- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #300.641
Ben haftaya kabaktan basliyorum 70 e dayanmistir kilom vallaDetoksu mu yapıyoruz hangisini yapıyoruz benimde yapmam lazım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben haftaya kabaktan basliyorum 70 e dayanmistir kilom vallaDetoksu mu yapıyoruz hangisini yapıyoruz benimde yapmam lazım ya
Sızın gıbı az yıyemıyorum cok acıkıyorum yaBen pirinç yerine bulguru daha çok kullanıyorum. Sen emziriyorsun o kadar ince düşünme sut olsun bebeğe normal diyet yapmıyorsun ki zaten ekstra 500 kalori Alman lazım emzirirken.
Kabagı hıc sevmıyorım . Bı tarıfta kabagı ıp ince rendeleyıp spagettımakarna yapmıişlardı cok guzel gözüküyordu bıgun onu denıcemBen haftaya kabaktan basliyorum 70 e dayanmistir kilom valla
Evet canım biraz öyle oldu aslında hala çok açım ama yemiyorum... kız beni çok yordu bugünBörek, simit, tarhana üçlü kombo yapmışsın canimafiyet olsun keşke sporda yapabilseydin
Yok canım şimdilik azalma ... ama kızım düzgün emmiyor ki belki kızım çok emse yetersiz olabilir.. sütümü sağdım verdim yine de istemiyor... diş hastalık hepsi üst üste geldi yaaaAfiyet olsun canım miktarların az ; yoksa kızartma sucuk simit börek bunlarla kilo vermek imkansız. Ama az miktarda yemek sütünü azaltmıyor mu
Yada ben çokyiyengillerden olduğum İçin mi böyle düşünüyorum
Sağol canım İnan ki belimi hissetmiyorum şuanda daha yeni uyudu ilaç verdim inşallah rahatlar da biraz uyanmaz ya mahvoldu yavrumAyy canım ya bu durumda zaten spor yapma çocuk uyuyunca sende dinlen. Çok zor gerçekten dis olayı Allah kolaylık versin.
Bizimde bi hastalando dis cikariyo dediler 1 ay gecrti hala dis yok ama damaklari kabardi. Ben ari mama veriyorum aralarda pek sevdiAyyyy hadi bakalım başlayalım o zaman kapışmaya... oğlanın dişi çıktı mı bu arada bizim kızın Boğaz’ı ağrıyordu doktora götürdüm diş çıkarıyor dedi çok huysuz ateşi de var bugün hiç emmedi ... arı mamayı katı pişirdim sütümü sağdım yumuşattım biraz içti... inşallah kısa sürede atlatırız....
Hic sevinmedim acikcasiHadi bakalım Gazan mübarek olsun![]()
He simdi de ordayiz her geldigimde benim sinirlerKv ye gidiyor musun.
62 iyi bence
Alırım canım
Geldim yaa internet yoktu evde geldi bende hemen damladm buraya
Kabak yemegini bende sevmem ama rendeleyip kavurup yogurt+cevizle denedin mi hic cok güzel oluyorKabagı hıc sevmıyorım . Bı tarıfta kabagı ıp ince rendeleyıp spagettımakarna yapmıişlardı cok guzel gözüküyordu bıgun onu denıcem
Suyunu sıkcakmıyız? Ben bı ara hıc sevmıyen esıme kızartmasını yapıp bıde nar eksısı yapıp kavurdum sarımsakta ekledım cok begenmıstı ben begenmedımKabak yemegini bende sevmem ama rendeleyip kavurup yogurt+cevizle denedin mi hic cok güzel oluyor
Ama spagettiyide görmüstüm denemek lazim
Valla bende anlamamıştım bu kolay oldu sankiGeçen haftaki kilo- bu haftaki kilo = A
Ax100=100A
100A/geçen haftaki kilo= yüzden
63,80-62,50=1,3
1,3x100=130
130/63,80=2,037
Haftaya kolayca yaparsın canım
Evet ta çok zor oluyor . Ama sizin iş daha zor valla ben kapıyı kapattım mı görmüyorum birşey evde olunca erteleme lüksün olmuyoÇalışırken 2 katı zor olur zaten kuzum Allah güç kuvvet versin. Bende sabah beri ev işiyle ugrasiyorum. Çamaşır asicam onu beklerken boşluk buldum pazara gittim![]()
Çok geçmiş olsun canımKolay gelsin canım... ben 2 saatlik uykuyla duruyorum .. kızımın Boğaz’ı çok kötü yavrum ağlayamıyor bile... spor da yapamam bugün... çok yorgunummmm çokkkkkkk
Ne demek kız 70 ohaaaaaBen haftaya kabaktan basliyorum 70 e dayanmistir kilom valla
Kaç kilo aldın kiKızlar bugün pazardan ıspanak aldım üç gün detoks yapicam tabiki dayanabilirsem
Yıka yıka bitmedi ne zormuş ıspanak temizlemek
Niye bu kadar sık gidiyorsunuz anlamıyorumHe simdi de ordayiz her geldigimde benim sinirler
Sabah tartildim 60.7 ciktim![]()