Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah bir haşlanmış yumurta 6 zeytin peynir 2 dilim ekmek.

Bir bardak rezene çayı

Öğlen bir tabak mercimek yemeği ekmeksiz.

Ara sütlü Nescafe bir kare bitter cikolata

Akşam bir kase yoğurtlu et sulu çorba bir dilim ekmek 3 kaşık patatesli et yemeği bir küçük parça tavuk.

Su 3,5 litre
Afiyet olsun canım menün çok güzel

Allah bagıslasın ❣ nasıl yapıyorsun ev ıslerı yemek temızlık kucaktan ınmıyır sabhtan berıde hıc uyumadı tuvaletınıde yapmadu:anne:

Bende ana kucağı var ona yatiriyorum gündüz bir sefer uyuyor bende o ara işlerimi ve yemegi yapıyorum bir de 4 yaşına girecek kızım var

Oylemi diyorsun canım gerci bu başlangic düzeyi gittikce zorlaşıyor ama yürüyüşle şimdilik yeterli olur diye düşündüm,yani sadece bu hareketler değil her gün 45 dk yürüyüş yine de yeterli olmaz mı sence
Yürüyüşü spordan saymıyorum beni biliyorsun kalori yakmak için evet olabilir.
Sen yeni başlamıştın gerçi eğer aynı hareketler ile devam ediyorsa başka hareketler de ekle mutlaka
Sabah bir haşlanmış yumurta 6 zeytin peynir 2 dilim ekmek.

Bir bardak rezene çayı

Öğlen bir tabak mercimek yemeği ekmeksiz.

Ara sütlü Nescafe bir kare bitter cikolata

Akşam bir kase yoğurtlu et sulu çorba bir dilim ekmek 3 kaşık patatesli et yemeği bir küçük parça tavuk.

Su 3,5 litre
Akşam çok geldi.
Bu haftaya listeye hazır mısın peki
Canm tadı bence gayet içilebilir çűnki ben soğutup içiyorum soğuk iken de bir bardağın içine yarm yada bir limonun tamamını sıkîyorum ozman rahatsz edici koku filan kalmıyor yoksa limonsuz yada sıcakken kokusu rehatsz edebilir ama bu şekilde bir dikişte içiveriyorum bide evt gűnlűk olmasi lazm sabah 2bardaklık kaynat birini için diger bardağı dolaba koy akşamda onu iç canm
Bir sonucu göreyim olmazsa bende bir yaparım.
Kaç gün yapacaksın.
Benim wc sıkıntısı çok 1 haftadır mahvoldum

Sen yeni başlamıştın gerçi eğer aynı hareketler ile devam ediyorsa başka hareketler de ekle mutlaka

Akşam çok geldi.

Kaç gün yapacaksın.

Evet canım yazınca çok geliyor ama yiyince az öğlen hem ekmeksiz hemde bir kase yedim.

Kase de zaten dolu dolu değil ve tavuk kızımın bıraktığı üç çatal küçük tavuk parçaları. Sen bilirsin canım listeye almak istersen ben elimden geleni yaparım.

Akşam çok geldi.

Kaç gün yapacaksın.
Hep ayni hareketler degil canim,tabiki benzer ama her gun farkli hareketler ben fazladan sguat yapiyorum dedigim gibi baslangic duzeyi bunlar sonra orta ve ileri duzeyleri de var

Akşam çok geldi.

Kaç gün yapacaksın.
5gűn yapıp 2gűn ara vermek gerekiyormuş sonra tekrar 5gűn yaplyrmuş canm bende őyle yapıcam

Akşam çok geldi.

Kaç gün yapacaksın.
yürüyüşü böyle ezdirmem :KK70:
yürüyüş candır kız töbe de :KK4: :KK70:
instada fit günlük varya sadece yürüyerek zayıfladı söyleyim dedim :ıslık::ıslık:

Back
X