15 aylik bebegim çok az konuşuyor

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.245
3.064
133
29
Oğlum yarın 15 ayına giriyor ama dede mama anne diyor en çok .nadirde olsa gel dur cee cici top gol baba diyor ama bunları nadir diyor .normalmi sizce

Oğlum yarın 15 ayına giriyor ama dede mama anne diyor en çok .nadirde olsa gel dur cee cici top gol baba diyor ama bunları nadir diyor .normalmi sizce
Gayet normal bi yerden sonra hızla konuşmaya başlayacaktır kelimeleri varmış siz konuşup kitap okuyun bol bol.

Sadece 15 aylık daha gayet normal yavaş yavaş açılacak konuşması telaş yapmayın

Benim bebeğimde anlattığınız gibiydi
19 aya girdik çok hızlı öğreniyor anlıyor bir kısmını söyleyebiliyor. Not hiç ekrana maruz bırakmıyorum en azından 2 yasa kadar hassasiyet gösterecegim.

Benimki 14 aylık erkek bebek nerdeyse hiç kelime yok. Sadece al diyor gel diyor bir de köpek görünce havlıyor o kadar doktorumuz normal dedi işaret ediyorsa söyleneni anlıyorsa sayılara kelimelere vs takılmıyoruz hiç dedi. Kendisi alanında çok iyi bir doktordur iki oğlu var ilk oğlu 3 yaşında konuşmaya başlamış mesela kadın kendisi doktor yani çocuğun mizacı neyse o

Cok şükür komut alıyor söyleneni yapıyor dün pipetli suluktan su içmeyide ögrendı vok mutlu oldum

Benim bebeğimde anlattığınız gibiydi
19 aya girdik çok hızlı öğreniyor anlıyor bir kısmını söyleyebiliyor. Not hiç ekrana maruz bırakmıyorum en azından 2 yasa kadar hassasiyet gösterecegim.
İnşallah ya bende ekran açmıyorum olabildiğince dikkat ediyorum bu konudaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…