15-18 yaş arası kızlar birlikte zayıflamaya varmiyiz

Bende öyle düşünüyordum ama artık karar verdim ve bu kilolardan kurtulacagiz beraber birbirimize motivasyon vererek ne dersin biraz kendinden bahsedermisin:KK48:

Sakın hap falan kullanmayın, kaç kişi vefat etti.
Tam tahıllı buğday ekmeği tüketin. Aldığınız yerde varsa dilimletin. Günde 7 dilim ekmeği geçmeyin. Acıkınca salatalık, elma vs tüketin. Haftada 1 kere bozun ki vücudunuz eski tip beslenmeye dönüldü sansın, yağ yakımını yavaşlatmasın. Yemek az geliyor diyerek yağları saklar çünkü. Mısır, ayçiçek yağı değil, kaliteli zeytin yağı ya da fındık yağı kullanın. Yemeğe bolca yağ dökmeyin, 2 yemek kaşığı ile yapın. Elbette sporsuz olmaz.

Sakın hap falan kullanmayın, kaç kişi vefat etti.
Tam tahıllı buğday ekmeği tüketin. Aldığınız yerde varsa dilimletin. Günde 7 dilim ekmeği geçmeyin. Acıkınca salatalık, elma vs tüketin. Haftada 1 kere bozun ki vücudunuz eski tip beslenmeye dönüldü sansın, yağ yakımını yavaşlatmasın. Yemek az geliyor diyerek yağları saklar çünkü. Mısır, ayçiçek yağı değil, kaliteli zeytin yağı ya da fındık yağı kullanın. Yemeğe bolca yağ dökmeyin, 2 yemek kaşığı ile yapın. Elbette sporsuz olmaz.
Sana katılıyorum zaten gelişme cagindayiz aç kalmamamiz gerekiyo yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ama bi sorun var yemekleri çok yağlı seviyorum:KK43:

Ben de McDonalds seviyorum, kebap seviyorum, cips seviyorum. Ya istediğiniz gibi görüneceksiniz ya da istediğinizi yiyeceksiniz; ortası yok.

Bende ilk günlük yemek listemi yaziyim:KK56:
Kahvaltı
Yeşillik salatası
Süt
Azıcık peynir
2 dilim beyaz ekmek
5 tane zeytin
Öğle
Pirinç lapası
Akşam
1 kase çorba
5 yemek kaşığı sebze yemeği
Yemeklerden yarım saat önce ve sonra 500 ml alkali su yani günlük 3 yada 4 litre alkali su
Spor yok

İki gundur böyle devam ediyorum 800 gr vermisim:KK28:

="Rumeysa2izmir, post: 41980792, member: 695711"]Bende ilk günlük yemek listemi yaziyim:KK56:
Kahvaltı
Yeşillik salatası
Süt
Azıcık peynir
2 dilim beyaz ekmek
5 tane zeytin
Öğle
Pirinç lapası
Akşam
1 kase çorba
5 yemek kaşığı sebze yemeği
Yemeklerden yarım saat önce ve sonra 500 ml alkali su yani günlük 3 yada 4 litre alkali su
Spor yok

İki gundur böyle devam ediyorum 800 gr vermisim:KK28:[/QUOTE]
Pirinc

Bence menünden pirinci cikartip başka birşey koysan ara öğün olarak ta yoğurt yada meyve yeden daha çok verirsin
Öyle yaptım daha önce başlayıp bitirdiğim diyetlerde ama pirinci şimdilerde duydum kavurunca yağ yakıcı özelliği gidiyormuş ama haşlayınca bu özelliğini koruyomus ve acayip tok tutuyo dene istersen

Selam kızlar bende 18 yaşındayım 158 boyunda ve 60 kiloyum insallah birlikte zayıflarız bu arada lise sona geçtim :KK54::KK19: yaşasın diyet kardesligii.

evet an itibariyle başladım ve şuan size kahvaltımı yazıyorum 2 günlük ayran detoksu yapcam kahvaltım ;
1 adet salatalık
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet kızarmış tam buğday ekmeği yanına da 1 litre suuu :KK45::rolleyes:

X