• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20200401_193403.webp

20200401_195616.webp
İftar 19.27
Ev yapımı 2 lahmacun 2 dilim pide
Yeşillik domates salatalık
Acıbiber
Ayran

sizin tabaklarınız fevkaladenin fevkinde. Özel uyguladığınız bir diet var mı?

ya hiç sorma :KK43: atlatmadım halen, daha toparlanamadık. Gelince bir domestosla yıkanmadığım kaldı ama anne işte bu. On canım olsa onunu da veririm
yollayayım kargoyunan :))
Teşekkür ederim canım karatay beslenmesi yapmaya çalışıyorum elimden geldikçe🤗

Selam kızlar bugünkü menüm

Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, roka, domates, bir dilim ekmek

Ara:biraz kuruyemiş

Akşam :iki kepçe çorba, tavuk sote, salata

Su:bir litre
Spor:yok
Su çok az olmuş canm ama menün muhteşem :super:

En büyük fark da karbonhidratdan oluyor canım bide karbonhidratı aşama aşama azaltın beyaz şekeride hiçbir şekilde kullanmayınca direk kilo düşmeye başlıyor 👍 hadi hep beraber karantinadan fit çıkalım :KK74:
Ekmek olayı zaten evde üçümüz en küçük ofis ekmeğini bile bir günde bitiremiyoruz. Olsa olsa 250 gramdır. Şeker zaten hiç kullanmıyorum. Kek, börek, çörekte yok. Gün içinde siyah kuru üzüm, fındık, kayısı, incir atıyorum ağzıma ama öyle bir avuç falan değil o an canım ne çekerse. Günde iki öğün yiyoruz. Bugün 1,5 litre su içtim.

Selam kızlar bugünkü menüm

Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, roka, domates, bir dilim ekmek

Ara:biraz kuruyemiş

Akşam :iki kepçe çorba, tavuk sote, salata

Su:bir litre
Spor:yok
Roka benim kilo verme serüvenimde çok faydalı olmuştu. Fakat burada roka pek yok.

Back
X