• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anaamm :1shok: kız yok yok her gün en az 5 mesaj bırakacaksın bundan sonra kötükedihüso

ben de yaprak dökümünü izlicem merak ettim şimdi kaydirigubbakcemile2 cuma sabahına kadar tartılmayı düşünmüyorum inşallah az da olsa kilo vermişimdir
neslişş biz bu hafta da kilo alırsak diskalifiye mi oluyoduk :bbo:

veremezsek nesliş bizi takimdan degil direk hayattan diskalifiye edecek zatenkaydirigubbakcemile3

OOOOOO siz ailece okullu olmuşsunuz kolay gelsin canım ikisidemi oğlan senin
bende açevin okulöncesi eğitim kursuna kaydoldum bayramdan sonra başlıyo
un helvasının sadece tadına baktım
kim sevmezki un helvasını

valla bu gün bende yaptım hep senin yüzünden iki gündür canımı istetdin..
ben köfte gibi parmak parmak yapıyom bide onları 3bilemedin 4 belkide 5 parmak yedim:kedi:

ben geldiğimdede kimse olmuyo yaaavvv
kendikendime konuşup duruyorum

ha kızlar bu arada satranç hocası oğluşumu çok başarılı buldu benim küçük oğluşum satranç federasyonuna üye oluyo bebeğim büyümüşte satranç oynarmış TSF lisansı alırmış
ne çabuk büyüyolar ya

:nazar:

günaydın hanımlar,dün iftarda annem kayınvalişdemleri ve bizi çağırmıştı.biraz fazla kaçırdım yemekleri.ama napayım annem köfteyi süper yapıyor.3 tane içli köfte,2 tane kızarmış,1 tane haşlama olmak üzere,yarım karnıyarık 2 kaşık pilav bol salata yedim,yarım bardakta ayran.sonrasında çay ve 1 dilim baklava,yarım dilim yaş pasta ve 2 bardak gazoz içtim.
sahurda 1 yumurta peynir zeytin,yarım dilim çavdar ekmeği ve bir parça pide yedim.

yuh anam sen bu yediklerinle 3 gün oruç tutman lazım kızım

hahaytt kurallara gire kilo alan kisi diger etapta kilo vermk zorunda yoksa diskalifiye canim yani 100 grda olsa vereceksiniz kilo alan hatunlar:oklava:

:a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015::a015: :a015:

slm cigerim catal karam benim
sen tartiyi bilerek cope atmis olmayasin hii yanlisliklar:1closedeyes:
hem ben 90 demedimki suanki kilondan uc kilo eksilecen bizde buna sahit olacagiz dedim
hii birde sen 8 ay de ben sunu 20 ay yapayim kizim huu yerinde sayiyon bakiyomda hadi hadi bak hala ramzandan sonra vs.. diyip duruyon hemen simdi bugun basliyacaksin ramzandan sonrada dersin yok komsu yok mukabele yok babam ooo olme esegim yaz gelsin bunlari hatirladikca hatta ben sunu 25 ay yapim daha makbul
yavas yavas gitsin birsey dedigimiz yokta pek bir yavas olmasin lutfen ...
ben galiba yine seni hasladim ama sen alisiksindir hatta ozlemissindir diye yanii anladin
hadi bakalim fisstt gitsin kilolar nasil olacaksaa
senin adina bahse bile girerim ben kizimm varmi benimle bahse girecek olan ciksin karsima rose (tugba) 25 ayda 70 lere anca dusecek
hadi benden once diyen varsa nesin eolursa olsun girecem iddaya kaydirigubbakcemile3:roflol:

oy oy oy oy bakıyom takım kızışıyo valla ben diskalifiye falan olmam artık baksana şenlik başlıycak burda kaydirigubbakcemile4

kaptan hoşgeldin bu kızların hepsi kayıp,sabahtan beri kimsecikler gelmedi buraya.

