- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #300.381
Naaabiyonuzzz beaaa
interntim yoktu gelemedim bayadir bi bakayim dedim diyetler ne alemde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünkü plan suya düştü eşim işe gitmemiş tansiyonu yükselmiş evde . Yatacam artıkKesinlikle ekranimi kimse görmemeli benimsen bölgesel calis bacım ben de yürüyerek incelmeye devam
![]()
Kuzucuğum çocuklar hasta ben hastayım. En küçük hep benim kucağımda kalmak istiyor, memeye yapışık, duş bile alamadım bugün. Arasıra bakmaya çalışıyorum 1-2 mesaj okuyamadan yine ağlıyor benimki.Kizlardrdotty den haberiniz var mi hic yazmamis bugün sanırım
Ben onceki mezuniyetimde sadece yürüyüsle inceldim ama üst bacak tam istesigim gibi gitmedi o nedenle bölgesel yapsam fena olmaz
Geçmiş olsun canımKuzucuğum çocuklar hasta ben hastayım. En küçük hep benim kucağımda kalmak istiyor, memeye yapışık, duş bile alamadım bugün. Arasıra bakmaya çalışıyorum 1-2 mesaj okuyamadan yine ağlıyor benimki.
Çok öpüyorum, toparlansınlar biraz görüşürüz.
Bu arada bu hafta yüzmeye gidemedim, Pazartesi’ye kadarda hiç gidemem yani spor puanım sıfır (0) sonuncu ben oldum. Ama haftaya korkun benden. Beslenmemede dikkat edemedim, ne varsa onu yiyoruz bu hafta. Sanırım diyet sürecimde ilk kez artı geleceğim herkesten özür dilerim.SchonerDuft
![]()
Teşekkür ederim canım,Geçmiş olsun canım
akşam spor yapacam ama birileri bana teşviki getrirse fena olmayacak ne yapacağıma karar veremiyorum.
bir de spor yaparken ne giyiyorsunuz özel kıyafet ayırmışmısınız kendinize
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 çatal sucuk
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Domatess
Ara öğün
1 portakal
Akşam
Fırında hamsi
Zeytinyağlı pırasa 3 kaşık
Salata
Ara
Türk kahvesi
Su 3 litre
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 çatal sucuk
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Domatess
Ara öğün
1 portakal
Akşam
Fırında hamsi
Zeytinyağlı pırasa 3 kaşık
Salata
Ara
Türk kahvesi
Su 3 litre
Sabah
2 haslanmış yumurta
Lor oeynır
Havuc afyon cay zeytın
ARA
yer fustık
OGLE
4 kasık pılav
Tavuk
ARA
1dılım armut
Kurabıye
Bı parca cıkolata
Aksam yemegı yok cok acıkırsam yogurt yıcem
2.5 lt su
Dayanamadım kızlar![]()
Aynen canım bugün sıkı oldu ....Güzel canım sıkı tutmussun bugün menüyü![]()
Cnm yarın kesin 63 ü görüceksin belki daha da azSabah: bir bardak erik suyu şekersiz bir kaynamış yumurta.
Bir bardak sade kahve yanında hurma.
Öğlen bir kase yoğurtlu ıspanak.
Ara yarım elma.
Akşam bir kase yeşil mercimek yemeği bir kase yoğurt.
3,5 lt su.
Cnm yarın kesin 63 ü görüceksin belki daha da az![]()
Yaa hadi bakalım canım senin boyun kaçtıİnşallah canım bu hafta çok sıkı calistim o karın eriyecek ve o kaslar baklava gibi karına yerleşecekzaten yavaş yavaş şeklini almaya basladi
![]()
SüperrrrrrrrMekik=500 -200
plank=30 saniye -10
kondüsyon bisikleti=40 dk-120
Toplam=330