Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla yazık akşam eşim gündüz stajer kafayı yerim böyle :KK70:

Dövme pilavı olmasa iyiydi . 4 yk bile çok bence

Sporun konuşuyor.
Lahana suyu işe yaradı mı

Afiyet olsun bölgesel de neler yaptığını paylaşırsan farklı birşey yaptığında bizde öğreniriz

Ben düzen kuramadım ya.
Çok yorgunum birde uykulara doyamıyorum.
Yemek yiyorum sadece ara öğün ve kahvaltı da yok :KK43:

Bende tatildesin sanmıştım buki tebrik ederim seni bravo valla
stajer kız hergün mü yanında olacak :KK48:
anam çekilir dert değil :KK53:

yürüyüşü böyle ezdirmem :KK70:
yürüyüş candır kız töbe de :KK4: :KK70:
instada fit günlük varya sadece yürüyerek zayıfladı söyleyim dedim :ıslık::ıslık:
yürüyüşün insan üzerinde psikolojik anlamda gerçekten olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle bahar aylarında açık havada yürümek gibisi yok ama SchonerDuft SchonerDuft sanırım bölgesel incelme konusunda bir faydası olmadığını söylüyor,ben de bunu tecrübe ettim sadece yürüyüşle bölgesel incelme olmuyor yürüyüşe ek mutlaka hareketler yapmak gerekiyor

ayy benim ''gaz'' ile yapamacağım şey yoktur :KK70:
hadi tekrar kilo verme sürecine gececeğim için heyecanlandım iyi mi :KK70:

evet azminize hayranım :nazar::KK50:

Maşallah canım o heyecanı koru her türlü yardım ederiz yeter ki sen iste :KK19: benim bu haftaki hedefim 63 görmek :KK70: 1 haftadır sıkı çalışıyorum Hoppa inşallah zafer benim olacak :sampiyon: ayyy çok motive ettim kendimi :KK70: şaka bir yana spor gerçekten işe yarıyor 1 saat yap yine de yapmaya çalış aynadaki görüntume şaşırdım sahsen:KK57:

Hadi bakalm tartıya son 1 gűn bugűn bir ıssırık bile kaçamak yapmak yok :KK20: herkes tartıyı dűşűnűp bugűn az daha dişini sıksın bakalm:sopa: bu vucutların mimarı biziz unutmayalım
623361.webp

Evet canım yazınca çok geliyor ama yiyince az öğlen hem ekmeksiz hemde bir kase yedim.

Kase de zaten dolu dolu değil ve tavuk kızımın bıraktığı üç çatal küçük tavuk parçaları. Sen bilirsin canım listeye almak istersen ben elimden geleni yaparım.
Anladım canım Afiyetolsun .
Sabit gelmezsen alacam seni geçen hafta alamamıştım
Hep ayni hareketler degil canim,tabiki benzer ama her gun farkli hareketler ben fazladan sguat yapiyorum dedigim gibi baslangic duzeyi bunlar sonra orta ve ileri duzeyleri de var
Squat bize çok faydalı bir hareket. Bende yapacam inşallah
5gűn yapıp 2gűn ara vermek gerekiyormuş sonra tekrar 5gűn yaplyrmuş canm bende őyle yapıcam
Hmm sonucu sende bir göreyim bende yaparım
yürüyüşü böyle ezdirmem :KK70:
yürüyüş candır kız töbe de :KK4: :KK70:
instada fit günlük varya sadece yürüyerek zayıfladı söyleyim dedim :ıslık::ıslık:
Ya kilo verdirir evet ama o kadar incelemezsin ki onla.
Sevmiyorum ayrıca yürümeyi
stajer kız hergün mü yanında olacak :KK48:
anam çekilir dert değil :KK53:
2 hafta yanımda olur Sonra diğer odaya gönderirim allahtan kafa dengi biri yoksa çekilmezdi
yürüyüşün insan üzerinde psikolojik anlamda gerçekten olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle bahar aylarında açık havada yürümek gibisi yok ama SchonerDuft SchonerDuft sanırım bölgesel incelme konusunda bir faydası olmadığını söylüyor,ben de bunu tecrübe ettim sadece yürüyüşle bölgesel incelme olmuyor yürüyüşe ek mutlaka hareketler yapmak gerekiyor
Psikolojik açıdan evet olumlu .
Ama her zaman tercihim mat plastes cardio bölgesel ve esneme hareketleri olacaktır :)

Anladım canım Afiyetolsun .
Sabit gelmezsen alacam seni geçen hafta alamamıştım

Squat bize çok faydalı bir hareket. Bende yapacam inşallah

Hmm sonucu sende bir göreyim bende yaparım

Ya kilo verdirir evet ama o kadar incelemezsin ki onla.
Sevmiyorum ayrıca yürümeyi

2 hafta yanımda olur Sonra diğer odaya gönderirim allahtan kafa dengi biri yoksa çekilmezdi

Psikolojik açıdan evet olumlu .
Ama her zaman tercihim mat plastes cardio bölgesel ve esneme hareketleri olacaktır :)

İnşallah canım kısmet ne zaman olursa benim için sorun yok :)

Merhaba kızlar pek giremiyorum hastalık yakamızı bırakmadı şimdi de ben hastayım heryerim dökülüyor menülerim hiç iyi değil sağlıksız beslendim yemek yapamadım bişey yiyemiyorum meyve yiyiyorum bolca düzelmem gerekiyor çünkü affedin artık şu an grip yeni girdi bir kac güne ancak düzelirim kendimi sağlıksız gıdalardan uzak tutmaya calısıcam

Merhaba kızlar pek giremiyorum hastalık yakamızı bırakmadı şimdi de ben hastayım heryerim dökülüyor menülerim hiç iyi değil sağlıksız beslendim yemek yapamadım bişey yiyemiyorum meyve yiyiyorum bolca düzelmem gerekiyor çünkü affedin artık şu an grip yeni girdi bir kac güne ancak düzelirim kendimi sağlıksız gıdalardan uzak tutmaya calısıcam

Kuzum geçmiş olsun bol bol c vitamini tuket bile bile sağlıksız beslenme inan geri dönüşümü kötü oluyor kısa zamanda iyileşirsin insallah:KK200:

Back
X