Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı:bűyűk kalın 1dilim tulum peyniri, 5zeytin,1dilim tambğdy,çay

Ara: 100ml sűt 200ml su ile yaplmış 1kupa tchibo çőzűnebilir kahve

Akşam (17:00) = 2haşlanms patates űzerine yarım kase yoğurt

(17:30) = 100ml su 100ml sűtdn kahve

Sabah aç karna 1bardak limonlu lahana suyu içtm gece 1bardak daha içicem onun dışın da 2lt su

Spor: 800 tranbolin zıplama = 100 puan
65 dakika kondisyon bisikleti = 195 puan
25 dakika kondsyon bisikleti = 75 puan
Toplam = 370 puan

Sabah
1 yumurtalı sucuk
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim t.b. Ekmeği

Ara
Sütlü kahve

Ara
3 kaşık yoğurt

Akşam
1 tabak kıymalı kabak
4 kaşık etli döğme pilavı
Salata

Yatmadan da yoğurt yerim

Su şimdilik 2 litre
Bugűn menűn de sporun da harika canm :nazar:
:KK5:

Çok teşekkürler kızlar yeni geldim hastaneden bir sürü ilaç verdi doktor ateşi çok yüksek cıktı bişey de yemiyo kustu hep çok salgın varmış domuz gribi 1 iki güne geçmezse tahlil yapacaklar domuz gribi varmı diye inşallah yoktur bakalım onunla uğraşıyorum biseyler yese ilaç fayda edecek yedirmeye çalışıyorum bir iki lokma
Geçmiş olsun canım bizde aynı durumdayız. Umarım çabucak atlatırsınız

Sabah aç karna 1bardak limonlu lahana suyu içtm gece 1bardak daha içicem onun dışın da 2lt su

Toplam = 370 puan
kızzzz nettin sen yine böyle geçenlerde de katı yapmıştın artı çıktın bak

Çok teşekkürler kızlar yeni geldim hastaneden bir sürü ilaç verdi doktor ateşi çok yüksek cıktı bişey de yemiyo kustu hep çok salgın varmış domuz gribi 1 iki güne geçmezse tahlil yapacaklar domuz gribi varmı diye inşallah yoktur bakalım onunla uğraşıyorum biseyler yese ilaç fayda edecek yedirmeye çalışıyorum bir iki lokma
insalh biran őnce atlatr canm

Toplam = 370 puan
Afiyet olsun canim spor harika menu de guzel

kızzzz nettin sen yine böyle geçenlerde de katı yapmıştın artı çıktın bak
Canm ozman bőlgesel spor çok yapmıstm direk kas calstrmstm ondan olmustu ama şimdi direk yağyakıcı ve ődem atıcı spor yapıyorum yani bisiklet ,trambolin ve dans dışında bir şey yapmıyorum canm ondan arti çıkmam için bir sebep yok ki birde haşlanms yağsız patates+yoğurt direk bağrsakları çalstryor canm lahana suyuda őyle ondan bugűn 3kez bűyűk tuvalte çıktım

Kizlar menum

Sabah uyandigimda uc ceviz

Kahvalti 11.30
Bir kozlenmis kirmizi biber
5 yesil zeytin
1 haslanmis yunurta
Yarim dilim peynir
Iki dilim ekmek

Ara 14.30 bir bardak nar suyu(kendim evde yaptim)

Aksam. 17.15
Bir tabak yesil mercimekli zy pirasa yemegi,bir kase tarhana corbasi bol salata ve ayran

45 dk yuruyus,20 dk karin egzersizi 2 litre su

Kizlar menum

Sabah uyandigimda uc ceviz

Kahvalti 11.30
Bir kozlenmis kirmizi biber
5 yesil zeytin
1 haslanmis yunurta
Yarim dilim peynir
Iki dilim ekmek

Ara 14.30 bir bardak nar suyu(kendim evde yaptim)

Aksam. 17.15
Bir tabak yesil mercimekli zy pirasa yemegi,bir kase tarhana corbasi bol salata ve ayran

45 dk yuruyus,20 dk karin egzersizi 2 litre su
Gűzel menű canm spor da var daha ne olsun ;)

Sağol tatlım dün topa tuttunuz bugün az tutayım dedim:KK49:
Canm bukadar az tutmana gerek yok bana az diyorsun ama emzirdigin halde benim kadar yiyorsun benim ki nasl sana az geliyor anlamadm canm őğlen yemeği sende de yok hemde aralara kahvenin yanına ceviz,fındk,fıstk vs. Eklemelisin yoğurdun yanında 1meyve yemelisin vitamin olsun diye senin őnceki gűnlerde de menűn bence çok azdı ama diyet menűler değildi biz onu topa tuttuk diyet dışı sağlısz beslendin diye canm facefood,tatlı ve asitli içecek içeren menülerini topa tuttuk bunları yedign icinde yemen gerekenleri yememistin vitamin minarel ihtiyacimızı karşılamamz çok őnemli

Son düzenleme:
H
Canm bukadar az tutmana gerek yok bana az diyorsun ama emzirdigin halde benim kadar yiyorsun benim ki nasl sana az geliyor anlamadm canm őğlen yemeği sende de yok hemde aralara kahvenin yanına ceviz,fındk,fıstk vs. Eklemelisin yoğurdun yanında 1meyve yemelisin vitamin olsun diye senin őnceki gűnlerde de menűn bence çok azdı ama diyet menűler değildi biz onu topa tuttuk diyet dışı sağlısz beslendin diye canm facefood,tatlı ve asitli içecek içeren menülerini topa tuttuk bunları yedign icinde yemen gerekenleri yememistin vitamin minarel ihtiyacimızı karşılamamz çok őnemli
Haklısın kızzzz valla kendime çeki düzen vermeliyim yaaa 15 tatil diye anneme gittim kaynanamdayım şuan o yüzden saçma menüler oluyor Pazar günü eve geçicem o zaman herşeyi saati saatine ve sağlıklı yicem

Back
X