Bebek Beslenmesi 15.5 aylik kizimin disi ve sorunlari

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ekince

rütbeni bileceksin
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
1.436
11
158
- Yurtdışı
15.5 aylik kizim sonunda ilk disini cikardi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::) ama bir haftadir dogru duzgun birsey yemiyor.disi bugun patlamis.diger dislerde beyazlik yok ama yinede yemiyor yemeyince kabiz oldu bugun kakasini yapamadi.. yemesi icin ne yapayim? oyunla felnda yemiyor artik tukuruyor sutude uyku sirasinda iciriyorum onuda yarisini iciyor zaten zayifti iyice kilo verecek.. onerileriniz ve tecrubeleriniz?:56::56::56::56::56::56::56:

ben de aynı sorunu yaşıyorum.benim oğlumda diş yüzünden çok iştahsız.balık yağı denesen belki biraz faydalı olur.ben hergün pekmez yediriyorum ki zayıf kalmasın.birde hareketli çok zor arkadaşım ama bu da geçecek.

Arkadaşlar diş gerçekten çok zor bi süreç
Bende yaşadım ve halen yaşamaktayım
Yapılması gereken en doğru şey sanırım bebeklerimizi zorlamamak
Çünkü biz ne yaparsak yapalım yemeyecekler
Dişi acı veriyor ve yemesine engel oluyor ,sıvı alımını çoğaltın.
Devam sütü tarzı mamaları reddetmiyorlar ve bol su içirin

ben de aynı sorunu yaşıyorum.benim oğlumda diş yüzünden çok iştahsız.balık yağı denesen belki biraz faydalı olur.ben hergün pekmez yediriyorum ki zayıf kalmasın.birde hareketli çok zor arkadaşım ama bu da geçecek.

Arkadaşlar diş gerçekten çok zor bi süreç
Bende yaşadım ve halen yaşamaktayım
Yapılması gereken en doğru şey sanırım bebeklerimizi zorlamamak
Çünkü biz ne yaparsak yapalım yemeyecekler
Dişi acı veriyor ve yemesine engel oluyor ,sıvı alımını çoğaltın.
Devam sütü tarzı mamaları reddetmiyorlar ve bol su içirin

tesekurler kizlar birbucuk yasinda kizim nihayet dislenmeye basladi 3.disini gecen hafta cikardi.dorduncununde eti sismis.ama dis cikmadan once hep istahsiz oluyor cikiyor bir iki gun yiyor sosnra diger dis agri yapiyor allah sukur kilosu normal ama biskuvili sutlerden iciriyorum onlar yariyor gunde iki uc sefer iciriyorum yemek yemegi reddettigi zaman uyumak istiyor cunku uyudugu zaman sut iciyor bende uyutuyorum dalinaca bir biberon sut yapiyorum iciyor.buralar yine icmiyor snairim bogazi aciyor :(

Back
X