Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hanımlar merhaba. Ben bu grupta emziren anneler olduğunu duymuştum. Eski takım arkadaşım blonde ambition blonde ambition söylemişti. Bi kaç şey sorabilir miyim? Öncelikle hemen kendimi tanıtayım ben yeşil biri 18 aylık diğeri 1 aylık iki bebeğim var. Yani daha lohusalık dönemindeyim. Kızlar benim sorunum şu ki ben lohusalıkta kilo alıyorum. Zaten doğum sonrası çk az kilom gidiyor. Şimdi de üzirine almaya başladım yine. Emzirirken iştahınızı nasıl kontrol altında tutuyorsunuz. Ben gerçekten inanılmaz acıkıyorum ve önüme ne gelirse yiyorum. Yani normalde iradesi yüksek biriyimdir arkadaşlarım bilir @magickk de önceki takım arkadaşımdı. Ama şu an iştah kesici hiçbişey içemiyorum yani bi türk kahvesi bile içemiyorum. Aksine süt olsun diye kullandığım şeyler de iştah açıyor. Sizin uyguladığınız bir yöntem varmı? Nasıl besleniyosunuz? Birde ben az yesem hemen sütüm gidiyor. Suyu çok içiyorum bunu da belireyim de. Grubunuzu meşgul ettim kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler...
Kuzumm seni burda gőrmek ne gűzel :KK33: aynen őnce iştahını kontrol altına alıp lohusalıkta kilonu sabit tutmaya çalışmakla başla canm tartıldın mı bugűnlerde kaç kilosun şimdi kuzum ?

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

yellow girl / 370+205
orkide1453
sena zeynep/380+435+380+330
SchonerDuft/ 75+
Kmsl Hnd /210+393+285+

drdotty/
ELF_LR35/
aurora_z / 20+20
Milana firuze /100

Ocean/ 135 +90
Buki_89

Aynı şekilde devam sen naptın aslında.
Tartı aldın mi .
Eşin işten çıkarılmış diyordun sanki iş buldu mu

Süper bende sporcu sütyeni tayt falan aldım onlarla yapıyorum sporumu motive ediyo beni

Perşembe ye uygun bir menü

Önce sağlık canım geçmiş olsun bugün nasılsınız
Bana bi tek sen cevap verdin bende artik bitek seninle konuscam:63:
Hersey halloldu kuzu sukur tarti alamadim daha ama kv evinde 62 ciktim kilo almiyorm ama vermiyorum da

Ooy

Oooyyy maşallah çok da minnak sen 1aydr burdasn zaten daha bebek 3aylık iken hemen buraya başlamışsn yani maşallah canm çok azimlisin tebrikler :KK9:

Evet canım öyle oldu kilo aldigimi görünce kestim yemeyi :stop:yoksa devam ederdim insan günde yarim kalıp kek yer mı:KK57:. Ben yedim işte sonra dedim ki kendine gel ne yapıyorsun o keki yavaşça masaya bırak dedim:KK70:

Bana bi tek sen cevap verdin bende artik bitek seninle konuscam:63:
Hersey halloldu kuzu sukur tarti alamadim daha ama kv evinde 62 ciktim kilo almiyorm ama vermiyorum da

:KK60: oyyy kıyamam hoşgeldin kilo almaman güzelmiş canım.

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

yellow girl / 370+205
orkide1453
sena zeynep/380+435+380+330
SchonerDuft/ 75+
Kmsl Hnd /210+393+285+

drdotty/
ELF_LR35/150+
aurora_z / 20+20
Milana firuze /100

Ocean/ 135 +90
Buki_89

Kızlar cevaplar için teşükkür ederim ama sorumu yanlış anlamışsınız sanırım benim sıkıntım süt değil. Çok şükür sütümüz var. Yediğim şeyleri süt olsun diye yemiyırum. İştahımı kontrol edemediğim için yiyorum. Doyamıyorum sıkıntı orda. Bi ara dikkac edeyim dedim o zaman da işte sütüm azaldı. Dikkat etmeyeyim dedim bu seferde iştahımın önünü alamıyırum yani. Ben çemen kullanıyorum çok güzel süt yapıyır. İnsan içine çıkmadığım için de sıkıntı yok. Birde maya tableti kullanıyorum. Ama bunların iştah açıcı özelliği var. Böyle gözüm dönüncede tercihlerimi her zaman sağlıklı şeylerden yana kullanamıyırum malisef. Yani sıkıntı iştahım çok açık. Onu durduramıyorum.
Canim merhaba bende 1 takımdaydım belki hatırlarsın benim de şuan 4 aylık oğlum var ben bazı rahatsizlardan dolayı son 1 aydır hicbir şekilde Anne sütü veremiyorum oyuzden iştahım azaldı ancak emzirirken senin gibiydim önümü alamıyordum hamileyken 12 kilo alan ver dogumdan sonra 5 kilo verip emzirme döneminde 8 kilo geri aldım 2 aylıktı diyete başladım artık diyetten mi her çocuk şahsına munhasirmis ondan mi 3 aydan sonra meme reddi yaşadım sagip verdim sonra drdan çıkamadım her içtiğini kusuyor her içtiğini kusuyor meğer reflu olmuş anne sütünü de oylelikle almadi özel mamaya başladık çok uzun anlattım gerçi ama büyük oğlum 10 ay emdi hiç diyet yapmadım onda sadece spor yaptım spor salonuna yazıldım ve hergun en az 2 saat oradaydım iştahım öyle biraz düzene girmişti ama herşeyi yemiştim şuan bir diyet grubunda bu dediğim belki olmayacak ama bu çocuğu emziremedigim için belki de diyorum bunu diyet yapma iştahını kesemiyorsan sadece spor yap spor salonuna yazıl çocukları birakacagin bir yer varsa 45dk yürüyüş 45dk bisiklet derken iştahı biraz kontrol altına alırsın

Back
X