Canım geçiciyi kabul etse kapıcıyı da kabul eder zaten o dikkat çekici şeylere karşı burnundaki hızmayı takmiycaksın diye bir ara çok diretmişti sonra madem en ufak hızlılardan tak dikkat çekmesin vs. Derken sonra kabullendi kulağım kıkırdak delingnede öyle kızıyordu sonra platin sarı saç kullanma diye diretiyodu onuda zamanla kabullendi şimdi sorsam hayür değiştirme ben çok seviyorum sarı sarı seni diyo o dikkat çekici yada seks duran ne varsa istemiyor çok kiskanc ama sonra zamanla kabulleniyor buyuk küpe takma halhal takma bile diyodu eskiden tapukluya bile karisiyodu ama ben dinlemedigim için o kabullenmek zorunda kaldı birtek dövme konusunda fikrini değiştiremedim ama onda da yavaş yavaş kabulleniyor gibi

çünki geçen tamam dövme çok istiyorsan ayak bileğine yada bildirim oraya ince bir dövme olabilir filan dedi

olmadı öyle bir şey yapıp önce dövme konusuna kendini isindircam yada diğer şeylerde yaptgm gibi birden yaptgm gelcem görünce şok olcak

izin vermediklerini yaptırınca da görünce git değiştir demiyo zaten bayıldım diyo böyle deli oda