şişt kız ne dedikodu yapıyon kaptanla

selam kızlarr
ben bu hafta 1 kg vermişim
geçen hafta 69
bu gün 68
eşime ekşi elma al dedim 3-4 kilo almış ben aralarda elma yiyordum yeşil elmayı sevdiğim için
bu 4 kiloyu bitirmek için elma diyeti yapayım bareeee
bu diyeti yapmazsam aklımda kalıcak denemediğim diyet lakmamıştı bunu da deneyeyim tam olsun

HAYIRLI İFTARLAR HEPİNİZE

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar tek çerezim leblebimi aldım elime aşkı memnuyu izlicem kaydirigubbakcemile4 ama çok yemem merak etmeyin zemuszemus

su bardagı al eline bırak o leblebiyi:olmaz:

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............................:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
kız allah seni davul etmesin emi.hadi kız ben varım senle iddiaya.nesine ama ciddi ciddi varım hee.sana msnden resimlerimi kendimi göstere göstere zaytıflıycam.haa sen 25 ay dedin demi.anam çook büyük laf ettein.kız küçük de değilm bak boğazında kalırım hee.:olmaz:neyse.ben haal lafımın arkasındayım.10 ay sonra 70-75 arası olcam en fazla görürüsün.
haaa sonra dansözlük yapma bana heeeee...
dün itibariyle dikkat etmeye başladım canım benim.ekmeği kestim.porsiyuonlarımı azalttım.ramazandan sonra dememmin sebebi.biliyosun gerçi unuttuysan hatırlatayım.ben su içince güzel kilo veriyorum canım.bu evim büyük koşu bandınıda kullanabilirim hem naberrr.şikayete gelecek olan yok yani.neyse.görcez bakalım.hatta sen türkiyeden dödüğünde ben çooooktan kilo vermeye başlamış olcam inşallah.tammamı cicciiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

haydi tuba haydi tuba haydi
ver şu kiloları şimdialkisalkisalkis

şekerim bana dominoş de opuyorumnanaktan
ay bende babam 12 gibi gelicek allahtan yoksa izleyemezdim. müstehcen şeyler fazla kaydirigubbakcemile3
şimdi nasıl anlatsam ki heyecandan hatırlamıyorum dalmışım kaydirigubbakcemile3
işte behlül tekneyle açıldı ya rıza kaptan bunu gördü behlülün şarjı bitmişti o da rızanın yanına gitti telefon etti evde durumları sordu. neyse işte bihter de peykere gidiyorum diyip evden çıktı ama tekneye gitti delikafadulden nesrin varya hizmetçi o da şimdi yola çıktı rıza kaptanın yanına gidecek galiba bihterle behlülü de basacak akannehir
matmazel de taşındı bu arada kaydirigubbakcemile3

kız ne bakıyon ayıp :oklava:

slm arkadaslar.... kaptan ifademi veriyorumCADIARZU biliyorsun bugun okular basladi bizde dunden son okul hazirliklari oldu aksam iftarda esim vardi giremedim bi turlu bugunde bismillah dedik yeni bir okul sezonuna basladik biz oglum 3 kizim 2 ya basladi canlarim benimopuyorumnanaktan iste boyle kaptan ben ifademi verdim darisi tum arkadaslarimananiknanik bende 2 iki gundur birde keyifsizlik var sormayin regl olacam 4 gun sonra ama simdiketn sancilari basladi deli ediyor beni ..... yeni katilan arkadasimiz olmus seher yildizi hosgeldin takima a.s.

maşaallah canım allah çocuklarada sanada kolaylık versinopuyorumnanaktan

şekerim bana dominoş de opuyorumnanaktan
ay bende babam 12 gibi gelicek allahtan yoksa izleyemezdim. müstehcen şeyler fazla kaydirigubbakcemile3
şimdi nasıl anlatsam ki heyecandan hatırlamıyorum dalmışım kaydirigubbakcemile3
işte behlül tekneyle açıldı ya rıza kaptan bunu gördü behlülün şarjı bitmişti o da rızanın yanına gitti telefon etti evde durumları sordu. neyse işte bihter de peykere gidiyorum diyip evden çıktı ama tekneye gitti delikafadulden nesrin varya hizmetçi o da şimdi yola çıktı rıza kaptanın yanına gidecek galiba bihterle behlülü de basacak akannehir
matmazel de taşındı bu arada kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
teşekkürler dominoşcum.anam yarın neslihan kessin bizi bombalıycak.amannnn sanki kendisi izlemiyo.oda geçen yıl adanalıyı izliyodu.
tekrar teşekkürler canım benim.

