- Konu Sahibi Pinarbartu
- #15.101
günaydın kızlar bugün tartıldım64,200 geldim.yavaş yavaş gitmeye başladı kilolar.inşaallah haftaya dahada çok gider.dün giremedim hiç ama yediklerimi bugün yazayım.
sabah 1 dilim kepekli ekmek biraz peynir.öğlene doğru bir elma ,öğlen 3-4 galetayla 1 bardak ayran ha birde pazara gitmiştik arkadaşla 1 tane kaynamış darı alıp yedim.öğleden sonra yine pazardan taze taze kornişon salatalık yedim.akşam eve gidince karnıbahar ve patates kızarttım.kayınvalidemlere birkaç çatal onlardan yedim.yarım tabakta yoğurtlu topalak köfte yedim.bide gün içinde 1-2 tane bayram çikolatası yedim.böyle yazıncada çok şey yemişim gibi geldi.
aynalarcım hoşgeldin canım takım bundan sonra dominoşumla sana emanet bundan sonra ihmal etme bizi olurmu canım.
dominoşum sen yinemi elma diyetine başladın canım.bence yapma yani bir yapıp bir bırakıyorsun dengen iyice bozulacak.
ohhhhh azda olsa kilo vermeler başladı
ben sabah8 de kızımdan kalan 3 ısırımlık tost yedim siyah çay içtim
saat 9 da 1 elma
1 domates
lor peyniri
2 bardak yeşilçay içtim
nasıl yenir o kadar elma bilmiyorum yarın 1.5 kilo yenmesi gerekiyor 1.5 kilo elma yaklaşık 9-10 tane ediyo cam rendede rendeleyip yeriz artık bebekler gibi