• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar, nasilsiniz. bayadir giremedim kusura bakmayin ama spor saglikli beslenme devam bende… evden disari cikmiyoruz bizde hic haftada bir yada daha uzun idare edebilirsek anca bi alisveris baksada bisey yok...

sizde durumlar ne iyimisiniz hepiniz?
Caniim nasılsın iyi misin bizde aynı işlerden izin verilenler evde diğerleri çalışmaya devam biz evdeyiz eşimle cikmiyoruz hiç anca markete fln

Caniim nasılsın iyi misin bizde aynı işlerden izin verilenler evde diğerleri çalışmaya devam biz evdeyiz eşimle cikmiyoruz hiç anca markete fln
aman aman sakin cikmayin aile ziyaretlerini hele tamamen birakin vallah… biz komple kestik herseyi…. cok genc ölümlerde basladi Burda:(

slm kizlar, nasilsiniz. bayadir giremedim kusura bakmayin ama spor saglikli beslenme devam bende… evden disari cikmiyoruz bizde hic haftada bir yada daha uzun idare edebilirsek anca bi alisveris baksada bisey yok...

sizde durumlar ne iyimisiniz hepiniz?
Iyi sayılırız akıl sağlığımızı da koruyabilirsek daha iyi olacağız.
Burda da genç ölümler var maalesef her yer kaynıyor ama insanlar keyfi dışarda malesef :( .
Sizin oralar nasıl

aman aman sakin cikmayin aile ziyaretlerini hele tamamen birakin vallah… biz komple kestik herseyi…. cok genc ölümlerde basladi Burda:KK43:
Az önce markete gittim biseyler aldım herşey tm çıkarken kapıyı tuttum diye eve gelince bayaaa bi ellerimi yıkadım korkusu mahfetti bizi zaten en temel ihtiyaçlar için çıkıyoruz sadece

20200331_181350.webp

Akşam 18.15
Kereviz yemeği
Salata
Yoğurt
Turp

Kerevizi nasıl yaptın
Soğanla salçayı kavurdum kerevizin beyaz kısmını küp küp yapraklarıyla doğradım birazda kavurdum haşlanmış nohut yetecek kadar suyunu ekledim pişirmeye bıraktım normalde patates eklerdim ama yemediğim için koymadım canım 🙂

Soğanla salçayı kavurdum kerevizin beyaz kısmını küp küp yapraklarıyla doğradım birazda kavurdum haşlanmış nohut yetecek kadar suyunu ekledim pişirmeye bıraktım normalde patates eklerdim ama yemediğim için koymadım canım 🙂
Çok güzel görünüyor normalde sevmem bu şekilde ama süper olmuş görüntü afiyet olsun canım

Aa değişik tarif ben genelde portakallı yapıyorum bunu da denicem 🥳

Çok geçmiş olsun canım şuan nasıl annen hemen iyileşir inş 🙏
iyiyim diyor ama :( psikolojimiz mi bozuk bilmiyorum ama bana iyi gelmiyor

Canım çokmu yogunsun????
İlk mesajın iyi yarışırım dedin sonra pazara gittin yoksun bi daha.
Annenede sizede geçmiş olsun.
3.kez soruyorum canım hormonal bi sorunun varmı?
Kilolarımız yakın çekiliriz seninle.
Ben 1.takımdan sonra hiç dikiş tutturamadım ama Allah ın işi hep eski 1.takımdakiler burda.
mesajımı okuduysanız nerede olduğumu anlamanız çok da zor olmamalı. Hormonal bir sorunum yok

bayılırım :kk77:üç öğün olsa yerim o derece. Yalnız nohut koymam, portakal suyuyla yaparım. Yarın yapayım bari :)

Back
X