slm arkadaslar.... kaptan ifademi veriyorumCADIARZU biliyorsun bugun okular basladi bizde dunden son okul hazirliklari oldu aksam iftarda esim vardi giremedim bi turlu bugunde bismillah dedik yeni bir okul sezonuna basladik biz oglum 3 kizim 2 ya basladi canlarim benimopuyorumnanaktan iste boyle kaptan ben ifademi verdim darisi tum arkadaslarimananiknanik bende 2 iki gundur birde keyifsizlik var sormayin regl olacam 4 gun sonra ama simdiketn sancilari basladi deli ediyor beni ..... yeni katilan arkadasimiz olmus seher yildizi hosgeldin takima a.s.
canım hemşom güzel hemşom.yeğenlerim,in yeni okul sezonu hayırlı uğurlu olsun inşallah.rabbim okuyup mesleklerini ellerine alıp yuvalarını kurdukları günleride göstersin inşallah.
domination hemsom opuldunuz simdilik bir koca sepet utu bana "gel ablacim " deyip duruyo kaydirigubbakcemile3 simdi gitsen olmaz gitmesen hazir kurulmusken utusu olan gondersin bakem

kolay gelsin.ayyyy o dert bende de var.bende yarınmı yapsam ne.anam ikindin ancak eve geliyom.sabahın 9dan ikindine kadar o ev senin bu ev benim dolanıyom.ee haliyle osaatten sonrda anca yemekti bulaşıktı onları yapıyom.kız bi ara gelde benimkinlerde bi el atıver.:kedi:

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 bu hafta listeye yazılırsan takımı sen kurtarıcan bundan sonra galiba kaydirigubbakcemile3

inşallah yazılıyorum bu hafta listeye

kilo bildirimi yapan varmı başka ben göremedim
sizde durumlar nasıl kilolar ne alemde dökülün bakalım

ben iftarda
1 hurma 3 bardak su yarım saat sonra
3 tane haşlanmış baget
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
1 saat sonra malesef çayın yanında çocukların cipsine saldırıp bayağı bi yedim
az önce 2 elma
şimdi yeşil çay içiyoum
sadece elma yemeyi düşünüyorum bu gece sahurda
çocuklara sabah tost yapmıştım aklımda tost var ama yemesem daha iyi dime

sabah niyetli degildim ya 2 küçük fırında muska börek yapmıştım domatesle kahvaltı yaptım.
ögle yemek yerine 2 armut yedim...
sonra arkadaş gofret almış yemesem darılacaktı onu yedimyerimseniben
akşam yemek te yarımkase çorba el kadarcık pide, allahım sıcacık yumuşacık nasıl bişi bu pidecokacimcoook
et sote salata 3 çatal yogurtişte azcık (5)parmak un helvası.
eh tabi şimdide form çayı ha bide karpuz

neyse fıstıklar ben çıkıyorum..
ben gündüz giremiyom...akşamada bilmiyom.
benim çocukların bakıcısının kayınbabası ölmüş ..
avusturyada yaşıyodu..
dün haberi geldi.
cenazesi cumartesi akşamı gelcekmiş .
ama yarın kaynanası falan gelcekler ordan..
onun için bakıcının oraya giderim mesaiden sonra büyük ihtimal.....
ben sabah hemen tartılır bir ara girer bildiririm..
giremezsemde bilin PCim bozulmuştursengözlerimebaksanab

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
teşekkürler dominoşcum.anam yarın neslihan kessin bizi bombalıycak.amannnn sanki kendisi izlemiyo.oda geçen yıl adanalıyı izliyodu.
tekrar teşekkürler canım benim.
rica ederim opuyorumnanaktan
inşallah yazılıyorum bu hafta listeye

kilo bildirimi yapan varmı başka ben göremedim
sizde durumlar nasıl kilolar ne alemde dökülün bakalım

