Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaaaaaaaa çok sevindim kızzzz :eğlence:
Canm duble duble sevindimm:KK36: hatta burda senin 38e girmene benden daha çok sevinen olmaz o derece:KK71: çűnki ilk okudum ay ne gűzel.diye sevinirken ben niye artk denemiyorum deyip kalkp dolapdan 38lerimi geri çıkardm hele bir kotum vardı ki taş gibi semsert sıfır likra onun içine asla giremem daha heralde dedim ama denedim şooookkkk:rolleyes: hiç zorlamadan o likrasz taş gibi 38 tak diye oldu bana :KK71: aayyy çookk sevinçliyim űstelik regleme sadece 2gűn var canm şuan şiş olamam gerekli aayy çok gűzel incelmişim gene:KK71: yuupppiii:KK5:

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

yellow girl / 370+
orkide1453
sena zeynep/380+435+380+
SchonerDuft/ 75+
Kmsl Hnd /210+393+

drdotty/
ELF_LR35/
aurora_z / 20+20
Milana firuze /100

Ocean/ 135 + 90
Buki_89 /

Ohhh ohhh gitsin kilolar gelsin 38/ 36 bedenler:KK73: ayyy bende eskilere mı baksam napsam:KK70:
Benimde 10 sene. Önce aldığım bi pantolonum var belki zayıflarım diye atmadım ama 57 kiloyken girebiliyorum benim de hedefim ona girmek kızlar inşallah 2 aya kadar girerim yaaaaa

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

yellow girl / 370+
orkide1453
sena zeynep/380+435+380+
SchonerDuft/ 75+
Kmsl Hnd /210+393+

drdotty/
ELF_LR35/
aurora_z / 20+20
Milana firuze /100

Ocean/ 135 + 90
Buki_89 /
Canım yanlış alıntılanmışsın benim sporum yazmıyor

Benimde 10 sene. Önce aldığım bi pantolonum var belki zayıflarım diye atmadım ama 57 kiloyken girebiliyorum benim de hedefim ona girmek kızlar inşallah 2 aya kadar girerim yaaaaa

Olur canım sıkma canını benim göbek tamamen gitti sırtta da incelme var.

yürüyüşün insan üzerinde psikolojik anlamda gerçekten olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle bahar aylarında açık havada yürümek gibisi yok ama SchonerDuft SchonerDuft sanırım bölgesel incelme konusunda bir faydası olmadığını söylüyor,ben de bunu tecrübe ettim sadece yürüyüşle bölgesel incelme olmuyor yürüyüşe ek mutlaka hareketler yapmak gerekiyor
Kesinlikle haklısın canım ben sadece bölgesel hareket yapsam spor yaptım saydim ama 45 dk yürüsem onu spordan sayarim :KK48: tamamen psikolojik :KK70:

Maşallah canım o heyecanı koru her türlü yardım ederiz yeter ki sen iste :KK19: benim bu haftaki hedefim 63 görmek :KK70: 1 haftadır sıkı çalışıyorum Hoppa inşallah zafer benim olacak :sampiyon: ayyy çok motive ettim kendimi :KK70: şaka bir yana spor gerçekten işe yarıyor 1 saat yap yine de yapmaya çalış aynadaki görüntume şaşırdım sahsen:KK57:
Bi 1.5 ayımı ayıracam tekrar kilo vermek icin ne verirsem tamam yeter ideal kilom o diyecegim :KK48:
Sen 63 diyosan görürsün kesin canim bende 1 ay sonra görürüm :KK48:
Yuruyusum zaten hep var birde yanina ne eklersem artik
Kızım tuvalet egitimi geceleri uykumu bölüyor o nedenle dinc uyanamiyorum ve bu tüm güne yansıyor 1 haftaya onuda cözerim insallah :dua:

Anladım canım Afiyetolsun .
Sabit gelmezsen alacam seni geçen hafta alamamıştım

Squat bize çok faydalı bir hareket. Bende yapacam inşallah

Hmm sonucu sende bir göreyim bende yaparım

Ya kilo verdirir evet ama o kadar incelemezsin ki onla.
Sevmiyorum ayrıca yürümeyi

2 hafta yanımda olur Sonra diğer odaya gönderirim allahtan kafa dengi biri yoksa çekilmezdi

Psikolojik açıdan evet olumlu .
Ama her zaman tercihim mat plastes cardio bölgesel ve esneme hareketleri olacaktır :)
Yürüyüste tam bana göre yaa takiyorum kulakligimi o halde saatlerce yürürüm :rapci:
Beddua mi ettin bizde bugun tüm gün arkadasla calistik hicc acamadim internet sayfasini bile:KK48: yarinda ayni sekilde olacak:110:

Yürüyüste tam bana göre yaa takiyorum kulakligimi o halde saatlerce yürürüm :rapci:
Beddua mi ettin bizde bugun tüm gün arkadasla calistik hicc acamadim internet sayfasini bile:KK48: yarinda ayni sekilde olacak:110:
Ahahahah
Çok sinir bozucu değil mi.
Birde yıllardır tek çalışıyorum düşün halimi.
Kulaklık ile bile sevemem :D
Leslie bile sıkıcı geliyor bana :D

Bi 1.5 ayımı ayıracam tekrar kilo vermek icin ne verirsem tamam yeter ideal kilom o diyecegim :KK48:
Sen 63 diyosan görürsün kesin canim bende 1 ay sonra görürüm :KK48:
Yuruyusum zaten hep var birde yanina ne eklersem artik
Kızım tuvalet egitimi geceleri uykumu bölüyor o nedenle dinc uyanamiyorum ve bu tüm güne yansıyor 1 haftaya onuda cözerim insallah :dua:

İnşallah canım olsun bazen yürüyüş bile yeter sen yeter ki iste

Back
X