Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Naaabiyonuzzz beaaa :KK70: interntim yoktu gelemedim bayadir bi bakayim dedim diyetler ne alemde
Aynı şekilde devam sen naptın aslında.
Tartı aldın mi .
Eşin işten çıkarılmış diyordun sanki iş buldu mu
Ben taytlardan aldım normalde de kullanıyorum zaten ev içinde rahat oluyor. Ama çıkınca çarşıya Alcam sadece spor için olanlardan.
Süper bende sporcu sütyeni tayt falan aldım onlarla yapıyorum sporumu motive ediyo beni
Sabah: bir bardak erik suyu şekersiz bir kaynamış yumurta.

Bir bardak sade kahve yanında hurma.

Öğlen bir kase yoğurtlu ıspanak.

Ara yarım elma.

Akşam bir kase yeşil mercimek yemeği bir kase yoğurt.

3,5 lt su.
Perşembe ye uygun bir menü
Kızlar yarın güzelce başlıycam diyetime iki gündür ne bulduysam yedim hastalıktan evde sırayla hepimiz gribe yakalandik ama yarın toparlanicam menumude yazicam yalnız heryerim dökülüyor spor yapabilirmiyim bilmiyorum neyse iyileseyimde o da olur
Önce sağlık canım geçmiş olsun bugün nasılsınız

Kuzucuğum çocuklar hasta ben hastayım. En küçük hep benim kucağımda kalmak istiyor, memeye yapışık, duş bile alamadım bugün. Arasıra bakmaya çalışıyorum 1-2 mesaj okuyamadan yine ağlıyor benimki.
Çok öpüyorum, toparlansınlar biraz görüşürüz.
Bu arada bu hafta yüzmeye gidemedim, Pazartesi’ye kadarda hiç gidemem yani spor puanım sıfır (0) sonuncu ben oldum. Ama haftaya korkun benden. Beslenmemede dikkat edemedim, ne varsa onu yiyoruz bu hafta. Sanırım diyet sürecimde ilk kez artı geleceğim herkesten özür dilerim. SchonerDuft SchonerDuft
:KK68:
Geçmiş olsun canım sağlık daha önemli her zaman için

Hanımlar merhaba. Ben bu grupta emziren anneler olduğunu duymuştum. Eski takım arkadaşım blonde ambition blonde ambition söylemişti. Bi kaç şey sorabilir miyim? Öncelikle hemen kendimi tanıtayım ben yeşil biri 18 aylık diğeri 1 aylık iki bebeğim var. Yani daha lohusalık dönemindeyim. Kızlar benim sorunum şu ki ben lohusalıkta kilo alıyorum. Zaten doğum sonrası çk az kilom gidiyor. Şimdi de üzirine almaya başladım yine. Emzirirken iştahınızı nasıl kontrol altında tutuyorsunuz. Ben gerçekten inanılmaz acıkıyorum ve önüme ne gelirse yiyorum. Yani normalde iradesi yüksek biriyimdir arkadaşlarım bilir magickk magickk de önceki takım arkadaşımdı. Ama şu an iştah kesici hiçbişey içemiyorum yani bi türk kahvesi bile içemiyorum. Aksine süt olsun diye kullandığım şeyler de iştah açıyor. Sizin uyguladığınız bir yöntem varmı? Nasıl besleniyosunuz? Birde ben az yesem hemen sütüm gidiyor. Suyu çok içiyorum bunu da belireyim de. Grubunuzu meşgul ettim kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler...

Hanımlar merhaba. Ben bu grupta emziren anneler olduğunu duymuştum. Eski takım arkadaşım blonde ambition blonde ambition söylemişti. Bi kaç şey sorabilir miyim? Öncelikle hemen kendimi tanıtayım ben yeşil biri 18 aylık diğeri 1 aylık iki bebeğim var. Yani daha lohusalık dönemindeyim. Kızlar benim sorunum şu ki ben lohusalıkta kilo alıyorum. Zaten doğum sonrası çk az kilom gidiyor. Şimdi de üzirine almaya başladım yine. Emzirirken iştahınızı nasıl kontrol altında tutuyorsunuz. Ben gerçekten inanılmaz acıkıyorum ve önüme ne gelirse yiyorum. Yani normalde iradesi yüksek biriyimdir arkadaşlarım bilir magickk magickk de önceki takım arkadaşımdı. Ama şu an iştah kesici hiçbişey içemiyorum yani bi türk kahvesi bile içemiyorum. Aksine süt olsun diye kullandığım şeyler de iştah açıyor. Sizin uyguladığınız bir yöntem varmı? Nasıl besleniyosunuz? Birde ben az yesem hemen sütüm gidiyor. Suyu çok içiyorum bunu da belireyim de. Grubunuzu meşgul ettim kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler...
Canım öncelikle içini ferah tut... sütüm YÖK ya da azalıyor dersen öyle olur... bol bol su iç dereotu bulgur pilavı et bunlar bende çok güzel süt yapıyor... ayrıca Doğumdan sonra lohusalıkta bende 5 kilo aldım... şimdi düzene oturtmaya çalışıyorum... süt olsun diye şekerli şeyler yeme sağlıklı şeyler ye... ben öyle yapmaya çalışıyorum... ama diyet için daha çok erken biraz daha beklemelisin bence

Şu harici komposto tukettim mesela az şekerli ve dereotu cacigin içine koyup yedim birde tahin mesela ekmeği az oranda ye zaten emzirirken sütüm olsun derken kilo aliyoruz. Bakliyat et tavuk yeşil salata yap roka kullan. Aralara badem koy süt yapar.

