ama herkes farkli spor yapiyr kalori yarisi geldi akla

selamlar ,

28/12/2018

sabah rutin içeceklerm

toplamda 3.5 lt su
Canm çok zor bir menü tebrikler bunu yapabilmişsin ben bunlarla duramam gibi

selamlar ,

28/12/2018

sabah rutin içeceklerm

toplamda 3.5 lt su
Detoks gibi olmuş. Yarım demet Maydonozu limonlayip mi yiyorsunuz

Dışarda yürümek deşarj eder seni temiz hava da mis gibi. 75e doğru yapmanı öneririm yanlış birşey olmazsın.

Insallah uzarım ya boyum kısa benim .
Aşılama yaptıracam canım bebek tedavisi i
Aynen canim cocuklarin curcunasindan uzaklasip kendimi dinliyorum brazayyy cnm insallah Rabbim saglikli oozursuz kusursuz bebisnnasip etsin sana ve isteyen herkese insallah :dua::anneadayı::emir_bebek::anne:

AAYYY o kötüymüş ya rakının kalorisi çok yükzek şalgam da ödem yapıyor benim doğum gönümde de rakı balık yapmıştk canm mezelerin hafif olanlarından tercib ettim balık ile salatada zaten diyete uygun oluyodu ama rakıdan korkmuştum şalgamda ödem yapiyor zaten neyse ki diğer günler dengeledim de o haftayı sabit kilo ile kapattım ondan bir kaç kilo atmadan tekrar istemem korkuyorum :KK70: sizin her hafta olması çok kötü her hafta olsa ben kilo veremem:KK70:
2 duble içiyorum meze de en çok çiğ köfte muz süzme yoğurt yiyorum. Rakı wc ye çıkmamı sağlıyor onla denge kurulmuş oluyor yani :D
Rakı balığı da hiç sevmiyorum . Sende iyi dengelemişsin baksana sabit kaldım diyorsun. Şalgam rakı da hoşuma gitmiyor su iyidir

Yok kiz saka yaptim yenedin sosyal medyada gordum resmi paylastm :KK73:
Canm yapma böyle şakalr insan ların canı çekiyor burda kaçamak dan uzak kalmaya çalışyorz lutfen yasak gıdalarn değil resmi muhabbeti bile olmasın motive olmak ve diyet muhabbeti yapmak içun burdayız

2 duble içiyorum meze de en çok çiğ köfte muz süzme yoğurt yiyorum. Rakı wc ye çıkmamı sağlıyor onla denge kurulmuş oluyor yani :KK70:
Rakı balığı da hiç sevmiyorum . Sende iyi dengelemişsin baksana sabit kaldım diyorsun. Şalgam rakı da hoşuma gitmiyor su iyidir
Canm tuvalette cikariyor ama kalorisi cok yuksek bende iki duble ictm ikiduble 700kalori yapiyor cigkofte ve diger mezeler ile en az 1000 kalori bir oğün de almis oluyorsun ama normalde tum gun toplami 1000 kalori aliniyor coğu diyette hatta ben direk hep 1000 kaloride kelmaya calisirim kalamadimmi veremiyorum evet dengeliyip sabit ciktm o haftada zaten sorun o :KK70: sen herhafta diyorsun ya herhafta sabit cikinca diyet ne zaman kilo gidicek ondan zayifliyana kadar ben ancak ozel gunlerde

Yanlış anlama canm asla kırmak istemem seni biliyorsun ama gercek bu zaten hepimiz istahliyiz ki burdayiz ve kendimize isgence etmeyelim motive edelim sen vesile oldum ama bu düsüncem herkes icin gecerli yani yasak gıdaların uzun uzun konusulmasını çok yanlış buluyorum

Bugünkü menü,
Sabah;1 dilim mısır ekmeği bir dilim keçi peyniri bir domates bir salatalık bir bardak çay

Arada, bir sade türk kahvesi 1saat sonra da bir fincan rezene çayı.

Öğlen; tavuklu bezelyeli ve patatesli yemek üç kaşık, et yemeği iki kaşık 1 kase yoğurt.

Akşam; 1kase tarhana çorbası 3 kaşık bulgur kase az şekerli komposto. 2 litre su. Ve sabah sporu 45 dakika kondusyon çalışması ve gece çalışması yapacağım o 1 saat bisiklet olacak ısınmadan sonra

selamlar ,

28/12/2018

sabah rutin içeceklerm

toplamda 3.5 lt su

Bu aydan sonra deneyeceğim kabak detoksunu.

Yanlış anlama canm asla kırmak istemem seni biliyorsun ama gercek bu zaten hepimiz istahliyiz ki burdayiz ve kendimize isgence etmeyelim motive edelim sen vesile oldum ama bu düsüncem herkes icin gecerli yani yasak gıdaların uzun uzun konusulmasını çok yanlış buluyorum
Yok kuzum yanlid anlamadm haklisin hic aklima gekmedi o sekilde

EmZiren anne menüsü
Kalkınca
1 bardak sıcak limonlu su

Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim pide ekmeği

Öğle
Kuru Elmalı yoğurt

Akşam(yemeğe davetliydik)
1 tabak karalahana sarması
1 küçük içli köfte
3 kaşık çoban salata
2 kalık barbunya pilaki
1 bardak ayran

3 litre su

İyi akşamlar kızlar

Annemi gönderdik az önce artık aktif olabilirim inşallah ve tabiki düzenli spor da yapabilirim.

@SchonerDuft canım su sana bahsettiğim yogaya başlıycam inşallah ona ek olarak ne yapsam sence? Sen hangi sporu yapıyorsun

Back
X