ben iftarda
1 hurma 3 bardak su yarım saat sonra
3 tane haşlanmış baget
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
1 saat sonra malesef çayın yanında çocukların cipsine saldırıp bayağı bi yedim
az önce 2 elma
şimdi yeşil çay içiyoum
sadece elma yemeyi düşünüyorum bu gece sahurda
çocuklara sabah tost yapmıştım aklımda tost var ama yemesem daha iyi dime
ben sabah tartılcam kaydirigubbakcemile4
sabah niyetli degildim ya 2 küçük fırında muska börek yapmıştım domatesle kahvaltı yaptım.
ögle yemek yerine 2 armut yedim...
sonra arkadaş gofret almış yemesem darılacaktı onu yedimyerimseniben
akşam yemek te yarımkase çorba el kadarcık pide, allahım sıcacık yumuşacık nasıl bişi bu pidecokacimcoook
et sote salata 3 çatal yogurtişte azcık (5)parmak un helvası.
eh tabi şimdide form çayı ha bide karpuz

kız evlilik yıldönümünüz kutlu olsun fotoğraf da süper opuyorumnanaktan

utum biti nihayet az zonce yazmayi unutum ben kilom ayni 3 kilo fazla aynen duruyor canlar yarin sabah giremem bildiriyorum simdikten... cagla ablam nice 9 senelere ablacim allahim sizi bebislerinize bagislasin:nazar:............. hemsom kiz ayipsin yarin bi ara ugrar yaparim utulerini canin sagolsun:1hug: bu arada kaptan firca atip duruyo ama ses pek yok ondanda kaptannnnnnnn huhuhu nerdesin esin tereviye gidince gelsene iki laflariz ama bos gel elinde oklava ile degil bak oyle bi izlenim biraktin ki nesli deyince :oklava: bu aklimiza geliyo artik:roflol: domination hala burdasin sen git yat guzelim yarin dersane yokmu sende bak yarin sana rizami tekneye binde madmazele ne oldu sormiyacaklar erkende yat zihnin acik olsun kaydirigubbakcemile5

utum biti nihayet az zonce yazmayi unutum ben kilom ayni 3 kilo fazla aynen duruyor canlar yarin sabah giremem bildiriyorum simdikten... cagla ablam nice 9 senelere ablacim allahim sizi bebislerinize bagislasin:nazar:............. hemsom kiz ayipsin yarin bi ara ugrar yaparim utulerini canin sagolsun:1hug: bu arada kaptan firca atip duruyo ama ses pek yok ondanda kaptannnnnnnn huhuhu nerdesin esin tereviye gidince gelsene iki laflariz ama bos gel elinde oklava ile degil bak oyle bi izlenim biraktin ki nesli deyince :oklava: bu aklimiza geliyo artik:roflol: domination hala burdasin sen git yat guzelim yarin dersane yokmu sende bak yarin sana rizami tekneye binde madmazele ne oldu sormiyacaklar erkende yat zihnin acik olsun kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 ay bugün bi sürü işim var zaten oruç tutucam yarın başlıyorum tekrar inş. sonra banyo yapıcam ohooo bir srü işim var bi de sabahın köründe kalkıcam ki hiç alışık olmadığım bişey kaydirigubbakcemile3 ama giç uyuyasım yok kaydirigubbakcemile3

veremezsek nesliş bizi takimdan degil direk hayattan diskalifiye edecek zatenkaydirigubbakcemile3

valla bu gün bende yaptım hep senin yüzünden iki gündür canımı istetdin..
ben köfte gibi parmak parmak yapıyom bide onları 3bilemedin 4 belkide 5 parmak yedim:kedi:

:nazar:

yuh anam sen bu yediklerinle 3 gün oruç tutman lazım kızım

:a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015::a015: :a015:

oy oy oy oy bakıyom takım kızışıyo valla ben diskalifiye falan olmam artık baksana şenlik başlıycak burda kaydirigubbakcemile4

şişt kız ne dedikodu yapıyon kaptanla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

su bardagı al eline bırak o leblebiyi:olmaz:

haydi tuba haydi tuba haydi
ver şu kiloları şimdialkisalkisalkis
evet direk diskalifiye kaydirigubbakcemile4
artık çok geç kaydirigubbakcemile3 kız leblebi diyette yenilebiliyor yaa ben az yedim zemuszemus
kız ne bakıyon ayıp :oklava:

maşaallah canım allah çocuklarada sanada kolaylık versinopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

Back
X