• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm valla bn o eksiyi görmeseydim iyiydik aslında :KK70: en azından 0 iz yani ekside n iyidir 😁
Bizimde aynı yatma kalkma saatleri değişti eşim evde sürekli yiyoruz korkudan pazara da gidemiyoruz sebze de alamıyoruz nolcak bilmiuorum
Şu zMnda sabit kalabilmek başarı 🙈

***14.Takım 667.Etap ***

SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94
( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%) sabit
magickk ( 61.4///% )sabit
diyetlikadn (61.9///%)sabit

14.takim ortalaması: 0.000

🥳🥳🥳
Komesi ya ağlanacak halimize gülüyoruz
Boyun çok iyi yaaa valla bnde 1.58 😂😂😂
Pınar sana bir sürprizim var hazır mısın :D
Kaptanım merhaba
Paylaşımda yazınca bir bakayım dedim de bu ortalamayı nasil yakaladınız buda bir basari :KK70:
Ben 5.takim kaptan yardimcisiyim geçen hafta sonuncu olmuştuk o yuzden bu hafta biraz daha dikkat ettik ama yinede bizde de durumlar pek parlak değil 🤦 eşler evde çocuklar evde habire hamur işi yapiyoruz hareket azaldı vs umarım kısa zamanda düzelir bu durum 😭😭
Sevgiler saygılar :KK54:
Hadi siz evdesiniz koca çoluk çocuk ya ben bana ne demeli işe gidip geliyorum :D
Arada 10 dk da olsa yürüyorum yine de sabit
Cnm valla bn o eksiyi görmeseydim iyiydik aslında :KK70: en azından 0 iz yani ekside n iyidir 😁
Bizimde aynı yatma kalkma saatleri değişti eşim evde sürekli yiyoruz korkudan pazara da gidemiyoruz sebze de alamıyoruz nolcak bilmiuorum
Ben korkak ama nerde pazar varsa alıyorum dönüp dolaşıp bakla alıyorum ıspanak alıyorum :D bimden ve a101 den de çıkmıyorum valla

Yok olmadım yaa ama ilacım ve ondan mı içsem diyorum tayt fln sikiyo elim ayağım şişti hep gerçi o hareketsizlik ten de olabilir

Kuzum mezundun sen dimi

Tm CNm listeye de yaz kilonu haftaya kadar aktif olursan listeye girersin sende

Mikemmel bı ilk olabiliriz :KK70:
Evet canım mezundum ve mezuniyetim de 6ayı geçtiği için yeni üye gibi girebiliyormuşum galiba canım SchonerDuft SchonerDuft ve @tgb1907 öyle bişey demişlerdi sanırım canım birde başlangc 63.6 iken hedef kilom kaç olabiliyor? 58 yeterli mi?

Komesi ya ağlanacak halimize gülüyoruz

Pınar sana bir sürprizim var hazır mısın :KK70:

Hadi siz evdesiniz koca çoluk çocuk ya ben bana ne demeli işe gidip geliyorum :KK70:
Arada 10 dk da olsa yürüyorum yine de sabit

Ben korkak ama nerde pazar varsa alıyorum dönüp dolaşıp bakla alıyorum ıspanak alıyorum :KK70: bimden ve a101 den de çıkmıyorum valla
Ay nolmus nolmussssssss

Evet canım mezundum ve mezuniyetim de 6ayı geçtiği için yeni üye gibi girebiliyormuşum galiba canım SchonerDuft SchonerDuft ve @tgb1907 öyle bişey demişlerdi sanırım canım birde başlangc 63.6 iken hedef kilom kaç olabiliyor? 58 yeterli mi?
Ayy dur ben bı bakayım onlara geçen haftayla bu hafta arasında kilo farkın ne sabit mi sabittir inşallah bozmayak listeyi😂

Hedef kilonu 57.3 yapabiliyosun yani 5i iyidirrr

20200327_154731.webp

Iyi günler kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta:59.9
Bu hafta:59.3
Fark:-600
Yüzde:%1,001

***14.Takım 667.Etap ***

SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94
( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%) sabit
magickk ( 61.4///% )sabit
diyetlikadn (61.9///%)sabit
fit blone (63.6///%)sabit yeni üye b.tarih 13mart b.kg hedef 58

14.takim ortalaması: 0.000
😍 çok sevindim teşekkür ederim canım 😊🥰🙏
Başlangıç kilonu kaç yazayım 2 hafta deneme süresi oluyodu ya 63.7 mi yazayım yine
63.8 i de baz alabilirsn canm sen bilirsin 👍

😍 çok sevindim teşekkür ederim canım 😊🥰🙏

63.8 i de baz alabilirsn canm sen bilirsin 👍
Kabul ederler mi ki Zipzip- Zipzip- CNm bişey sorcam bn şimdi eski mezun üyeyi eklicm de w hafta deneme süresi yazmama gerek var mı baslamgic kilosu bu haftayla aynı olsa olur mu

Back
X