Öyle deme kuZum ya sende iyi çalışıyorsun maşallah bakma sen bugün ben ufaklık durdu da kombo yaptım yoksa nerede:-)..
Yok canm ya spordan iyi sıkılasma oluyorda kilo yavas yavas gidiyor hedefe okadar hızlı varamam 2aya hepsini veremem ama ben tam dolu dolu 4ay daha devam etcem zaten hızlı verebilirsemde farketmez genede 1hazirana kadar devam ederim be kadar verirsem kâr bana zaten

Aynı şekilde devam sen naptın aslında.
Tartı aldın mi .
Eşin işten çıkarılmış diyordun sanki iş buldu mu

Süper bende sporcu sütyeni tayt falan aldım onlarla yapıyorum sporumu motive ediyo beni

Perşembe ye uygun bir menü

Önce sağlık canım geçmiş olsun bugün nasılsınız
Yok canım iyilesemedik açıkçası kızın ateşi düştü ama hastalığı devam ediyor yetmedi banada bulaştı heryerim ağrıyor malesef diyete uyamadım

Canım öncelikle içini ferah tut... sütüm YÖK ya da azalıyor dersen öyle olur... bol bol su iç dereotu bulgur pilavı et bunlar bende çok güzel süt yapıyor... ayrıca Doğumdan sonra lohusalıkta bende 5 kilo aldım... şimdi düzene oturtmaya çalışıyorum... süt olsun diye şekerli şeyler yeme sağlıklı şeyler ye... ben öyle yapmaya çalışıyorum... ama diyet için daha çok erken biraz daha beklemelisin bence

Şu harici komposto tukettim mesela az şekerli ve dereotu cacigin içine koyup yedim birde tahin mesela ekmeği az oranda ye zaten emzirirken sütüm olsun derken kilo aliyoruz. Bakliyat et tavuk yeşil salata yap roka kullan. Aralara badem koy süt yapar.

Kızlar cevaplar için teşükkür ederim ama sorumu yanlış anlamışsınız sanırım benim sıkıntım süt değil. Çok şükür sütümüz var. Yediğim şeyleri süt olsun diye yemiyırum. İştahımı kontrol edemediğim için yiyorum. Doyamıyorum sıkıntı orda. Bi ara dikkac edeyim dedim o zaman da işte sütüm azaldı. Dikkat etmeyeyim dedim bu seferde iştahımın önünü alamıyırum yani. Ben çemen kullanıyorum çok güzel süt yapıyır. İnsan içine çıkmadığım için de sıkıntı yok. Birde maya tableti kullanıyorum. Ama bunların iştah açıcı özelliği var. Böyle gözüm dönüncede tercihlerimi her zaman sağlıklı şeylerden yana kullanamıyırum malisef. Yani sıkıntı iştahım çok açık. Onu durduramıyorum.

Kızlar cevaplar için teşükkür ederim ama sorumu yanlış anlamışsınız sanırım benim sıkıntım süt değil. Çok şükür sütümüz var. Yediğim şeyleri süt olsun diye yemiyırum. İştahımı kontrol edemediğim için yiyorum. Doyamıyorum sıkıntı orda. Bi ara dikkac edeyim dedim o zaman da işte sütüm azaldı. Dikkat etmeyeyim dedim bu seferde iştahımın önünü alamıyırum yani. Ben çemen kullanıyorum çok güzel süt yapıyır. İnsan içine çıkmadığım için de sıkıntı yok. Birde maya tableti kullanıyorum. Ama bunların iştah açıcı özelliği var. Böyle gözüm dönüncede tercihlerimi her zaman sağlıklı şeylerden yana kullanamıyırum malisef. Yani sıkıntı iştahım çok açık. Onu durduramıyorum.
Evet canım bende senin gibiydim ıstah fazlasıyla acıktı çaresini bulamadım bakalım kızlar bişey der belki bende merak ettim

Canım sen anlamamışsın galiba et süt yoğurt ye sebze meyve ye hurma ye onlar harici hamur işi pilav bol ekmekten uzak dur diyorum ben abur cubur yerine badem azar azar meyve ye

Kuzum birazda iradeni kontrol et ben 3. Ayda vercem kiloları dedim çıktım yola almak çok kolay vermek gram gram 1 ayda mahfoldum vermek için.

Yok canm ya spordan iyi sıkılasma oluyorda kilo yavas yavas gidiyor hedefe okadar hızlı varamam 2aya hepsini veremem ama ben tam dolu dolu 4ay daha devam etcem zaten hızlı verebilirsemde farketmez genede 1hazirana kadar devam ederim be kadar verirsem kâr bana zaten

Bende spora devam etmeyi düşünüyorum dengeli beslenmeyi arttircam.

Bende dolabın başından ayrılmıyordum gece gunduZ yiyordum sisene kadar süt olsun bahanesi ile sonra tartiya çıktım dedim sen napiyon hamilikte almadığın kiloyu bu üç ayda aldın.

Kendi kendime almamaya çalıştım. Şimdi de burdayım.

Back
X